Προς το περιεχόμενο

iPhone 5S με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και σε σαμπανιζέ χρώμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

64 bit λειτουργικο? Επιτελους αυτο ελειπε....τωρα ειναι πολυ πιο δυνατο και μπορει να εκμεταλευτει πληρως τα..1024 mb ram του και τα 8mp camera.Ποσο μπροστα ειναι αυτη η εταιρια ρε παιδι μου...αμεσως με το που βλεπει το κενο στην αγορα πραφφφ πρωτοτυπια.Επισης φουλ υποστηριξη στους 2 πυρηνες.Μονο το home button αξιζει αλλα 700+ευρω ρε γαμωτο?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ εντυπωσιακο γεγονος οτι ο διπυρηνος επεξεργαστης 64bit,γιατι ρε λες να σερνεται οπως ειπε και ενας ειδημονας,θα τρεχει τις 64bit εφαρμογες στην εντυπωσιακη οθοναρα των 4" με την σουπερ αναλυση των 1136χ640!!!!

Ναυαρχιδα που ξεκιναει απο 650ευρω και πανω το ετος 2013!

Συγνωμη,αλλα αυτο ειναι ενα απο τα πιο αστοχα επιχειρηματα που εχω διαβασει μεχρι σημερα.Και εξηγω...

Προσωπικα,εδωσα και δινω ακομη και τωρα,ΑΛΛΑ 200 ευρω παραπανω σε smart απο την τιμη του 5s ακομη και του 64gb,με την μονη προυποθεση,να εχει οντως κατι καινουριο να μου δειξει.

Εχω δωσει αμετρητες φορες 600αρια και βαλε για κινητο,ΑΛΛΑ ποτε για Iphone!Εαν μετρουσα τα χρηματα που εδωσα,και δινω καθε χρονο σε αυτο που μου αρεσει,θα αγοραζα μεχρι τωρα ενα φορτηγο apple συσκευες.

Με τα σημερινα δεδομενα,ο λογος για τον οποιο σημερα ΔΕΝ αγοραζουν ατομα apple συσκευες,ΔΕΝ ειναι η ΤΙΜΗ,ΑΛΛΑ οτι δεν εχει τιποτε να σου δωσει!

Οι καιροι,που καποτε καποιος ειχε iphone,sony vaio κλπ συσκευες και εδειχνε μουρη ΕΧΟΥΝ περασει πλεον.

Σκεψου λιγο αυτο που ειπα,και θα καταλαβεις τον λογο της παραθεσης στο σχολιο σου.

ΕΑΝ σημερα δεν ημουν οκ με το s3,με το που θα εβγαινε το note 3,4,5 κ.ο.κ και πολλα αλλα αξιολογα smarts πυ ειδα εδω στο τοπικ των νεων,θα το αγοραζα την επομενη με το που θα εβγαινε.Δες ποσο λενε οτι θα εχει,και θα καταλαβεις,οτι ειναι μυθος αυτο που ειπες.

Δεν ειναι οτι πολλοι δεν εχουν τα φραγκα,ή οτι δεν μπορουνε σε λιγους μηνες να τα συγκεντρωσουν και να το παρουν,ΑΛΛΑ θεμα επιλογης.Ξεκαθαρα.

Η apple,εχασε το παιχνιδι,και αν συνεχισει ετσι,με μια συσκευη και ενα πακετο τηλεφωνιας,θα σου δινουν το δευτερο δωρο!

Οσο,για τους χρηστες που μιλανε περι "πολεμων",αυτα ειναι μονο στην δικη τους φαντασια,γιατι ετσι τους βολευει.Για ευνοητους λογους.Μην αναγετε καθε διαφωνια,και οποιαδηποτε διαφορετικη γνωμη σε war!

Για δε τους πυρηνες που αναφερονται καποιοι,ναι...χρειαζονται,διοτι σημερα για να τρεξεις π.χ τα win 8,θελεις μια ελαχιστη cpu,και 2 γιγα μνημη.Δεν τιθεται θεμα smooth.Aλλα αστοχιας στο λειτουργικο.Και 20 πυρηνες να βαλεις σε μια συσκευη,αν εχει bug,τσαμπα πανε.Ολα ομως σιγα σιγα διορθωνονται.

ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ,για να τρεξεις ομως ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που κυκλοφορουνε,θελεις 4πυρηνο cpu και ΑΝΩ!

Δεν ειπαμε οτι δεν ειναι αρκετος ενας 2πυρηνος να τρεξει το IOS,αλλα για για ολα τα υπολοιπα,σιγουρα παιζει ρολο η δυναμη της cpu και της μνημης.Σωστο ή λαθος;

Αλλιως δεν θα βαζαμε i7 με 16 γιγα μνημη και τα γνωστα.Φαντασου σημερα να επαιζες τα σημερινα games,apps,κ.α με intel pentium.Απλα το χαος!

Η apple,πλεον μου θυμιζει μουσειο,και εκει θα μεινει.

Απο τα χερια μου περασανε σχεδον ολα τα λειτουργικα σε κινητα,με σημερα να ειμαι κατοχος android.Στο μελλον,αν καποια εταιρεια,ειναι ωριμη με καινοτομιες,θα με εχει πελατη,ανεξαρτητα με το τι εχω τωρα.Ουτε fanboy ειμαι,ουτε κολλημενος οπως εσεις που δειχνετε το αντιθετο,και κατηγορειτε τους αλλους για ομοια συμπεριφορα.

Οπως κρινετε-σχολιαζετε τους αλλους(εταιρειες),ετσι και αυτοι με την σειρα τους,θα κανουν το ιδιο σε εσας.Κανεις δεν αφηνεται στο απυροβλητο.Το δικαιωμα στην προσωπικη αποψη,και γνωμη,ΔΕΝ μπορει να το χαρακτηριζετε φανμποισμο,και να περιμενετε ωριμη συμπεριφορα απο τους αλλους.Τοσο απλο.

Ουτε καφε θελω να μου κανει ενα smart,αφου εχω μηχανη για καφε,ουτε να με παει στο φεγγαρι,οταν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την αναλογη "μηχανη".

Τωρα αν λεμε και κανα αστειο,δεχτειτε το,οπως κανουν και αλλοι.Αν οχι οι αλλοι,εγω τουλαχιστον δεχομαι τα παντα.Καμια εταιρεια,καιμια συσκευη δεν ειναι τελεια,και ουτε προκειται.

Συγνωμη για το κατεβατο,αλλα αλλιως δεν γινοταν.

Σκοπεύεις να τρεχεις Photoshop στο 5" κινητο σου?

Αφου ρε φιλε το λογισμικο ειναι limit στα κινητα και το μέγεθος της οθονης κανει μονο για απλα πραγματα,τον i7 τι το θελεις σε μια τετοια συσκευη???

• Like 1

• Super Moderators

Καποιος αλλος,μπορει να στελνει ενα sms,να κανει και μια κληση,και να λεει,οκ,εχω Iphone.Και;

Δηλαδή εγώ που με το iphone κάνω καθημερινά περισσότερα από όσα περιγράφεις, απροβλημάτιστα και χωρίς ίχνος lagαρίσματος, δεν δικαιούμαι να ομιλώ? :P Και σαν πρώτη προτεραιότητα βάζω πρώτα τη χρήση στη δουλειά μου. Που να αναλύσω και τις χαλαρές στιγμές που έχουν να κάνουν με τη χρήση της κάμερας ή της κορυφαίας ποιότητας στην αναπαραγωγή μουσικής σαν ipod κλπ κλπ...

Όπως είπες, οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Προτιμώ ένα καλογραμμένο λειτουργικό από ένα κακογραμμένο που του δίνουν 10 πυρήνες για να φανεί πως τρέχει ΟΚ ενώ τελικά καταλήγει να συμπεριφέρεται απλά "νευρικά" και όχι "ομαλά". Σαφώς και παίζει τεράστιο ρόλο που η apple ελέγχει πλήρως και το hardware και έχει να προσαρμόσει το λειτουργικό σε 3-4 μοντέλα αντί για τα εκατοντάδες του android, με τα περισσότερα no name...

Retsina...

Βέβαια το γεγονός πως τόσα χρονιά μετά την παρoυσίαση της retina, ακόμη ο ανταγωνισμός δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ποιότητα (δεν αναφέρομαι στα ppi) της, το προσπερνάμε! :P

• Like 4

Σκοπεύεις να τρεχεις Photoshop στο 5" κινητο σου?

Αφου ρε φιλε το λογισμικο ειναι limit στα κινητα και το μέγεθος της οθονης κανει μονο για απλα πραγματα,τον i7 τι το θελεις σε μια τετοια συσκευη???

Τοτε εσυ,ο αλλος,ο παραδιπλα,γιατι να δινει 600 ευρω για κινητο;παρε ενα nokia των 50 ευρω,και καθαρισες.

Συγνωμη,αλλα αυτη την στιγμη με το κινητο μου,εχοντας τις καταλληλες εφαρμογες,βγαζω φωτοτυπιες,αποτυπωνω σημειωσεις σε μεγεθος ΒΙΒΛΙΩΝ,σε μορφη pdf,και εικονων,κανω επεξεργασια φωτος,εχω εφαρμογες που κανω κρυπτογραφηση στα δεδομενα μου,vault apps,βλεπω και επεξεργαζομαι αρχεια .cad,και ΕΝΑ ΣΩΡΟ αλλα,που θελω δυναμη,ταχυτητα!

Smart εχω.Εαν δεν το χρησιμοποιησω για αυτο που ειναι και κατασκευαστηκε,τοτε γιατι εδωσα 600 ευρω; ^_^

Όπως είπες, οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές.

Σωστος,και εξηγησα.

• Like 1

• Super Moderators

Βέβαια το γεγονός πως τόσα χρονιά μετά την παρoυσίαση της retina, ακόμη ο ανταγωνισμός δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ποιότητα (δεν αναφέρομαι στα ppi) της, το προσπερνάμε! :P

των HTC δεν είναι άσχημες, αρκετά κοντά, αλλά ως γνωστόν με χαλάει αρκετά το μέγεθος στο iPhone...

Συνεχιζει την ιδια τακτικη, να πουλαει ακριβα χωρις να εχει τα τεχνικα χαρακτηριστικα τις κατηγοριας του.

120 fps στα 720p δεν μου λεει κατι, οταν η acer τραβαει 30 fps στα 4κ.

Η οθονη ειναι 720p ?

Ξεχασαν να πουν οτι ο επεξεργαστης ειναι διπυρηνος...

64 bit ειναι ο επεξεργαστης αλλα οι εφαρμογες που εχουν γραφτει μεχρι τωρα ειναι 32 bit, αρα μεχρι να γραφτουν 64bit εφαρμογες θα δουλευει 32 bit.

Δεν ξέρω αν είχες δει για τους πυρήνες που είχε μία διαμάχη η Quadcomm με την MediaTek που έκαναν τέστ και είδαν ότι το 90% των εφαρμογών τρέχουν σε 2 πυρήνες και οι άλλοι 2 ήταν σχεδόν διακοσμητικοί. (Για τον snapdragon ήταν νομίζω).

• Like 1

• Super Moderators

των HTC δεν είναι άσχημες, αρκετά κοντά, αλλά ως γνωστόν με χαλάει αρκετά το μέγεθος στο iPhone...

Για το μέγεθος δεν μπορώ να "σε μαλώσω" μιας και ισχύει το "ό,τι βολεύει στον καθένα". :)

Ναι,επειδή ο ανταγονισμος δε ξερει απο που ψωνιζει η apple και γι'αυτο δεν μπορουν να εχουν και αυτοι τετοιες φοβερές οθονες!!!:P

• Like 3

• Super Moderators

Ναι,επειδή ο ανταγονισμος δε ξερει απο που ψωνιζει η apple και γι'αυτο δεν μπορουν να εχουν και αυτοι τετοιες φοβερές οθονες!!! :P

Άρα? Γιατί δεν το πέτυχαν ακόμη?

Εγώ ρε παιδιά ένα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ο κόσμος να πηγαίνει να αγοράζει κινητά της apple με αυτές τις τιμές ? Με το κινητό σαν κινητό δεν έχω τίποτα μάλιστα και εγώ είχα iphone 3G και το 4(τα είχα πάρει σε χαμηλή τιμή). Αλλά πως είναι δυνατόν η apple να σου πουλάει εδώ και 4 χρόνια το ίδιο ακριβώς κινητό και εσύ να το παίρνεις στα 700 euro. και αυτή η εταιρία έχει το θράσος να πουλάει το περσινό κινητό της σε πλαστικό στα 600 euro. Δηλαδή αν το σκεφτείτε είναι παράνοια. Οπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω αν πουλούσε τα κινητά αυτά 300 το πολύ 400 euro θα ήταν μια τίμια και σωστή τιμή. Αλλα πιστεύω ο κόσμος είναι τόσο μαζοχιστής και παρανοϊκός που αν έβγαινε κινητό της apple 300 euro δεν θα το έπαιρνε γιατί δεν θα ανεχόταν να πάρει φθηνό κινητό κάτω από 600 euro, εκεί μας έχουμε φτάσει να χαιρόμαστε για τις τιμές που πληρώνουμε !

• Like 3

Άρα? Γιατί δεν το πέτυχαν ακόμη?

Γιατι με αυτο που μου δινουν,κανω την δουλεια μου μια χαρα.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ και μηνυσεις τυπου "apple",διοτι το προσαρτισαν αλλες εταιρειες,και θα την εχουν μιμηθει. :lol:

Δηλαδη με μια amoled σημερα δεν βλεπεις βιντεο,δεν απεικονιζονται σωστα οι λειτουργιες του smart κ.α;

Αλλα πιστεύω ο κόσμος είναι τόσο μαζοχιστής και παρανοϊκός που αν έβγαινε κινητό της apple 300 euro δεν θα το έπαιρνε γιατί δεν θα ανεχόταν να πάρει φθηνό κινητό κάτω από 600 euro, εκεί μας έχουμε φτάσει να χαιρόμαστε για τις τιμές που πληρώνουμε !

Ξαναπεστο αυτο,διοτι πολυ φοβαμαι,κατι τετοιο παιζει.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι αλλες εταιρειες εχουν τις ιδιες τιμες,ΑΛΛΑ εντελως ΑΛΛΟ HARDWARE.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...