Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι μακραν το καλυτερο κινητο με μικρη οθονη! Εξαιρετικα αποτελεσματα και επιδοσεις! Πριν παρουσιαστει, δεν περιμενα τετοιες επιδοσεις troll mode on "Είναι δυνατόν να έχει ακόμη 32bit επεξεργαστη? Εμείς έχουμε 64bit" Χρειαστηκε βεβαια να παει σε 64bit για να φθασει (κ πολλες φορες να ξεπερασει) τον ανταγωνισμο. Κατι αντιστοιχο/αντιστροφο θα εγραφε ενα fanboy. Οοops, το εγραψε ηδη! Εντάξει μωρέ μην το δείχνεις τόσο! Καρφώνεσαι! PS: Ρίξε και μια ματιά στα scores του "ταπεινού" iphone5 σε σχέση με το 4S κλπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πω πω πω, πω πω πω... το υπόλοιπο το ξέρετε!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πω πω πω, πω πω πω... το υπόλοιπο το ξέρετε!!!! ...και το μυαλό μου είναι θολό και θα σκάσω αν δεν το πω... Αχ 5S πόσο σε ποθώ! fixed PS. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε: "πωλείται iphone 5 σε άριστη κατάσταση κλπ κλπ κλπ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και οι φωτογραφίες του δεν είναι κακές, καθόλου κακές. Υπάρχει μια ορατή βελτίωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και με φλας. Από μπαταρία, ελάχιστη διαφορά βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα πάντως μου αρέσει. Αν είχα και τα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε σύνδεση και στο δίνουν τζάμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε σύνδεση και στο δίνουν τζάμπα ναι αμε σίγουρα! με πρόγραμμα με πάγιο χμμ 1000 ευρω παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τοτε bugdroid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείται παραμένουμε (εγώ δηλαδή) στο bugdroid μέχρι το 6άρι. Αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορώ να θαυμάζω τη δουλειά που έχει γίνει στο 5s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 And that's an iPhone 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείται παραμένουμε (εγώ δηλαδή) στο bugdroid μέχρι το 6άρι. Αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορώ να θαυμάζω τη δουλειά που έχει γίνει στο 5s. Δεν παιζει να κρατηθεις νομιζω με το που βγει στην αγορα θα κανεις κινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγω δουλειάς, μου χρειάζεται το Note 2 και δεν περισσεύουν λεφτά για 2η συσκευή. Θα δω τις επόμενες μέρες πως τα πάει το ios 7 στο 5άρι και θα αποφασίσω. Χλωμό, πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για το 5S η έκδοση του iOS7 είναι η 7.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Α reward to the first person who can reliably and repeatedly break into an iPhone 5s by lifting prints (like from a beer mug). Οσοι πιστοι προσελθετε, ειναι πολλα τα $$$ (περι τα 13k αυτη τη στιγμη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 iPhone 5s slaughters quad-core rivals in performance tests despite dual-core CPU and just 1GB of RAM http://bgr.com/2013/09/19/iphone-5s-benchmarks-performance-tests/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα