Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω εδω και μια μερα ενα προβλημα στον υπολογιστη...το προβλημα ειναι οτι εκει που παταω τερματισμο λειτουργιασ η οθονη σβηνει και η κεντρικη μοναδα συνεχιζει να λειτουργει...γιατι το κανει αυτο???ευχαριστο εκ τον προτερον.

Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα εχω και εγω..Πιθανοτατα μητρικη ή τροφοδοτικο...Περιμενε και αλλους να σου πουν

Δημοσ.

ο υπολογιστης ειναι αγορασμενος απο το multirama...βασικα ειναι ενας gaming pc ...κανει εκκινηση κανονικα δεν εχει πεσει η ταχυτητα του αλλα μολις θελω να τον κανω τερματισμο λειτουργιας σβηνει ο υπολογιστης και η οθονη κανονικα και σβηνει το λαμπακι του επεξεργαστη αλλα ο ανεμηστηρας λειτουργει και ειναι ανοιχτο του λαμπακι του κουμπιου εκκινησης...σαν να ειναι σε αδρανοποιηση

Δημοσ.

κανονικα εκλεινε με το που εδειχνε τερματισμος λειτουργειας μετα απο 10 δευτερολεπτα...τωρα δεν κλεινει καθολου και το κακο ειναι οτι μολισ κλεισει το λαμπακι του επεξεργαστη αυτο μετα αρχιζει και δουλευει πιο γρηγορα ο ανεμηστηρας...πρεπει μετα να κρατισω πατημενο το κουμπι λειτουργειας για να σβησει...δεν το δωκιμασα σε safe mode

Δημοσ.

Μητρικη ή τροφοδοτικο. Ξεκινας αλλαζοντας ενα δανεικο τροφοδοτικο για να βρεις πιο απο τα 2 ειναι.

Δημοσ.

Μήπως είναι θέμα λογισμικού όπως πχ ιός ; Το πιθανότερο όμως είναι όπως είπαν παραπάνω το τροφοδοτικό ή μητρική

Δημοσ.

Πας στο Bios και τσεκαρεις αν ειναι ενεργοποιημενο να μπαινει σε sleep mode το μηχανημα οταν κλεινει. Επισης πας στο control panel -> Power Options -> Preferred Plan -> Change settings και ψαχνεις να δεις μηπως ειναι ενεργοποιημενο να μπαινει σε sleep mode ο υπολογιστης οταν κανεις κλεισιμο. Αν ναι, διαλεξε την αντιστοιχη ρυθμιση του να κλεινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...