Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ελπιζω να δημιουργω το νημα στο σωστο μερος. Για καποια ωρα δεν μπορουσα να μπω σε ιστοσελιδες, δηλαδη πατουσα να μπω, γυρνουσε ο κυκλος στην μπαρα διευθυνσεων αλλα δε φορτωνε τη σελιδα. Αυτο το προβλημα υπηρχε για ενα 20αλεπτο περιπου. Μπηκα και στη σελιδα με τις ρυθμισεις του ρουτερ για να κανω επανεκκινηση, εκανα μερικες φορες χωρις να αλλαξει κατι και μια φορα μου εβγαλε αυτο το σφαλμα "Authentication Failed", που το παραθετω.

O8btN1p.png

Αν θυμαμαι καλα ισως να το εβγαλε και 2-3 φορες αμεσως μετα, προσπαθωντας να μπω σε αλλες σελιδες.

Δοκιμασα να σβησω ιστορικα, να επανεκκινησω Firefox, να επανεκκινησω τον υπολογιστη, αλλα δεν αλλαζε τιποτα.

Μετα ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του.

Ηθελα να σας ρωτησω, ακουγεται σαν να ειναι ιος;

(εχω το αβαστ, αλλα δε βρισκει τιποτα)

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να ηρεμησεις, δεν ειναι ιος. 

Το router σου, η γραμμη, ο provider ή κατι προς αυτη τη μερια σου εκανε νερα και διορθωθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να ηρεμησεις, δεν ειναι ιος. 

Το router σου, η γραμμη, ο provider ή κατι προς αυτη τη μερια σου εκανε νερα και διορθωθηκε.

Οοοοκ ευχαριστω πολυ!

Το πρωτο που κοιτας οταν δεν μπαινεις στο ιντερνετ ειναι το λαμπακι του ρουτερ "internet" και αν αναβοσβήνει το "dsl".

Ναι το ειχα κοιταξει, του ιντερνετ αναβε σιγουρα πρασινο κανονικα (γι'αυτο μου κανε και εντυπωση γιατι δεν ανοιγανε οι σελιδες), του dsl δεν το χα στο νου μου και δε θυμαμαι, αλλα πρεπει να ητανε ολα αναμμενα. Τελοσπαντων, ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...