qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Και όπως πάντα καμία δυνατή προσθήκη που να σε κάνει να πεις: Ναι ρε γαμώτο θα το δώσω το 700άρι (αν το βρω) είπαμε απευθύνεται στο κοινό της αυτό πάει να πουλήσει σε αυτούς που πριν 2 χρόνια πήραν 4s με διετές και πλέον ήρθε η ώρα να ανεώσουν συμβόλαιο η apple ξέρει ότι το ποσοστό της στην αγορά δεν πρόκειται να μεγαλώσει και ήδη έχει πάρει το δρόμο της συρρίκνωσης , οπότε θέλει να διατηρήσει απλά αυτά που ήδη έχει τα οποία της αποφέρουν βεβαίως μεγάλα κέρδη. το μόνο που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν προσπάθεια να απευθυνθούν σε άλλους είναι το "φθηνό" iphone, το οποίο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί. προσωπικά δεν τολμώ να κάνω πρόβλεψη για το συγκεκριμένο θέμα το ipad μινι πίστευα ότι θα πάει καλά όπως και πήγε γιατί γενικά υπάρχει ανάγκη για πιο μικρά και οικονομικά tablet, αλλά το συγκεκριμένο δε ξέρω εγώ ένα έχω καταλάβει,,,, τόσα χρόνια πεταμένα λεφτά ... Κάθε χρόνο και χειρότερα... Στο μοναδικό είδος που νοιώθω οτι δεν πετάω τα λεφτά μου είναι οι κονσόλες.. Αλλάζουν κάθε 7 χρόνια και ησύχάζεις. κάποια στιγμή η τόσο συχνή αλλαγή κινητών θα αραιώσει πιστεύω (ήδη δεν έχει νόημα) , αλλά μάλλον όχι ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω πιστευω οτι το 5c,θα παει πολυ καλα και ας σνομπαραν παλια το υλικο!Ειναι ομορφα με πολυ καλα χαρακτηριστικα! Αλλα το κραξιμο οφείλουμε να το κάνουμε! Σιγουρα η apple θα περιμένει οτι οι πωλησεις του 5s,θα μειωθουν λόγο του 5c,αλλα προφανώς δε θα την ενοχλήσει ιδιαίτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Συνοψιζοντας,εχω android διοτι... 1-Extra Μνημη.Εχω το δικαιωμα να επιλεγω την χωρητικοτητα βασει των αναγκων μου,σωστα; 2-Πολλους πυρηνες.Εξηγησα. 3-Παραμετροποιω οτιδηποτε στο λειτουργικο,απενεργοποιω εφαρμογες,απεγκαθιστω κλπ,ακομη και χωρις να ειμαι rooted.Πλυν,σπανιων εξαιρεσεων. 4-Μεγαλυτερη γκαμα σε ιντσες οθονης στα μετρα και τις αναγκες μου. 5-Μεγαλυτερη ευκολια μεταφορας δεδομενων,συνεργασια ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ π.χ βιντεοκληση. 6-Ευκολια στην αλλαγη μπαταριας και μνημης σε χρονο δευτερολεπτων. Και πολλα αλλα... Εχουν σηζητηθει πολλα,στο τοπικ των smartphones. Αν αυτα τα ειχα σε Iphone,θα το σκεφτομουν σοβαρα. ;Αλλα οπως βλεπεις,η apple,ακομη δειχνει να απαξιωνει τις αναγκες μου,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,θελεις δεν θελεις θα μου τα σκας,για μια κινεζια! Συγνωμη.Δεν θα παρω.Αυτα βεβαια σε προσωπικο επιπεδο.Καποιος αλλος,μπορει να στελνει ενα sms,να κανει και μια κληση,και να λεει,οκ,εχω Iphone.Και; Τα Lenovo,η acer,xiaomi,ZTE κλπ,Καποτε ξερεις πολυ καλα που ηταν,και δες ΣΗΜΕΡΑ πως εξελισονται! Η apple,θα παρει την θεση τους,και μετα να μην αναρωτιεται για ποιο λογο. Για μενα μια εταιρεια ειναι σοβαρη,ΟΤΑΝ ακουει τις ΑΝΑΓΚΕΣ των χρηστων!ΚΑΙ ΟΧΙ να μου επιβαλει,οτι θελει αυτη,με τον τροπο που επιλεγει αυτη. Δηλαδη αυτο που ελειπε ΜΕ ΟΣΑ σου ειπα,ηταν το FingerPrint; Ποσο πλεον αλλα ανοησια απο την apple; Ελπιζω να σου ελυσα την απορια. Συμφωνω,και συμμεριζομαι την αποψη σου.Μαζι σου.Ειδικα αν καποιος ριξει ενα βλεμα στο τοπικ των "νεων"θα δει,οπως και ειπα σε προηγουμενο σχολιο μου,ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ καλυτερες συσκευες απ'οτι η apple. Ηδη εχω εντοπισει αντικαταστατες σε 1,5 χρονο απο τωρα,αυτου που εχω.Κινουμαι,ελευθερα,και ανεξαρτητα. Λυπάμαι που το λέω αλλα με εκφρασεις του στυλ "η apple θα πάρει την θέση τους ....κλπ" βγάζεις ένα άβιαστο μενος που μάλλον δείχνει ότι κάτι προσωπικό έχεις με την apple και μίλας έτσι . Τώρα όσον αφορά τα επιχειρήματα σου , ξεκινώντας απο το τέλος θα σου πω ότι αυτή στιγμή που μιλάμε η "άχρηστη" apple ειναι η πιο valuable εταιρεία στον κόσμο σε όλους τους κλάδους και μάλλον αυτο ίσως ? να σου λέει κάτι. 2ον) μιλάς για επεξεργαστες και ισχύ λες και θα κανείς animation rendering 3d για την επόμενη ταινια της pixar που θα σκηνοθετησεις σε 5" οθόνη ! Αλλα ακόμα κι έτσι να ήταν πες μου εσυ σε ποιο κινητό έχεις φορέσει λειτουργικό 3 γενιές μετα και τρεχει μια χαρά (εγώ στο iPhone 3GS μου το iOS 6 και ας έχω όχι έναν αλλα μισό πυρήνα !!!!) 3ον) λες έξτρα μνήμη και το δικαιολογεις με το ότι έχεις δικαίωμα να επιλέγεις (γενικά συμφωνώ αλλα ειδικά φίλε μου ξέρεις τι αγοράζεις) ειναι σαν να μου λες ότι γιατί ηFerrari δεν βγάζει μοντέλα με 1000c.c και μόνο βγάζει απο 5.000c.c και πάνω . Γιατί έτσι ειναι ! Απλώς δεξου το! 4ον) γενικώς η apple έχει πιο κλειστό οικοσύστημα για 2 βασικούς λόγους : α) θέλει να πουλάει περιεχόμενο αντί να πουλάει διαφημίσεις και προσωπικά δεδομένα όπως η google ! Επίσης ένας απο τους βασικότερους λογους για την μείωση της πειρατείας στη μουσικη κυρίως ειναι το iTunes που έφερε την επανάσταση κάνοντας αυτο που όλοι τόσα χρόνια σε αυτο και αλλα fora λέγαμε : " ας υπήρχε τρόπος να αγοραζαμε ενα τραγούδι την φορά σε λογική τιμη π.χ. 0.99€ και δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε 20€ για να αγοράσουμε όλον τον δίσκο και δεν θα κάναμε ποτέ πειρατεία ", β) εσύ μπορεί να είσαι ο υπέρτατος guru του android και να έχεις σεταρει το κινητό σου ώστε να πετάει , όμως επειδή το 95% των χρηστών ειναι άσχετοι και συχνά καταλήγουν να κρασσαρουν τα κινητά τους με συνεπεια όταν κάποιος φίλος τους το πάρει στα χέρια του να έχει αρνητική εμπειρία , η apple δεν σου δίνει αυτο το δικαίωμα ώστε να προστατέψει την φήμη και την αξιοπιστία του πρόιοντος της κάτι που ειναι θεμιτό. Και σε τελευταία ανάλυση γιατί δεν κανείς βιδες το ψυγείο σου ώστε να βγάζει και έτοιμο παγωτό απο μια μικρή τρύπα που θα του ανοίξεις παρα το χρησιμοποιείς έτσι όπως το αγορασες ? Συγνώμη αν κούρασα αλλα δεν θα μπορούσα να τα γράψω πιο περιεκτικα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ειλικρινά σταματήστε να ειστε fanboys και δειτε το θεμα αντικειμενικα. Τα θετικά του 5s είναι -64bit CPU .Οτι και να λεμε είναι καινοτομία και πιστεύω ότι στις Samsung, HTC, Nokia(Microsoft) και Google επικρατεί πανικος γιατί πιστευω οτι δεν το περιμενανε. -Η αναγνωριση δακτυλικων αποτυπωματων οτι και να λενε οτι γνωστοι συνομωσιολογοι που έχουν το συνδρομο καταδιωξης, αν λειτουργήσει σωστα μπορεί να πλασαριστεί (και είναι ) ως ο μονος τροπος να νιωθεις ασφαλεια για το κινητο σου. Ειναι γνωστό ότι όλα τα password σπανε αλλα με αυτο τον τροπο γίνεται αρκετα πιο δυσκολο -Το 5s δεν ειναι πλαστικουρα και το αλουμινιο σου δίνει την αισθηση οτι κρατας κατι στιβαρο και αξιοπιστο. Εγω με το S4 που ειναι κατα τ αλλα κινηταρα νιωθω οτι κραταω το τηλεκοντρολ της TV. -IOS 7 . Απλό λειτουργικο καμοια σχεση με το android , Και το σημαντικοτερο σταθερο. Τα αρνητικα του. -ιOS 7 . Απλό και σταθερό μεν αλλά γεματο αποκλεισμους και χωρις σχεδον καμοια παραμετροποιηση δε. Δεν ειναι δυνατον εν ετη 2013 να μη μπορεις να βαζεις οτι γουσταρεις μεσα στο κινητο σου , να μη μπορεις να στελνεις τιποτα me bluetooth και να μην εχεις αναφορες παραδοσες κτλ. Πραγματα γελοια... To κολημα της Apple σε αυτο τον τομεα ειναι απιστευτο. - Τιμη. Ωραιο δε λεω αλλά δε γινεται να κοστολογουν ενα κινητο που δεν παιρνει sd, που δεν μπορεις να αλλαξεις μπαταρια , που δεν μπορεις καν να δεις τι αρχεια εχει, που δεν μπορεις να στειλει bluetooth , που δεν εχει αναφορες παραδοσης, 900 ευρω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souzaberg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πάντως αν σε λίγο καιρό στα skroutzomagaza,που έχουν πάρει φωτιά λόγω κρίσης, το 5c έχει την ίδια τιμή με το s4 θα παει άκλαφτο.πραγματικά δν θα υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικα φιλε πιστευω δεν αξιζει η αγορα του 5c/ Καλύτερα οποιος μπορεί να παρει το 5αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z1ltoid Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα αυτο που ειναι ενοχλητικο ειναι οτι δεν ξερουμε να φερομαστε ως πελατες, δλδ να απαιτουμε τις ιδιες τιμες απο τις εταιριες, εδω μας ξεσκιζουν κανονικα οι εταιριες με συμβολαιο αν τε να το παρεις 200 ευρω φθηνοτερα ενω εξω σχεδον τσαμπα, πως γινεται να ειμαστε τοσο θυματα ρε γαμωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μονο με αυτο, βγάζεις ένα άβιαστο μενος που μάλλον δείχνει ότι κάτι προσωπικό έχεις με την apple και μίλας έτσι Σταματησα ηδη να σε διαβαζω.Εκανα ΟΛΟΚΛΗΡΗ αναλυση,και απευθειας ξεκινας τα ιδια. Εχω δικαιωμα να κανω κριτικη σε οποιαδηποτε εταιρεια,και μαλιστα μιλησα με επιχειρηματα,και δεν δεχομαι να με χαρακτηριζεις με λεξεις,μενος κλπ. Συγνωμη,αλλα φαινεται οτι δεν καταλαβες οτι ειπα μεχρι τωρα. Στο κατω κατω,η apple για μενα εχει ενα μεγαλο καταλογο με ελλειψεις,συμφωνα με τις δικες μου αναγκες,και μιλησα πανω σε αυτη την βαση.Ας προσεχε. Δεν θα δικαιολογηθω εγω,για την παρτη της.Οτι ειχα να πω το ειπα,και δεν θα ξαναλεω τα ιδια. Οταν θα μιλατε σωστα,χωρις να ξεκινατε με χαρακτηρισμους,τοτε και'γω θα διαβαζω το σχολιο σας και θα δινω δινω απαντησεις,ΑΝ εχουν σημασια για αυτον που μου παραθετει στο σχολιο μου. Αλλωστε ψωμι τους δινουμε,και δεν μας δινουν.Εσενα σου αρεσει;αγορασε το.Εγω εχω την δικη μου αποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμένω τα πρώτα reviews της κάμερας και τη σύγκριση με τα 13, 20 & 40mpixels! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptvaki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απιστευτο κινητο! Πρωτη φορα με εντυπωσιασε τοσο η apple! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselembawa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 μιλαμε αυτη η apple εχει καταντησει εντελως γραφικη με τα s.! οχι απλως πισω απο τον ανταγωνισμο. αλλα παλαιολιθικη εποχη σε σχεση με τα galaxy και πολλα αλλα smartphone του ανταγωνισμου! APPLE γελανε και τα τσιμεντα!! μήπως είσαι εσύ ο γραφικός φίλε μου διότι είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ούτε Galaxy s4 αλλα ούτε iPhone 5 για να μπορέσεις πραγματικά να έχεις άποψη για τον ανταγωνισμό.... alexkalpan γελάνε και τα τσιμέντα... 1) παντρεύτηκε προχθές ο καλύτερος μου φίλος, με το που βγαίνει η νύφη από το αμάξι ήθελα να απαθανατίσω τη στιγμή με το Samsung Galaxy s4 που ακριβοπλήρωσα και κόλλησε το app της κάμερας... χάθηκε η στιγμή... 2) είναι τόσο τεράστιο στις 5 ίντσες που για να γράψεις μνμ με το ενα χέρι απλά το ξεχνάς... 3) έχει σε κακό σημείο το power button διότι απέναντι απο τα volumes buttons ποιος καραγκιόζης θα πήγαινε να βάλει κουμπί ? μα φυσικά ο Κορεάτης που μέσα σε 3-4 χρονάκια πήρε ο κώλος του αέρα και νομίζει οτι έμαθε να φτιάχνει smart phones.... κάθε φορά που πας να ανεβάσεις το volume της συσκευής και κάνεις το λάθος να το κρατήσεις με ένα χέρι κλειδώνεις τη συσκευή διότι κατά λάθος πατιέται και το power button.... εκεί στη Κορέα εργονομία ξέρουν τι θα πει? 4) Galaxy S4 με 2 giga ram και καλά με 4cores cpu και με το μαμα android lagαρι άσχημα σε παιχνίδια όπως πχ beach baggy που το ίδιο game σε iphone 4s πάει νερό... σε πιο σοβαρά Apps όπως το navigon είναι κακογραμμένα σε σχέση με το ίδιο πρόγραμμα σε iPhone και τα καθιστούν δύσχρηστα.... (βλέπε κατακερματισμός του android αν με πιάνεις .... ) 5) futures οπως πχ το auto scrolling με τα μάτια απλά δε λειτουργούν σωστά και απλά επιβαρύνουν το λειτουργικό.... 6) συσκευή των 600 και βάλε ευρώ είναι φτιαγμένο από πλαστικό κινέζικης ποιότητας.... 7) η κατάσταση σώζεται κάπως μέσω root και με pure android rom αλλά αναρωτιέμαι κατα πόσο αυτο είναι στοιχείο μιας user friendly συσκευής.... 8) ο κατάλογος είναι ατελείωτος... συνεχίζει και συνεχίζει.... ο υποφαινόμενος είναι κάτοχος Galaxy s4 και iPhone 5 και επίσης Developer σε android και ios SDK αν αυτό σου λέει κάτι.... όσο για το iPhone 5s είδα όλο το conference και θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή συσκευή και μια πολύ καλή πρόταση αναβάθμισης για κατόχους iPhone 4 και 4s .... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorlino Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 (δεν περίμενα να γράψω σχόλια σε αυτο το site αλλα να....) Οσοι λετε για οθονη. Το iPhone δεν μπορει να εχει απο την μία μέρα στην άλλη οθόνη απο 4-4,5 ή 4,6 κτλ....για 2 λόγους. 1) Resolution. Οσοι προγραμματίζουν ξερουν ότι είναι κόλαση να φτιαχνουν για 1 εφαρμογη 4-5 διαφορετικές διαστάσεις εφαρμογης. Μεχρι τωρα φτιαχνονται για 3,5 ιντσες 3,5 ιντσες με ρετινα (4-4s) και 5...και τωρα εφαρμογες για 64 bit....Οπότε μια οθόνη (ρετινα λογικα)των 4,5 ή 5 ιντσων θα είχε και καινουργια ανάλυση...άρα ΟΟΟΛΕΣ οι εφαρμογες ξανα απο αναβαθμιση. Η Apple επιδιώκει ΣΤΑΘΕΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Πολυ βασικό. Στα Android φτιαχνουν μια εφαρμογη οποιος ναναι οτι ναναι κιαμα ειναι καλη θα βγαζουν 40050550 διαφορετικες οθονες..γι καθε διαφορετικο κινητο για καθε διαφορετικο custom android για καθε επεξεργαστη ...ΤΡΕΛΑ!!...η απλα παιζει μια εφαρμογη και την τραβαει και χαλαει η εμπειρια χρησης...-λειτουργει- αλλα καμια σχεση με όποια αντιστοιχη του App Store. 2)Χρηση ενος δαχτυλου. Κρατας μια σακουλα με ψώνια και χτυπάει το κινητο. ΕΊΝΑΙ δυσκολο...να κανεις χρηση με 1 δαχτυλο εαν ειναι πανω απο 4,3 ...πραγματικα (εκτος αν εισαι ο Lebron James ;-))))...Οποτε να αναμενεται 5.5 Apple iPhone math σε κανενα 10μηνο...που εξαρχης ειναι για 2 χερια...οποτε μπαταρία 3000+ οθονη τεράστια για κινητο κτλ...εκει να γίνει συγκριση με Android. YΓ1...το fingerprint είναι σε μονάδα δεδομένων της συσκευης...δεν είναι σαν το κωδικό ξεκλειδωματος...είναι block του λογισμικου και ΟΧΙ της Apple..οποτε NCA FBI CIA...ξεχαστε τα στο iPhone που ειναι καρακλειδωμενο του κερατα και για να παρεις πληροφορια πρεπει να φτυσεις αιμα... ΥΓ2. Παιδια των Android..Προφανως γουσταρετε iPhone 9/10 ετρεξαν να μαθουν σε liveblog τι επαιξε...αν δεν σας ενοιαζε (πχ blackberry) δεν θα σχολιαζατε. To ανοιχτο με το κλειστο δεν συγκρίνονται σε δυνατοτητες. Οποιος δεν το λεει είναι ασχετος. Οτι κανει το iPhone το βρισκεις σε Android γιατι πολυ απλα μπορει να γινει Custom και γενικα τα πλεονεκτηματα ειναι πολλα και δεν θα κατσω σε κοκορομαχια για 1000υπομενα πραγματα. ΑΛΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ!!! (μην βιαζεσαι...οχι νερντουλας note μαμα iphone...οχι) Το iPhone απευθυνεται σε κοινο που ψάχνει ΤΕΛΕΙΟ συγχονισμο συσκεων - υποστηριξη με υπηρεσίες -παραγωγη αντιστοιχου λειτουργικου-με τρομερη εμπειρια χρησης (οτι μα οτι μα οτι κανει η Apple βασιζεται στην εμπειρια χρησης....το να λειτουργει απο την πρωτη μερα μεχρι την τελευται το ιδιο δηλαδη) Τα Android είναι ανοιχτα!`Μπορω να βάλω εφαρμογες απο στικακι...απο amazon store (κατι που κανω και σε jailbreak iPhone) ..να το κανω root και να πειράξω την rom..είναι τελειως διαφορετικο!!! Για να εχω εμπειρια χρησης σε Android πρεπει να πάρω ΝΕΞΟΥΣ!!! Πηγα να κανω αναβαθμιση ενα GS3 ενος φίλου μου και ελεγε τελευταιο λογισμικο 4.1.2!!!!!ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ 4.3 και περιμενουμε τα 4.4!!!ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 3GS ΤΟΥ 2009 ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ DAY ONE!!!... Χεστηκε η google για design εμπειρια χρησης και ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DEVELOPERS...που προωθει το Root..αν περιμενεις να βγαλεις λεφτα αστο πλυνε τζαμια στα φαναρια και πουλα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ OPEN SOURCE... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorlino Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 1) Οσοι συγκρίνουν το chip του iPhone 5s με αυτα των S4-Note3 κτλ απλά δεν εχουν ιδέα. Προτείνω να πάνε στα ΙΕΚ για μαγειρες. 64 bit σε mobile δε εχει και δυσκολα να δουμε σύντομα σε οποιοδήποτε άλλο smartphone. Ο λογος πολυ απλός γιατί οι εταιρίες δεν φτιάχνουν λογισμικά και το 4.4 kitkat δεν υποστηρίζει 64bit σε αντίθεση με την Apple που φτιαχνει τα πάντα η ίδια. Μονο η Microsoft ετοιμάζει haswell tablet αλλα με 32bit.ΟΠΟΤΕ…μην μπερδευεστε με 8πυρηνα…12 πυρηνα….40000πυρηνα…το να σπας το τσιπακι σε κομματια δεν φτιαχνεις ξεχωριστό clocking. Το iPhone 5s εχει δυνατότα για 2^64. Τελος για επεξεργαστη. Ειναι γελοιο να μιλατε για νουμερα και Ghz. 2)Καμερα. 120fps σε συγκριση με τα 30fps του GS4 ή του Note3 (που κακός το συγκρίνουμε γιατι δεν ειναι κινητο…είναι μικρό ταμπλετ)1,5μ pixels? Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο για την φωτογραφία? Φτιάχνεις τεράστια φωτογραφία σε μεγεθος 8mb. Για να καταλάβεις ο ένας μεγαλώνει την εικόνα και ο άλλος την κάνει καλυτερη. Περισσότερα Mb δεν σημαίνει καλύτερη εικόνα. 3) Ο sensor εννοειται δεν υπάρχει στην αγορα. Μεγάλη ευκολία (ειδικά οταν σου σπάει τα νευρα κάθε λιγο ο κωδικός App store κωδικός Gmail κωδικός outlook…πολυ καλυτερο απο καθε «ζωγραφιστε μουτζουρα» (Android) ή «διαλεξτε τα σημεία» (Windows) 4)5C. Δεν ειναι φτηνιάρικο. Καλυτερα υλικα απο S4. Καλυτερη μπαταρία απο 5. 1900 νομιζω, καλυτερη καμερα…και φυσικά (IGZO οθόνη) οπως και στο 5s. Πραγματικός ανταγωνιστης για Amoled. ΑΡΝΗΤΙΚΑ-Τιμη!…..ΕΛΕΟΣ…600€ ?για καινουργιο κινητο με παχος 8,9? και Α6 τσιπάκι?Απαράδεκτο!…Ψαχνεις στο ebay και παίρνεις ενα 5ρη με 400€ και εχεις και αλουμίνιο και εχεις και 7,6πάχος. Τελος! - Οθονη…Ξερουμε οτι η Apple βγαζει 5,5 φαμπλετ. Αλλα οι 4ιντσες για ταινίες και παιχνίδια είναι λιγες. (ωςχρηστης μιλάω)…Είναι απαραίτητες για χρηση ενος δαχτυλου αλλα σε παιχνιδια και βιντεο υστερει. Ξερω υπάρχουν και ταμπλετς. -Μπαταρία…Τα 1800 για 64bit….μμμ δε ξερω…λιγα…(μην συγκρινεται με S4…είναι πιο μεγαλο χωράει μεγαλυτερη μπαταρια) Apple είσαι…λεφτά εχεις…ΒΑΛΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ!!!.. -iOs 7. Μου εχει λυσει τα χερια σε ορισμενα θεματα…πρακτικό γρηγορο ολα οκ.Σε update περιμενουμε ενσωμάτωση απο εφαρμογες τρίτων στο λογισμικο (πληκτρολογια κτλ) αρνητικο που δεν ανακοινωθηκε. ΥΓ :Μην ενθουσιάζεστε με τα νουμε. πχ 1,2ghz 2core vs 1,9 ghz 4core…το δευτερο ειναι γρηγορότερο…ΛΑΘΟΣ…η ταχυτητα δεν εχει να κάνει μονο με τους υπολογισμους του τσιπ…εχει κανει με 1 τονο αλλα πραγματα!…μην μετρατε τα πάντα με τα νουμερα…βοηθάνε αλλα οχι παντα.Πχ αν ψαχνεις σπιτι Θεσσαλονίκη με βαση τα νουμερα…5ρι-καινουργιο-με θεα και 300€ θα καταλήξει στον Δενδροπόταμο.) AYTAAAA 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ειστε τοσο γραφικοι που συγκρινετε μια εταιρια με 1 κινητο με μια εταιρια (google) που πουλαει το λειτουργικο της σε 20 εταιριες κ καθεστε κ συγκρινετε μεριδια αγορας κτλ. Τωρα το αν εχει 4 η 2 πυρηνες εχει τοσο σημασια; Πια η χρηση των 4; Εδω σε ολοκληρο desktop και με 2 ειναι μια χαρα. Σας πουλανε το παραμυθι με τους πυρηνες (100% marketing) και τσιμπατε. Απο προσωπικη εμπειρια ειμαι υπερ του ios. Καμια σχεση κατ' εμε τουλαχιστον. Μονο αρνητικο η ανταλλαγη αρχειων. Ξερει κανεις ποτε ανακοινωνει τα ipad?.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ειστε τοσο γραφικοι που συγκρινετε μια εταιρια με 1 κινητο με μια εταιρια (google) που πουλαει το λειτουργικο της σε 20 εταιριες κ καθεστε κ συγκρινετε μεριδια αγορας κτλ. Τωρα το αν εχει 4 η 2 πυρηνες εχει τοσο σημασια; Πια η χρηση των 4; Εδω σε ολοκληρο desktop και με 2 ειναι μια χαρα. Σας πουλανε το παραμυθι με τους πυρηνες (100% marketing) και τσιμπατε. Απο προσωπικη εμπειρια ειμαι υπερ του ios. Καμια σχεση κατ' εμε τουλαχιστον. Μονο αρνητικο η ανταλλαγη αρχειων. Ξερει κανεις ποτε ανακοινωνει τα ipad?.. Και η apple αν ήθελε να πουλήσει περισσότερο θα το έκανε, απλά δε θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα