Προς το περιεχόμενο

iPhone 5S με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και σε σαμπανιζέ χρώμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Εγώ ρε παιδιά ένα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ο κόσμος να πηγαίνει να αγοράζει κινητά της apple με αυτές τις τιμές ? Με το κινητό σαν κινητό δεν έχω τίποτα μάλιστα και εγώ είχα iphone 3G και το 4(τα είχα πάρει σε χαμηλή τιμή). Αλλά πως είναι δυνατόν η apple να σου πουλάει εδώ και 4 χρόνια το ίδιο ακριβώς κινητό και εσύ να το παίρνεις στα 700 euro. και αυτή η εταιρία έχει το θράσος να πουλάει το περσινό κινητό της σε πλαστικό στα 600 euro. Δηλαδή αν το σκεφτείτε είναι παράνοια. Οπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω αν πουλούσε τα κινητά αυτά 300 το πολύ 400 euro θα ήταν μια τίμια και σωστή τιμή. Αλλα πιστεύω ο κόσμος είναι τόσο μαζοχιστής και παρανοϊκός που αν έβγαινε κινητό της apple 300 euro δεν θα το έπαιρνε γιατί δεν θα ανεχόταν να πάρει φθηνό κινητό κάτω από 600 euro, εκεί μας έχουμε φτάσει να χαιρόμαστε για τις τιμές που πληρώνουμε !

Υπάρχει ο κόσμος της κρίσης που παίρνει 400 ευρώ το μήνα και το iphone κάνει 700 και υπάρχει και ο άλλος κόσμος που είναι πολύ περισσότερος από εμάς που πληρώνεται και περισσότερο και μπορεί ταυτόχρονα να πάρει ένα iphone με 99$! Δεν είμαστε εμείς το κέντρο του κόσμου και για τα έσοδα της Apple είμαστε απλά ένα μηδενικό… :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Γιατι με αυτο που μου δινουν,κανω την δουλεια μου μια χαρα.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ και μηνυσεις τυπου "apple",διοτι το προσαρτισαν αλλες εταιρειες,και θα την εχουν μιμηθει. :lol:

Δηλαδη με μια amoled σημερα δεν βλεπεις βιντεο,δεν απεικονιζονται σωστα οι λειτουργιες του smart κ.α;

Ξαναπεστο αυτο,διοτι πολυ φοβαμαι,κατι τετοιο παιζει.

Με τη λογική σου και με έναν πυρήνα θα έκανες τη δουλειά σου λίγο πιο αργά! Και με μια οθόνη ασπρόμαυρη επίσης! Εδώ περιγράφουμε το θέμα ποιότητας και πως κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο.

fail δικαιολογία imho...

Αποψη σου.

Με τη λογική σου και με έναν πυρήνα θα έκανες τη δουλειά σου λίγο πιο αργά! Και με μια οθόνη ασπρόμαυρη επίσης!

Καμια σχεση.Απ'ολα αυτα που σου ειπα,αυτο καταλαβες;

Εδώ περιγράφουμε το θέμα ποιότητας και πως κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο.

Ποιοτητα;που;σε ολα αυτα που σου εξηγησα οτι με απασχολουνε;

Καμια σχεση.

Τοτε εσυ,ο αλλος,ο παραδιπλα,γιατι να δινει 600 ευρω για κινητο;παρε ενα nokia των 50 ευρω,και καθαρισες.

Συγνωμη,αλλα αυτη την στιγμη με το κινητο μου,εχοντας τις καταλληλες εφαρμογες,βγαζω φωτοτυπιες,αποτυπωνω σημειωσεις σε μεγεθος ΒΙΒΛΙΩΝ,σε μορφη pdf,και εικονων,κανω επεξεργασια φωτος,εχω εφαρμογες που κανω κρυπτογραφηση στα δεδομενα μου,vault apps,βλεπω και επεξεργαζομαι αρχεια .cad,και ΕΝΑ ΣΩΡΟ αλλα,που θελω δυναμη,ταχυτητα!

Smart εχω.Εαν δεν το χρησιμοποιησω για αυτο που ειναι και κατασκευαστηκε,τοτε γιατι εδωσα 600 ευρω; ^_^

Σωστος,και εξηγησα.

Ναι ολα αυτα τα κανει μια χαρα ενα περσινο sgs3,ενα iphone4s και ενα lumia 520!

Δε χρειαζομε το x3 πιο δυνατο iphone 5s,ουτε το sgs4,ουτε τα καινουρια lumia με του τετραπυρινους,οταν βγουν!

Δε λεω να μενουμε στασιμοι,αλλα οταν το hardware εχει ξεπερασει κατα πολυ τις απαιτησεις του software θες δε θες παραμένεις στάσιμος!

Οταν θα εξελιξουν το λογισμικο να τρεχει απαιτητικες επαγγελματικες εφαρμογές σε πιο μεγαλες οθονες και με το κατάλληλο περιβαλλον για να ειναι και παραγωγηκες,τοτε να το ξανα συζητησουμε,το ενδεχομενο της ανάγκης να βλεπουμε socs ala i7 στα κινητα μας!

Προς το παρον ηρεμηστε λιγο με τα specs των smartphones!

• Like 1

• Super Moderators

Επί της ουσίας θα πούμε τίποτα για το 5S ή θα ασχολούμαστε πάλι για όοοοοοοοοολα εκτός από αυτό?

• Like 1

Γκρινια για το iphone γκρίνια για το xbox όλο γκρινιαζεται φίλτατοι συνφουριτες αφου τόσα χρόνια το ξέρετε αυτη είναι η apple αύτό θα βγαλει,Δεν την νοιαζει αν θέλετε να αλλάξετε 10 εκδόσεις του λειτουργικού την νοιάζει να δουλευει σωστά για να το πουλήσει στον ασχετο και στον σχετικό έλεος δηλ εντάξει δεν καινοτόμησε αλλα αν έχετε καλύτερη πρόταση να πάτε στο team της κάθε εταιρίας να τους ανοίξετε τα μάτια αλλα δεν ξέρετε βρίζεται γιατι δεν καινοτομεί αλλα δεν λέτε κάποια τεχνολογία που θα την κάνει να καινοτομησει και δεν αναφερομαι στους 10 πύρινες έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται τόσους για να δουλέψει τέλος.Με κάνετε να υποστηρίζω την apple :P.anyway Αυτο που περίμενα να δω και ήθελα να είχε 128 γίγα κάποια πρόταση σε ρολοι και nfc αλλα nop.....Επισης η apple στην ουσία σκότωσε το πεντάρι εφόσον το 5c είναι ίδιο να δω τι τιμή πώλησης θα έχει μεταχειρισμενο.Επισης το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι άχρηστο όταν είναι μόνο το ένα και επίσης είναι άχρηστο και για την apple και για όλους είτε λέγεται μυστική υπηρεσία είτε εταιρια

Άρα? Γιατί δεν το πέτυχαν ακόμη?

Για τα δικα σου μάτια δε το πετυχαν,για τα δικα μου ματια το εχουν ξεπερασει κατα πολυ και δεν εννοώ μονο τα ppi!

• Like 1

Ναι ολα αυτα τα κανει μια χαρα ενα περσινο sgs3,ενα iphone4s και ενα lumia 520!

Δε χρειαζομε το x3 πιο δυνατο iphone 5s,ουτε το sgs4,ουτε τα καινουρια lumia με του τετραπυρινους,οταν βγουν!

Δε λεω να μενουμε στασιμοι,αλλα οταν το hardware εχει ξεπερασει κατα πολυ τις απαιτησεις του software θες δε θες παραμένεις στάσιμος!

Οταν θα εξελιξουν το λογισμικο να τρεχει απαιτητικες επαγκελματικες εφαρμογές σε πιο μεγαλες οθονες και με το κατάλληλο περιβαλλον για να ειναι και παραγωγηκες,τοτε να το ξανα συζητισουμε,το ενδεχομενο της ανάγκης να βλεπουμε socs ala i7 στα κινητα μας!

Προς το παρον ηρεμηστε λιγο με τα specs των smartphones!

Με παρεξηγησες,αλλα δεν πειραζει.Θα παρω μια συσκευη,που ειναι πιο παραγωγικη,και εχει χαρακτηριστικα με τα οποια κανω πιο ευκολα και γρηγορα την δουλεια μου, οχι με σουπερ ντουπερ specs.

Γι'αυτο αλλωστε,και δεν αγοραζω τυφλα.Βλεπω,κρινω,δοκιμαζω,παρατηρω απο συσκευες φιλων,ρωτω κ.ο.κ,και μετα αγοραζω.

Επί της ουσίας θα πούμε τίποτα για το 5S ή θα ασχολούμαστε πάλι για όοοοοοοοοολα εκτός από αυτό?

Μα αυτο δεν λεμε τοση ωρα;εκτος απο 64bit(και αυτο οπως λετε τοση ωρα πολλα εμπειρα μελη δεν εχει ουσια),ΔΕΝ εχει κατι αλλο. :D

• Like 1

εμένα μου φαίνεται λογική και ίσως "καλή" εξέλιξη σε σχέση με το 5αρι

πιστεύω ότι η apple έδωσε παραπάνω από όσα περίμεναν οι περισσότεροι

κατά τα άλλα αδιάφορο για τους περισσότερους χρήστες android  για πολλούς λόγους, πιο πολύ στο κοινό της απευθύνεται πάλι 

• Like 1

εγώ ένα έχω καταλάβει,,,, τόσα χρόνια πεταμένα λεφτά ...

Κάθε χρόνο και χειρότερα... Στο μοναδικό είδος που νοιώθω οτι δεν πετάω τα λεφτά μου είναι οι κονσόλες..

Αλλάζουν κάθε 7 χρόνια και ησύχάζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...