poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η Vodafone μου το έδωσε δώρο όταν το ζήτησα και παίζει άριστα (έχω λιγο πιο συχνές αποσυνδέσεις στο ήδη προβληματικό internet αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει αν φταίει το συγκεκριμένο) εχω ακουσει οτι περναει παρα πολλα μικρα πακετα αλλα κανονικα δεν θα πρεπε να σου κανει παραπανω προβλημα στο ιντερνετ.
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εχω ακουσει οτι περναει παρα πολλα μικρα πακετα αλλα κανονικα δεν θα πρεπε να σου κανει παραπανω προβλημα στο ιντερνετ. Η δέσμευση bandwindth είναι περίπου 0.5Mbps.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η δέσμευση bandwindth είναι περίπου 0.5Mbps. οχι απο πλευρας δεσμευσης bandwidth απλα λενε οτι ειναι παρα πολλα μικρα πακετα.δεν ξερω πως να το πω πιο απλα.
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 οχι απο πλευρας δεσμευσης bandwidth απλα λενε οτι ειναι παρα πολλα μικρα πακετα.δεν ξερω πως να το πω πιο απλα. Δεν είναι συγκεκριμένα τα μεγέθη των packets αλλά όντως είναι μικρά. Δεν έχω πρόχειρο μέγεθος αυτή τη στιγμή.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι συγκεκριμένα τα μεγέθη των packets αλλά όντως είναι μικρά. Δεν έχω πρόχειρο μέγεθος αυτή τη στιγμή. και εγω δεν ξερω τα μεγεθη απλα εχω ακουσει αυτο οτι ειναι πολυ μικρα.μου το λεγε και ενας οτι του κανε αρκετο traffic απο μικρα πακετα πανω στο switch.
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Με ένα Wireshark τα βλέπεις, απλά δεν είμαι σπίτι τώρα να σου πω.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Με ένα Wireshark τα βλέπεις, απλά δεν είμαι σπίτι τώρα να σου πω. καλα δεν χρειαζεται.απλα το ειπα μια που ειπαμε γενικοτερα για αυτο.δεν εχει σημασια αλλωστε.
JamesSP472 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι με COSMOTE στην πόλη μου άντε με το ζόρι να πέσω στις 2 μπάρες, πιο κάτω ποτέ (με σχετικά αδύναμη συσκευή)...
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι με COSMOTE στην πόλη μου άντε με το ζόρι να πέσω στις 2 μπάρες, πιο κάτω ποτέ (με σχετικά αδύναμη συσκευή)... εχει να κανει ποσο κοντα εχεις κεραια αν υπαρχουν βουνα αν υπαρχουν ψηλα κτιρια κτλ .ειναι πολλα πραγματα στην μεση. 1
JamesSP472 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εχει να κανει ποσο κοντα εχεις κεραια αν υπαρχουν βουνα αν υπαρχουν ψηλα κτιρια κτλ .ειναι πολλα πραγματα στην μεση. Κοίτα να δεις pouline το σπίτι μου δεν είναι και πολύ κοντά σε κεραία αλλά πιάνω και στο υπόγειο !! Τώρα δεν υπάρχουν και ουρανοξύστες αλλά υπάρχουν σχετικά ψηλά κτήρια, από βουνά....η πόλη είναι περικυκλωμένη
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα να δεις pouline το σπίτι μου δεν είναι και πολύ κοντά σε κεραία αλλά πιάνω και στο υπόγειο !! Τώρα δεν υπάρχουν και ουρανοξύστες αλλά υπάρχουν σχετικά ψηλά κτήρια, από βουνά....η πόλη είναι περικυκλωμένη το λεω γιατι γενικοτερα οταν εχεις ψηλα κτιρια και εισαι στην μεση εσυ απο τα ψηλα κτιρια ειναι ζορικα.επισης τα βουνα πολλες φορες ειναι καλο σημειο για διαφορων ειδων κεραιες ειτε λεγεται τηλεοραση ειτε ραδιοφωνο ειτε δεν ξερω τι επειδη βλεπουν ολο το μερος απο κατω.επισης πολλες φορες και τα ψηλα κτιρια βοηθανε οταν εχουν κεραιες πανω πανω διοτι παλι βλεπουν τα υπολοιπα σπιτια απο κατω.μετα ειναι ποσες κεραιες υπαρχουν τριγυρω κτλ κτλ. 1
Noobios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον ειχα πει οτι θα απαντησω στο θεμα οταν καταφερω και το παρω. Αρχικα οταν ειχα μιλησει στο τηλεφωνο με μια κοπελα στο 13838 μου ειχε πει πρεπει να μας καλεσετε απο το σταθερο της καινουριας σας διευθυνσης για να κανουμε καποιους ελεγχους. Γιαυτο το λογο και γω περιμενα 1 μηνα την Φορθνετ (η ιστορια αυτη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...τραγικοι οι τυποι) να βαλω σταθερο κτλ. Μην τα πολυλογω παιρνω χθες, λεω το και το για το τελειο σημα μου ειχε πει η κοπελα να παρω απτο σταθερο...πειτε μου το τηλεφωνο σας..μου λεει ναι μπορειτε να πατε σε ενα καταστημα να το παρετε. Κανει 90 ευρω αλλα εχει βγει επιδοτηση για αυτο και δεν θα πληρωσετε κατι. Τελικα δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε αλλα δεν νομιζω οτι εγινε ουτε ελεγχος ουτε τπτ...ουτε διευθυνση με ρωτησε. Το μηχανημα σαν μηχανημα δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο απο εγκατασταση...δηλωνεις εως 32 νουμερα οταν το παιρνεις απο το καταστημα και 4 απο αυτα μπορουν να λειτουργουν συγχρονως με κλησεις, ιντερνετ κτλ. Το συνδεεις σε μια εθερνετ και voila σε 10 λεπτακια εχεις κολλημενες 5 μπαρες 3g σε ολο το σπιτι. Επισης, απο πλευρας ακτινοβολιας ισχυριζονται οτι εχει χαμηλοτερη ισχυ ακομα και απο το wifi το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αυτα
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον ειχα πει οτι θα απαντησω στο θεμα οταν καταφερω και το παρω. Αρχικα οταν ειχα μιλησει στο τηλεφωνο με μια κοπελα στο 13838 μου ειχε πει πρεπει να μας καλεσετε απο το σταθερο της καινουριας σας διευθυνσης για να κανουμε καποιους ελεγχους. Γιαυτο το λογο και γω περιμενα 1 μηνα την Φορθνετ (η ιστορια αυτη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...τραγικοι οι τυποι) να βαλω σταθερο κτλ. Μην τα πολυλογω παιρνω χθες, λεω το και το για το τελειο σημα μου ειχε πει η κοπελα να παρω απτο σταθερο...πειτε μου το τηλεφωνο σας..μου λεει ναι μπορειτε να πατε σε ενα καταστημα να το παρετε. Κανει 90 ευρω αλλα εχει βγει επιδοτηση για αυτο και δεν θα πληρωσετε κατι. Τελικα δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε αλλα δεν νομιζω οτι εγινε ουτε ελεγχος ουτε τπτ...ουτε διευθυνση με ρωτησε. Το μηχανημα σαν μηχανημα δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο απο εγκατασταση...δηλωνεις εως 32 νουμερα οταν το παιρνεις απο το καταστημα και 4 απο αυτα μπορουν να λειτουργουν συγχρονως με κλησεις, ιντερνετ κτλ. Το συνδεεις σε μια εθερνετ και voila σε 10 λεπτακια εχεις κολλημενες 5 μπαρες 3g σε ολο το σπιτι. Επισης, απο πλευρας ακτινοβολιας ισχυριζονται οτι εχει χαμηλοτερη ισχυ ακομα και απο το wifi το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αυτα δεν ξερω ποση ακτινοβολια εχει αλλα γενικοτερα δεν εχει μεγαλη εμβελειακαι απο το να πασχιζει το κινητο σου να προσπαθει να παιξει στο Full για να πιασει σημα (και το κολλας στο κεφαλι σου) καλυτερα ΙΣΩΣ να παιζει χαλαρα και να ειναι πιο μακρια ο ενισχυτης.
gs20309 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 η συσκευή "τέλειο σήμα" βγαίνει εντελώς δωρεάν για συνολικό πάγιο γραμμών ή μεμονομένη γραμμή παγίου -45 και άνω, αν πχ κάποιος έχει μόνο μια γραμμή με πάγιο 20 ευρώ θα πληρώσει διαφορά για τη συσκευή (περί τα 60ευρώ) αν κάποιος έχει μεγαλύτερο πάγιο θα πληρώσει λιγότερο (30ευρώ) και ούτο καθεξής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα