Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένας παραπάνω λόγος να σου πάρουν το δάχτυλο μαζί με το iPhone

Δεν θέλουν τα Data σου αλλά τη συσκευή σου. Οπότε δεν κινδυνεύουν τα δαχτυλάκια σου...

:)

μαλακια,.το Lenovo a830 Που εχω το παταει το ξεσκιζει το ξεπατωνει το κανει μια μπουκια το μηλαρακι

Αυτό που ενώ είναι quad δεν μπορεί να τραβήξει full hd video? :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θέλουν τα Data σου αλλά τη συσκευή σου. Οπότε δεν κινδυνεύουν τα δαχτυλάκια σου...

ναι! :P Ομως το α850 μπορει,ομως με το θηριο quad φανταζεσαι κανει ολα τα αλλα!

Δημοσ.

Βλέποντας τις επίσημες φωτογραφίες του χρυσού/σαμπανίζε, επιμένετε ακόμα ότι δεν είναι εντελώς κλαρινογαμπρίστικο; Βασίλη Σαλέα έβαλα στο youtube όσο τις χάζευα 

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βλέποντας τις επίσημες φωτογραφίες του χρυσού/σαμπανίζε, επιμένετε ακόμα ότι δεν είναι εντελώς κλαρινογαμπρίστικο; Βασίλη Σαλέα έβαλα στο youtube όσο τις χάζευα 

Εγώ το ζαχαρώνω ήδη… Και δεν είμαι και φαν του Σαλέα! :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

κάτσε να βγει ροζ και τα ξαναλέμε, αν και μάλλον σε έχει κερδίσει ήδη το Note 3...

Δημοσ.

1) Περισσότεροι πυρήνες # πιο γρήγορο. Ο Α7 είναι 2x πιο γρήγορος από τον Α6 (διπλάσιες επιδόσεις οι πυρήνες) θα μπορούσε να είναι τετραπύρηνος απλά κάνοντας clone τους πυρήνες. Apple going the intel way.

2) Το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι πολύ καλό feature, και φαίνεται να λειτουργεί χωρίς καθυστέρηση.

3) Το μοντέλο των 128GB δεν εμφανίστηκε τελικά meeeeeeeeeh

4) 120fps ftw

5) Το σαμπανιζέ με κάνει να ξερνάω άντερα

6) Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τις πάνω και κάτω μπάρες στο πίσω μέρος του κινητού παρότι πέρασε ένας χρόνος. WHY

Δημοσ.

και βάλε πως πλέον θα έχεις δωρεάν iphone, imovie, numbers, pages & keynote.

Με 750 ευρώ (μίνιμουμ) που θα κάνει η συσκευή είναι σαν να τα πληρώνεις όμως.......... Ας μη μου τα έδινε και να το είχε στα 550 που είχε το 4άρι και μην ακούσω τώρα παπάδες για premium υλικά και κολοκυθιά.

Δημοσ.

ρε παιδια και αν θελει τα data δλδ, πανε τα δαχτυλο, δεν το ριψοκινδυνευω, επισης αν φορας γαντια πως θα ξεκλειδωσεις το κινητο? αχ μηλαρακι μηλαρακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...