Προς το περιεχόμενο

iPhone 5S με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και σε σαμπανιζέ χρώμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή τη θέλετε να βγάλει η apple για να σας ευχαρίστηση?? κινητό που φτιάχνει καφε?? Οτι και να κάνει παντα θα την κραζετε και για ποιον λόγο?? απλο δεν εχετε να φράγκα να αγοράσετε καποια apple συσκευή!

Sent from my iPad using Insomnia

Συγνωμη,αλλα αυτο ειναι ενα απο τα πιο αστοχα επιχειρηματα που εχω διαβασει μεχρι σημερα.Και εξηγω...

Προσωπικα,εδωσα και δινω ακομη και τωρα,ΑΛΛΑ 200 ευρω παραπανω σε smart απο την τιμη του 5s ακομη και του 64gb,με την μονη προυποθεση,να εχει οντως κατι καινουριο να μου δειξει.

Εχω δωσει αμετρητες φορες 600αρια και βαλε για κινητο,ΑΛΛΑ ποτε για Iphone!Εαν μετρουσα τα χρηματα που εδωσα,και δινω καθε χρονο σε αυτο που μου αρεσει,θα αγοραζα μεχρι τωρα ενα φορτηγο apple συσκευες.

Με τα σημερινα δεδομενα,ο λογος για τον οποιο σημερα ΔΕΝ αγοραζουν ατομα apple συσκευες,ΔΕΝ ειναι η ΤΙΜΗ,ΑΛΛΑ οτι δεν εχει τιποτε να σου δωσει!

Οι καιροι,που καποτε καποιος ειχε iphone,sony vaio κλπ συσκευες και εδειχνε μουρη ΕΧΟΥΝ περασει πλεον.

Σκεψου λιγο αυτο που ειπα,και θα καταλαβεις τον λογο της παραθεσης στο σχολιο σου.

ΕΑΝ σημερα δεν ημουν οκ με το s3,με το που θα εβγαινε το note 3,4,5 κ.ο.κ και πολλα αλλα αξιολογα smarts πυ ειδα εδω στο τοπικ των νεων,θα το αγοραζα την επομενη με το που θα εβγαινε.Δες ποσο λενε οτι θα εχει,και θα καταλαβεις,οτι ειναι μυθος αυτο που ειπες.

Δεν ειναι οτι πολλοι δεν εχουν τα φραγκα,ή οτι δεν μπορουνε σε λιγους μηνες να τα συγκεντρωσουν και να το παρουν,ΑΛΛΑ θεμα επιλογης.Ξεκαθαρα.

Η apple,εχασε το παιχνιδι,και αν συνεχισει ετσι,με μια συσκευη και ενα πακετο τηλεφωνιας,θα σου δινουν το δευτερο δωρο!

Οσο,για τους χρηστες που μιλανε περι "πολεμων",αυτα ειναι μονο στην δικη τους φαντασια,γιατι ετσι τους βολευει.Για ευνοητους λογους.Μην αναγετε καθε διαφωνια,και οποιαδηποτε διαφορετικη γνωμη σε war!

Για δε τους πυρηνες που αναφερονται καποιοι,ναι...χρειαζονται,διοτι σημερα για να τρεξεις π.χ τα win 8,θελεις μια ελαχιστη cpu,και 2 γιγα μνημη.Δεν τιθεται θεμα smooth.Aλλα αστοχιας στο λειτουργικο.Και 20 πυρηνες να βαλεις σε μια συσκευη,αν εχει bug,τσαμπα πανε.Ολα ομως σιγα σιγα διορθωνονται.

ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ,για να τρεξεις ομως ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που κυκλοφορουνε,θελεις 4πυρηνο cpu και ΑΝΩ!

Δεν ειπαμε οτι δεν ειναι αρκετος ενας 2πυρηνος να τρεξει το IOS,αλλα για για ολα τα υπολοιπα,σιγουρα παιζει ρολο η δυναμη της cpu και της μνημης.Σωστο ή λαθος;

Αλλιως δεν θα βαζαμε i7 με 16 γιγα μνημη και τα γνωστα.Φαντασου σημερα να επαιζες τα σημερινα games,apps,κ.α με intel pentium.Απλα το χαος!

Η apple,πλεον μου θυμιζει μουσειο,και εκει θα μεινει.

Απο τα χερια μου περασανε σχεδον ολα τα λειτουργικα σε κινητα,με σημερα να ειμαι κατοχος android.Στο μελλον,αν καποια εταιρεια,ειναι ωριμη με καινοτομιες,θα με εχει πελατη,ανεξαρτητα με το τι εχω τωρα.Ουτε fanboy ειμαι,ουτε κολλημενος οπως εσεις που δειχνετε το αντιθετο,και κατηγορειτε τους αλλους για ομοια συμπεριφορα.

Οπως κρινετε-σχολιαζετε τους αλλους(εταιρειες),ετσι και αυτοι με την σειρα τους,θα κανουν το ιδιο σε εσας.Κανεις δεν αφηνεται στο απυροβλητο.Το δικαιωμα στην προσωπικη αποψη,και γνωμη,ΔΕΝ μπορει να το χαρακτηριζετε φανμποισμο,και να περιμενετε ωριμη συμπεριφορα απο τους αλλους.Τοσο απλο.

Ουτε καφε θελω να μου κανει ενα smart,αφου εχω μηχανη για καφε,ουτε να με παει στο φεγγαρι,οταν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την αναλογη "μηχανη".

Τωρα αν λεμε και κανα αστειο,δεχτειτε το,οπως κανουν και αλλοι.Αν οχι οι αλλοι,εγω τουλαχιστον δεχομαι τα παντα.Καμια εταιρεια,καιμια συσκευη δεν ειναι τελεια,και ουτε προκειται.

Συγνωμη για το κατεβατο,αλλα αλλιως δεν γινοταν.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γμτ με τοσα μοντελα iphone στην αγορα αντε να κανεις το εφε σου, μπερδεμα! Ας εγραφε τουλαχιστον η apple το μοντελο στο πισω καπακι. Το κακο αρχησε με το 4 και 4s και συνεχιζεται και τωρα, πφφ. Και αυτη η Samsung μια απο τα ιδια, ολα Galaxy πια!

• Super Moderators

Συγνωμη,αλλα αυτο ειναι ενα απο τα πιο αστοχα επιχειρηματα που εχω διαβασει μεχρι σημερα.Και εξηγω...

Προσωπικα,εδωσα και δινω ακομη και τωρα,ΑΛΛΑ 200 ευρω παραπανω σε smart απο την τιμη του 5s ακομη και του 64gb,με την μονη προυποθεση,να εχει οντως κατι καινουριο να μου δειξει.

Εχω δωσει αμετρητες φορες 600αρια και βαλε για κινητο,ΑΛΛΑ ποτε για Iphone!Εαν μετρουσα τα χρηματα που εδωσα,και δινω καθε χρονο σε αυτο που μου αρεσει,θα αγοραζα μεχρι τωρα ενα φορτηγο apple συσκευες.

Με τα σημερινα δεδομενα,ο λογος για τον οποιο σημερα ΔΕΝ αγοραζουν ατομα apple συσκευες,ΔΕΝ ειναι η ΤΙΜΗ,ΑΛΛΑ οτι δεν εχει τιποτε να σου δωσει!

Οι καιροι,που καποτε καποιος ειχε iphone,sony vaio κλπ συσκευες και εδειχνε μουρη ΕΧΟΥΝ περασει πλεον.

Σκεψου λιγο αυτο που ειπα,και θα καταλαβεις τον λογο της παραθεσης στο σχολιο σου.

ΕΑΝ σημερα δεν ημουν οκ με το s3,με το που θα εβγαινε το note 3,4,5 κ.ο.κ και πολλα αλλα αξιολογα smarts πυ ειδα εδω στο τοπικ των νεων,θα το αγοραζα την επομενη με το που θα εβγαινε.Δες ποσο λενε οτι θα εχει,και θα καταλαβεις,οτι ειναι μυθος αυτο που ειπες.

Δεν ειναι οτι πολλοι δεν εχουν τα φραγκα,ή οτι δεν μπορουνε σε λιγους μηνες να τα συγκεντρωσουν και να το παρουν,ΑΛΛΑ θεμα επιλογης.Ξεκαθαρα.

Η apple,εχασε το παιχνιδι,και αν συνεχισει ετσι,με μια συσκευη και ενα πακετο τηλεφωνιας,θα σου δινουν το δευτερο δωρο!

Οσο,για τους χρηστες που μιλανε περι "πολεμων",αυτα ειναι μονο στην δικη τους φαντασια,γιατι ετσι τους βολευει.Για ευνοητους λογους.Μην αναγετε καθε διαφωνια,και οποιαδηποτε διαφορετικη γνωμη σε war!

Για δε τους πυρηνες που αναφερονται καποιοι,ναι...χρειαζονται,διοτι σημερα για να τρεξεις π.χ τα win 8,θελεις μια ελαχιστη cpu,και 2 γιγα μνημη.Δεν τιθεται θεμα smooth.Aλλα αστοχιας στο λειτουργικο.Και 20 πυρηνες να βαλεις σε μια συσκευη,αν εχει bug,τσαμπα πανε.Ολα ομως σιγα σιγα διορθωνονται.

ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ,για να τρεξεις ομως ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που κυκλοφορουνε,θελεις 4πυρηνο cpu και ΑΝΩ!

Δεν ειπαμε οτι δεν ειναι αρκετος ενας 2πυρηνος να τρεξει το IOS,αλλα για για ολα τα υπολοιπα,σιγουρα παιζει ρολο η δυναμη της cpu και της μνημης.Σωστο ή λαθος;

Αλλιως δεν θα βαζαμε i7 με 16 γιγα μνημη και τα γνωστα.Φαντασου σημερα να επαιζες τα σημερινα games,apps,κ.α με intel pentium.Απλα το χαος!

Η apple,πλεον μου θυμιζει μουσειο,και εκει θα μεινει.

Απο τα χερια μου περασανε σχεδον ολα τα λειτουργικα σε κινητα,με σημερα να ειμαι κατοχος android.Στο μελλον,αν καποια εταιρεια,ειναι ωριμη με καινοτομιες,θα με εχει πελατη,ανεξαρτητα με το τι εχω τωρα.Ουτε fanboy ειμαι,ουτε κολλημενος οπως εσεις που δειχνετε το αντιθετο,και κατηγορειτε τους αλλους για ομοια συμπεριφορα.

Οπως κρινετε-σχολιαζετε τους αλλους(εταιρειες),ετσι και αυτοι με την σειρα τους,θα κανουν το ιδιο σε εσας.Κανεις δεν αφηνεται στο απυροβλητο.Το δικαιωμα στην προσωπικη αποψη,και γνωμη,ΔΕΝ μπορει να το χαρακτηριζετε φανμποισμο,και να περιμενετε ωριμη συμπεριφορα απο τους αλλους.Τοσο απλο.

Ουτε καφε θελω να μου κανει ενα smart,αφου εχω μηχανη για καφε,ουτε να με παει στο φεγγαρι,οταν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την αναλογη "μηχανη".

Τωρα αν λεμε και κανα αστειο,δεχτειτε το,οπως κανουν και αλλοι.Αν οχι οι αλλοι,εγω τουλαχιστον δεχομαι τα παντα.Καμια εταιρεια,καιμια συσκευη δεν ειναι τελεια,και ουτε προκειται.

Συγνωμη για το κατεβατο,αλλα αλλιως δεν γινοταν.

Συνοψίζοντας δηλαδή, έχεις επιλέξει android  επειδή το θεωρείς πιο σύγχρονο, γρήγορο & αξιόπιστο???

• Like 2

• Super Moderators

Συνοψίζοντας δηλαδή, έχεις επιλέξει android  επειδή το θεωρείς πιο σύγχρονο, γρήγορο & αξιόπιστο???

thnx, tl;dr...

• Like 1

Τα παρουσιάζει ωραία η Apple (και όχι μόνο).

Σκεφτήκατε όμως ότι πρέπει και οι εφαρμογές να είναι 64μπιτες?

Άρα το x2 που λέει η Apple ισχύει μόνο εαν... και αν την κατηγορήσεις θα σου πει αυτό που σου είπα πάνω.

Τα ψιλά γράμματα βλέπετε...

Βασικά περιμένω το 5s για να το αξιολογήσω, από αυτά τα λίγα που είδα, έχει απλά αυτό με το δάχτυλο και καμιά άλλη αλλαγή πέρα του ότι θα τρέχει 64μπιτ εφαρμογές (*εαν...)

Αν μείνουμε σε αυτά τότε πραγματικά είναι κοροϊδία (προσβλητικό το βρίσκω)

Ξέχασες την κάμερα! 33% περισσότερο φως στον αισθητήρα, νέα οπτικά στοιχεία και μεγαλύτερα pixels στον σένσορα, 120fps @720p

Οι εφαρμογές της apple θα είναι στα 64bit οπότε μια χαρά και βάλε πως πλέον θα έχεις δωρεάν iphone, imovie, numbers, pages & keynote.

Δωρεάν iphone? θέλω!
  • Like 2

Ωραία τα FullHD video, ωραία και τα 120fps, αλλά εγώ με το iphone 4S έχω σταματήσει να τραβάω βίντεο από πέρσυ που το αγόρασα, μου γεμίζει τη μνήμη αμέσως. Με το 3GS περισσότερα βιντεο έβγαζα. Δεν θα με χαλούσε μια επιλογή στα 720p στο μενού.

Επίσης... χρόοοονια ολόκληρα περιμένω να βάλουν ένα 2ο ηχειάκι. Δεν είμαι κανένας κάγκουρας που ακούει στο δρόμο μουσική με το κινητό του χωρίς ακουστικά, αλλά το βράδυ που ξαπλώνω και παίζω κάποιο βιντεάκι, ή κάποιο παιχνιδάκι, δεν θα με χαλούσε να τ' άκουγα στερεοφωνικά! Τι στο καλό, 3 μικρόφωνα έχουν βάλει, δεν μπορούσαν να βάλουν κι ένα 2ο ηχείο;

Εκτός αυτών (και ότι πρέπει πάλι να κόβουμε την micro sim σε nano sim), μ' άρεσαν όλα, και το C και το S και όλα τα σχέδια και χρώματα.

Οτι και να κάνει παντα θα την κραζετε και για ποιον λόγο?? απλο δεν εχετε να φράγκα να αγοράσετε καποια apple συσκευή!

Sent from my iPad using Insomnia

Αυτό ΕΙΝΑΙ το epic fail comment της ημέρας. Πιο fail.........πεθαίνεις

• Like 16

H  αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα για εφαρμογη που παιζει τα εν λογω αρχεια (εαν εννοεις κατι σαν το imedia player dld) αλλα εαν πας σε ενα φιλο σου μπορει να σου περασει μια ταινια χωρις itunes? να την κατεβασεις με torrent προγραμμα στο κινητο? Να τη βρεις εκει που την εχεις αποθηκευσει και να μην την παιξεις με τον Α player που δε δειχνει καλα τους υποτιτλους αλλα να συσχετισεις την καταληξη του αρχειου με τον B player....

Ποσα απο αυτα μπορεις να κανεις? Ποσα απο αυτα ειναι απλα πραγματα που κανεις στο PC σου και σημερα που το κινητο σου ειναι παντοδυναμο θα ηθελες να τα κανεις και εκει...

Επισης ποσα απο τα αλλα που ανεφερα στο προηγουμενο σχολιο μπορεις να κανεις? Γιατι κολλας σε ενα παραδειγμα και καταρριπτεις ενα καρο επιχειρηματα, πιασμενος απο κατι που δε γνωριζα?

Τεσπα, FYI, εχω iphone και android και θα χρησιμοποιουσα μονο το δευτερο εαν μπορουσα να κανω και αλλιως....  Δεν ειναι τοσο κακο να παραδεχτεις οτι θα μπορουσε το κινητο σου να κανει περισσοτερα... Μακαρι και εμενα να μην κολλαγε τοσο το Android αλλα ασχετο....

μην τους βάζεις δύσκολα, προς το παρόν έχουν "θαμπωθεί" από τον αναγνώστη δακτ. αποτυπωμάτων... κάτι που το είχα από το Atrix 4g και φυσικά πριν υπήρχε σε κάποια Toshiba windows mobile....any way τόσα λεφτά για να σου δώσει ένα κλικ κάτι παραπάνω είναι τουλάχιστον κοροϊδία, μέχρι να ξεθυμάνουν τα 64ΒΙΤ θα το χαρούν, μετά πάλι θα αρχίσουμε να μιλάμε για το Iphone6 &6s, 6c...

Δειτε σε διεθνη site τι γινεται, 99 $ το 5c, 199 $ to 5s, με 2 χρονια συμβολαιο, αρκετα site δεν γραφουν οτι οι τιμες ειναι με συμβολαιο (χατζιλικι παιρνουν απο την apple για να ζησουν).

Ερωτηση...

Σε ποιο κινητο εκτος το iphone αναφερουν ολα τα μεγαλα sites, τιμη με συμβολαιο ?

Απαντηση...

Αυτη την μεταχειρiση την εχει μονο το iphone.

Δηλαδη δεν φτανει που ειναι 3 χρονια πισω, το παρουσιαζουν και σε τιμη ευκαιριας...

Θελω να ξερω για ποιο λογο τσακωνομαστε μεταξυ μας; για μερικες γαμω-εταιριες και μοντελα-μαρκες κινητων; Υπερασπιζεστε εταιριες λες και σας δινουν να φατε. Δηλαδη...

Εμενα ειδικα αυτη τη χρονια μου αρεσουν ΟΛΑ τα κινητα.Ας παρει ο καθεις οτι γουσταρει και ας κοιταξουμε να δουμε τι θα κανουμε ετσι σκατα που καναμε αυτη τη χωρα. 

Τωρα οσον αφορα το iphone 5s. ΓΑΜΑΤΟ παρ'ολο που ειμαι android πλευρα. Θα ηθελα να το εχω αλλα δυστηχως δεν με παιρνει για 2 Top κινητα. Παω για Note 3.

Ειρηνη και καλο χειμωνα παιδες.

• Like 6

Όσο για την Nokia_uk με το post "Real gangsters don't use gold phones"...

Real Gangsters don't use windows phone.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού... πραγματικά πανέμορφα τα iphones. Θα το αγοράσω με συμβόλαιο πουλόντας το samsung :) Το hardware είναι αρκετό για να τρέξει άνετα το ios!!!!

Συνοψιζοντας,εχω android διοτι...

1-Extra Μνημη.Εχω το δικαιωμα να επιλεγω την χωρητικοτητα βασει των αναγκων μου,σωστα;

2-Πολλους πυρηνες.Εξηγησα.

3-Παραμετροποιω οτιδηποτε στο λειτουργικο,απενεργοποιω εφαρμογες,απεγκαθιστω κλπ,ακομη και χωρις να ειμαι rooted.Πλυν,σπανιων εξαιρεσεων.

4-Μεγαλυτερη γκαμα σε ιντσες οθονης στα μετρα και τις αναγκες μου.

5-Μεγαλυτερη ευκολια μεταφορας δεδομενων,συνεργασια ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ π.χ βιντεοκληση.

6-Ευκολια στην αλλαγη μπαταριας και μνημης σε χρονο δευτερολεπτων.

Και πολλα αλλα...

Εχουν σηζητηθει πολλα,στο τοπικ των smartphones.

Αν αυτα τα ειχα σε Iphone,θα το σκεφτομουν σοβαρα.

;Αλλα οπως βλεπεις,η apple,ακομη δειχνει να απαξιωνει τις αναγκες μου,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,θελεις δεν θελεις θα μου τα σκας,για μια κινεζια!

Συγνωμη.Δεν θα παρω.Αυτα βεβαια σε προσωπικο επιπεδο.Καποιος αλλος,μπορει να στελνει ενα sms,να κανει και μια κληση,και να λεει,οκ,εχω Iphone.Και;

Τα Lenovo,η acer,xiaomi,ZTE κλπ,Καποτε ξερεις πολυ καλα που ηταν,και δες ΣΗΜΕΡΑ πως εξελισονται!

Η apple,θα παρει την θεση τους,και μετα να μην αναρωτιεται για ποιο λογο.

Για μενα μια εταιρεια ειναι σοβαρη,ΟΤΑΝ ακουει τις ΑΝΑΓΚΕΣ των χρηστων!ΚΑΙ ΟΧΙ να μου επιβαλει,οτι θελει αυτη,με τον τροπο που επιλεγει αυτη.

Δηλαδη αυτο που ελειπε ΜΕ ΟΣΑ σου ειπα,ηταν το FingerPrint;

Ποσο πλεον αλλα ανοησια απο την apple;

Ελπιζω να σου ελυσα την απορια.

Εμενα ειδικα αυτη τη χρονια μου αρεσουν ΟΛΑ τα κινητα.Ας παρει ο καθεις οτι γουσταρει και ας κοιταξουμε να δουμε τι θα κανουμε ετσι σκατα που καναμε αυτη τη χωρα. 

Συμφωνω,και συμμεριζομαι την αποψη σου.Μαζι σου.Ειδικα αν καποιος ριξει ενα βλεμα στο τοπικ των "νεων"θα δει,οπως και ειπα σε προηγουμενο σχολιο μου,ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ καλυτερες συσκευες απ'οτι η apple.

Ηδη εχω εντοπισει αντικαταστατες σε 1,5 χρονο απο τωρα,αυτου που εχω.Κινουμαι,ελευθερα,και ανεξαρτητα.

• Like 6

• Super Moderators

Δειτε σε διεθνη site τι γινεται, 99 $ το 5c, 199 $ to 5s, με 2 χρονια συμβολαιο, αρκετα site δεν γραφουν οτι οι τιμες ειναι με συμβολαιο (χατζιλικι παιρνουν απο την apple για να ζησουν).

Ερωτηση...

Σε ποιο κινητο εκτος το iphone αναφερουν ολα τα μεγαλα sites, τιμη με συμβολαιο ?

Απαντηση...

Αυτη την μεταχειρiση την εχει μονο το iphone.

Δηλαδη δεν φτανει που ειναι 3 χρονια πισω, το παρουσιαζουν και σε τιμη ευκαιριας...

Στις μεγάλες αγορές αυτό ισχύει. Μπορείς να αγοράσεις ένα iphone στις τιμές που σου ανακοινώνουν σε κάθε event. Και αυτές οι αγορές δίνουν τα περισσότερα έσοδα στην Apple. Μην παίρνεις για παράδειγμα εμάς και την πολιτική που ακολουθούν οι πάροχοι εδώ στο θέμα των επιδοτήσεων. Σκέψου πως μερικά χρόνια πριν πήγαινες να αγοράσεις κινητό με συμβόλαιο και γύριζες σπίτι με φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση, playstation, τοστιέρα κλπ κλπ… :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...