mikelamar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 IPhone 5c 16GB στα 549$ και 649€ στα 32GB Δε το λες κ πολύ οικονομικό!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Street-Fighter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Για 200 ευρώ καλό είναι παραπάνω δεν.Τουλάχιστον τώρα τα παιδάκια θα έχουν το παιδικό iphone
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστά! Αντί να σου βάλει ας πούμε κανά air gesture για να μπορείς να αλλάζεις σελίδα μέχρι να στεγνώσει το ...μανό! Αυτο ειναι που σου εχω ξαναπει 10 φορες οτι κανεις. Τρεχεις σε καθε θεμα που καποιος λεει κατι για την apple να κραξεις sammy. Το βλεπεις? Τωρα αν συγκρινεις το matching wallpapers με τα air gestures πραγματικα θες να μας τρελανεις. Τα air gestuers ειναι μια πρωιμη μορφη του workdesk του Stark και του Minority Report (δεν κανω καθολου πλακα). Αργα αργα θα φτασει ως εκει. Το να μου το συγκρινεις με το matching wallpapers, ειναι τουλαχιστον τραγικο ΟΤ : Γιατι το καναν πλαστικο ενας Θεος ξερει. Να πω οτι εκανε 350 να το καταλαβω, τωρα να εχει οσο το 5 και να ειναι πλαστικο...οχι οτι με χαλαει το πλαστικο, αλλα συμφωνα με την apple και τους ακολουθους της ειναι κατωτερης ποιοτητας. Τι διαολο, θα μας κουφανει ολους Ειλικρινα την ειχα για σοβαρη εταιρια 4
sonyxp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις είπες αυτό αμέσως μου ήρθε στο μυαλό τι λες; Xperia Z - Xperia Z1! Θα συμφωνήσω μαζί σου, προσωπικά το βρήκα ανούσιο να βγει το Ζ1, είναι σχεδόν ίδιο με το Ζ στα χαρακτηριστικά. Αυτό που βλέπω είναι ότι τελευταία οι εταιρίες δεν κάνουν μεγάλες αλλαγές, κάθε 6μηνο βγάζουν μια νεα έκδοση με αλλαγμένο το UI και ελαφρώς το Hw. Κάτι μου λέει ότι η Samy θα βγάλει το Samy5 περίπου ίδιο με το 4 και θα τρέχουμε σαν ζώα να το πάρουμε.
keepgoing Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή το 5C είναι ακριβώς ίδιο με το 5 απλά δεν βγαίνει σε μαύρο. Και η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή. Δε βαριέσαι... η apple ανακάλυψε ξαφνικά τα χρώματα. Γέμισε και το iOS 7 με αυτά. Ε, δεν είναι innovation αυτό; Θα έχει πάρει και καμιά πατέντα για τα χρωματιστά τηλέφωνα. 1
Street-Fighter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΤ : Γιατι το καναν πλαστικο ενας Θεος ξερει. Να πω οτι εκανε 350 να το καταλαβω, τωρα να εχει οσο το 5 και να ειναι πλαστικο...οχι οτι με χαλαει το πλαστικο, αλλα συμφωνα με την apple και τους ακολουθους της ειναι κατωτερης ποιοτητας. Τι διαολο, θα μας κουφανει ολους Ειλικρινα την ειχα για σοβαρη εταιρια Στοιχίζει το αλουμίνιο φιλε μου. Το sanitas πόσο το παίρνεις απο το σούπερμακρετ ξέχασες; Τωρα η apple θα βάλει 5 ευρω παραπάνω στη τσέπη της 1
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στοιχίζει το αλουμίνιο φιλε μου. Το sanitas πόσο το παίρνεις απο το σούπερμακρετ ξέχασες; Τωρα η apple θα βάλει 5 ευρω παραπάνω στη τσέπη της Μα και μενα εκει πηγε το μυαλο μου αλλα ρε συ, το πλαστικο ειναι 0.01c πιο ακριβο απο το αλουμινιο, δεν πεζει να σκεφτηκαν να βγαλουν 1c / συσκευη. Κατι αλλο θα ειναι δεν πεζει
Fulgore1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/495837-apple-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%AF-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9/ αποοτι φενεται μονο ανυσηχιες δεν εχουν εκει στην Apple τελικα
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η Apple επιβεβαίωσε μάλιστα τη φήμη, με το χρώμα backgound του iOS 7 να είναι ίδιο με το χρώμα της συσκευής. Ερώτηση προς iPhone users : Τι πάει να πει αυτό ? Τώρα το background χρώμα/εικόνα δεν μπορει να το αλλάξει ο χρήστης ?
salazar1991 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 599 ευρω ε???599 να ειναι οι ωρες τους... 1
zodiak bam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 οχι οικονομικο! το σωστο ειναι οικονομικοτερο Ή καλυτερα λιγοτερο ακριβo
Werax Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα καπου 600€ το βλέπω να έρχετε.... Καλύτερα ενα htc one Sent from my iPad using Insomnia
Calexako Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω που οδηγούν τα ερωτήματα που θέτεις και σίγουρα δεν εξηγείται το περί "κατάργησης".Πάντως αν το 5C ήταν ακριβότερο από το 5 θα καταδικάζε τον εαυτό του ένα πράμα.Το 5C ως ένα πλαστικό iPhone 5 είναι λογικό να είναι φθηνότερο από το 5.Οταν με το καλό έρθει Ελλάδα, και δούμε τις τιμές στους παρόχους τότε να μιλήσουμε και για τιμές.Το πως "καταργεί" το 5 να μου εξηγήσει κάποιος αν γίνεται. Sent from my iPhone http://www.theverge.com/2013/9/10/4714994/iphone-5-discontinued-iphone-4s-free-on-contract Η παραγωγή του Iphone 5 σταματάει. Την θέση του παίρνουν 2 μοντέλα, το Iphone 5c και το Iphone 5s. Το Iphone 5c στα 599e και το Iphone 5s στα 699e. Δηλαδή: 1. H apple είχε ένα μοντέλο με αλουμίνιο σαν υλικό κατασκευής, και με τα specs (όποια και αν ήταν αυτά) του iphone 5 που μέχρι χθές το πωλούσε επίσημα στα 699e. 2. Αν ακολουθούσε την πολιτική που ακολουθεί τόσα χρόνια, το Iphone 5 απο σήμερα θα κόστιζε 599e και το 5s 699e. 3. Αντικατέστησε λοιπόν το 5άρι απο ένα κινητό με τα ίδια specs αλλά απο πλαστικό,βαρύτερο, και ελαφρώς παχύτερο και το πουλάει στην ίδια τιμή που υπο άλλες συνθήκες θα πωλούσε το iphone 5 άπο σήμερα. Και με θήκες με TΡΥΠΕΣ απο σιλικόνη στα 30 ευρώ. Αν έχεις το θεό σου. Είναι κατανοητό θέλω να πιστεύω για το πόσο epic fail είναι αυτό απο πλευράς της apple. 12
Vasilopoulos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα!! Να μην πω πως και το 300 θα είναι πολύ. Τιμή να δούμε γιατί αν έχει πάνω από 300 ευρώ δεν μπορεί να λέγεται οικονομικό.
sonyxp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 και το πουλάει στην ίδια τιμή που υπο άλλες συνθήκες θα πωλούσε το iphone 5 άπο σήμερα. Και με θήκες με TΡΥΠΕΣ απο σιλικόνη στα 30 ευρώ. Αν έχεις το θεό σου. ΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΑΗ Ξέρεις ε;; γλυτώνουν υλικό (πλαστικές είναι; ) με τις τρύπες. Το περνάνε στον κόσμο σαν μόδα και ο κόσμος δεν το φιλτράρει καθόλου και το αποδέχεται. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Σε λίγο θα βγάλουν θήκη-string όπου θα έχει πλαστικό μόνο γύρω γύρω και πάλι ο κόσμος θα το πάρει γιατί θα νομίζει ότι είναι "must". Τραγικό; άσε που κάνουν και 40$, τζαμπα πράγμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα