guardianx71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Να το πω ... να μην το πω... αντε να το πω ! (αν και για απλό χιούμορ , θα κάνω αρκετους εχθρούς) Βουρ όλοι για καταγγελία και μήνυση!!! 1
non-serviam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις έφαγα και εγώ άκυρο αλλά δεν έτσουξε καθόλου σε σχέση με τα εγχώρια άκυρα που έχουμε φάει. Δεν μας έριξαν το άκυρο μόνο με ένα ξερό μήνυμα, τράβηξαν και βίντεο!
newtech Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι κανουν τα σιτε. ΒΙΝΤΕΟ!!! Κληρωση που θα δώσουν 9 games και 10% off για ολους!
polaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και το περίμενα (και είχα παραγγείλει), μπράβο τους. Εγώ πάντως και μόνο για το βίντεο θα παραγγείλω από αυτούς ακόμα και στην κανονική τιμή!
pcbill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Διαφορετική αντιμετώπιση άλλου επιπέδου που βλέπεις κι από το video ότι σέβονται (ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν) αυτούς που ασχολήθηκαν με το site τους. 2
ison Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω ...περα απο το κουπονι για 10% (το οποιο ισχυει παντου και οχι σε deal οπως εστειλε το electroworld) ...μου αρεσε το γεγονος οτι το χειριστηκαν με τροπο που δείχνουν οτι σεβονται το πελατη και την γνώμη του.. 1
newtech Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσες μερες θα κανει το Refund.. Ήμαρτον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα