Προς το περιεχόμενο

[game] Metal Gear Solid: The legacy (pal) @ play-asia @ 17ευρω delivered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να παραγγείλει 2 να γλυτώσει και τα μεταφορικά και να πάρω εγώ το δεύτερο; όποιος μπορεί και είναι από Αθήνα ας μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ.

*γιατί το λινκ γράφει 6,73€;

http://www.play-asia.com/metal-gear-solid-the-legacy-collection-paOS-13-49-en-70-70l7.html?ref=summary&section=68321291

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να παραγγείλει 2 να γλυτώσει και τα μεταφορικά και να πάρω εγώ το δεύτερο; όποιος μπορεί και είναι από Αθήνα ας μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ.

*γιατί το λινκ γράφει 6,73€;

http://www.play-asia.com/metal-gear-solid-the-legacy-collection-paOS-13-49-en-70-70l7.html?ref=summary&section=68321291

Με δύο από αυτά δεν γλιτώνεις τα μεταφορικά. Πρέπει να βάλεις και άλλα πράγματα στο καλάθι σου...

9$~6,73€

Δημοσ.

Με δύο από αυτά δεν γλιτώνεις τα μεταφορικά. Πρέπει να βάλεις και άλλα πράγματα στο καλάθι σου...

9$~6,73€

Ευχαριστώ, τώρα κατάλαβα τι παίζει. Πάντως πάλι μέσα είμαι για ομαδική αγορά αν μπορεί να τα παραγγείλει κάποιος.

Δημοσ.

Αξιόπιστο.

Εχει πολλες φορες δυνατες προσφορες, εχει κ προσφορα ημερας κλπ κλπ

Να προσεχετε μονο τα διασκακια να ειναι region free ή europe.

Οπως λεει και ο gameshopper.gr, συχνα-πυκνα στο θεμα με τις προσφορες παιχνιδιων εδω στο insomnia:

"

φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό από δύο παιχνίδια και πάνω ώστε να ξεπεράσετε τα 25$ ~ 19€ σύνολο, για να μην χρεωθείτε μεταφορικά.

"

Τωρα ειναι αργα :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε αλλαγή στην παραγγελία σου και θα είσαι μια χαρά!!!

Πως?

Με paypal εβαλα

Edit

Οκ το βρηκα. Εβαλα αλλο ενα game και μια δεκαδα δισκακια blu-ray :P

Επεξ/σία από newtech

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...