dali13gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η σουιτα ilife για ios θα ειναι δωρεαν με τις νεες συσκευες η με το νεολειτουργικο; Μόνο για όσες συσκευές ενεργοποιηθούν μετά την 1η Σεπτεμβρίου.
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις το συνολικο κοστος των εφαρμογων που πλεον παρεχονται δωρεαν ;iwork etc. Sent from my ipad4 using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις το συνολικο κοστος των εφαρμογων που πλεον παρεχονται δωρεαν ;iwork etc. Sent from my ipad4 using Insomnia Κάπου στα 40 ευρώ από όσο θυμάμαι όλα μαζί (απο 10euros τα pages, numbers, keynote, 5-6euros το iMovie & iPhoto). Και τα έχω πληρώσει όλα αυτά...
platinum Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στο 4S τρέχει μια χαρά πολύ χαίρομαι για αυτό
PetrosMac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στο 4 το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει πως δουλεύει?
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις το συνολικο κοστος των εφαρμογων που πλεον παρεχονται δωρεαν ;iwork etc. Sent from my ipad4 using Insomnia Κάπου στα 40 ευρώ από όσο θυμάμαι όλα μαζί (απο 10euros τα pages, numbers, keynote, 5-6euros το iMovie & iPhoto). Και τα έχω πληρώσει όλα αυτά... Ναι δυστυχως για εσας που τα εχετε πληρωσει ειναι λιγο αδικο , για εμενα που εχω πληρωσει μονο το iphoto ειναι ευκαιρια.Sent from my ipad4 using Insomnia 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δυστυχως για εσας που τα εχετε πληρωσει ειναι λιγο αδικο , για εμενα που εχω πληρωσει μονο το iphoto ειναι ευκαιρια.Sent from my ipad4 using Insomnia Τα πλήρωσα γιατί τα χρησιμοποιούσα, οπότε τα λεφτά τους τα έβγαλαν! 2
dionisisp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Αραγε το 4S θα το αντέχει ή θα σέρνεται????</p> Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα Αγαπητέ Τάσο.... Sent from my iPhone using Insomnia
labrosviz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στο 4 το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει πως δουλεύει? πολυ καλα φίλε...έλεγα να αλλάξω iPhone αλλα με την gm εχω εντυπωσιαστει με τον τριων χρόνων iPhone 4 παρότι είχα ξενερωσει με τις beta....οποτε μάλλον άλλη μια χρονια θα μείνω με το 4... Επίσης την εχω δοκιμάσει σε iPad 3 και πραγματικα πετάει....
PetrosMac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ καλα φίλε...έλεγα να αλλάξω iPhone αλλα με την gm εχω εντυπωσιαστει με τον τριων χρόνων iPhone 4 παρότι είχα ξενερωσει με τις beta....οποτε μάλλον άλλη μια χρονια θα μείνω με το 4... Επίσης την εχω δοκιμάσει σε iPad 3 και πραγματικα πετάει.... ωραία τότε...όντως από κατι video με τις beta είχα αρχίσει να ανησυχώ αλλά τελικά φαίνεται πως είναι διαφορετικά τα πράγματα.
papbilly1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ώρα το περιμένουμε σήμερα το update?Ξέρει κανείς?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ώρα το περιμένουμε σήμερα το update?Ξέρει κανείς? Here is the iOS 7 release time for your time zone. Eastern – 1 PM Central – 12 PM Mountain – 11 AM London – 6 PM Moscow – 9 PM New Dehli – 10:30 PM Shanghai – 1 AM Thursday Tokyo – 2 AM Thursday Melbourne – 3 AM Thursday Auckland – 5 AM Thursday
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως επειδή προβλέπω να γίνει χαμός με τους servers εκείνη την ώρα και ειδικά το σύστημα της επαλήθευσης της εγκατάστασης, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγες ώρες για να μη μείνετε χωρίς τηλέφωνο κατά τo update!
disqualified Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως επειδή προβλέπω να γίνει χαμός με τους servers εκείνη την ώρα και ειδικά το σύστημα της επαλήθευσης της εγκατάστασης, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγες ώρες για να μη μείνετε χωρίς τηλέφωνο κατά τo update! και κανα 2 ημερες δε θα ηταν κακη ιδεα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα