Noobios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα,εκανα ενα search και γενικα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι να μετακομισω τελη του μηνα σε καινουριο σπιτι το οποιο εχει μηδενικο σημα Κοσμοτε. Οταν λεω δεν εχει σημα δεν εννοω μια μπαρα κτλ..εννοω no signal στεγνο. Να πω οτι ηταν και κανα υπογειο...στο 1ο οροφο ειναι. Anyway, εχω δει τον ενισχυτη σηματος που δινει η Κοσμοτε που τον κουμπωνεις πανω στο ρουτερ αλλα ζητανε 99 ευρω. Δηλαδη μου ζητανε 99 ευρω που δεν εχει σημα το δικτυο της μεσα στο κεντρο της Αθηνας στο Γαλατσι? Ξερει κανεις αν ειμαι φορτικος αν παιζει να μου το δωσουν τσαμπα η σε μειωμενη τιμη? Γενικα το εχει δουλεψει αυτο κανενας? Κανει δουλεια? Σε λάθος section το ποσταρα εκ παραδρομης. Αν μπορει καποιος mod να κανει μια καλη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα, εκανα ενα search και γενικα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι να μετακομισω τελη του μηνα σε καινουριο σπιτι το οποιο εχει μηδενικο σημα Κοσμοτε. Οταν λεω δεν εχει σημα δεν εννοω μια μπαρα κτλ..εννοω no signal στεγνο. Να πω οτι ηταν και κανα υπογειο...στο 1ο οροφο ειναι. Anyway, εχω δει τον ενισχυτη σηματος που δινει η Κοσμοτε που τον κουμπωνεις πανω στο ρουτερ αλλα ζητανε 99 ευρω. Δηλαδη μου ζητανε 99 ευρω που δεν εχει σημα το δικτυο της μεσα στο κεντρο της Αθηνας στο Γαλατσι? Ξερει κανεις αν ειμαι φορτικος αν παιζει να μου το δωσουν τσαμπα η σε μειωμενη τιμη? Γενικα το εχει δουλεψει αυτο κανενας? Κανει δουλεια? Σε λάθος section το ποσταρα εκ παραδρομης. Αν μπορει καποιος mod να κανει μια καλη Έχω τον ενισχυτή σήματος της Cosmote στο σπίτι μου καθώς, όπως και στο δικό σου, ουσιαστικά δεν έχω σήμα. Άντε, αν είμαι τυχερός, με το ένα πόδι όρθιο και με ξεκούμπωτο το παντελόνι να πιάνει μία μπάρα <---- δοκιμασμένο. Δεν κάνει δουλειά. Κάνει απίστευτη δουλειά. 5 στα 5, κανονικότατα και σταθερότατα. Προσωπικά, λόγω 'μεγάλου' παγίου (Συμβόλαιο Απεριόριστα 55) και λόγω 'καλών' λογαριασμών (άνω των 80-90 ευρώ μηνιαίως), μου το έδωσαν τσάμπα. Κλάφτηκα, έγινα φορτικός, μου το έδωσαν. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο, το θεωρώ απαράδεκτο να πληρώνει ο καταναλωτής για έλλειψη της εταιρείας.
agamoi-thytai Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μια από τα ίδια και σε εμένα με του από πάνω. Όμως όταν πήρα 2 κάρτες για το ίδιο νούμερο, δεν λειτουργεί στη μία από τις δύο. Πρέπει να δω τι φταίει. Btw μέσα στην πόλη έχει το χειρότερο σήμα ever. Στο πουθενά το σήμα είναι τίγκα
gatokoritso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω το ιδο προβλημα εχω.στο μισο σπιτι πιανει λιγο και στο αλλο μισο καθολου.επειδη τη βγαζω με καρτα αραια και που δεν με συμφερει η λυση των 99 ευρω ουτε εχω ορεξη να κλαφτω για το αυτονοητο.πολυ απλα οταν το παρω αποφαση και παω voda θα τους ριξω ενα τηλεφωνο πρωτα να τους πω δυο λογια για το σημα καμπανα που και καλα εχουν..
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω το ιδο προβλημα εχω.στο μισο σπιτι πιανει λιγο και στο αλλο μισο καθολου.επειδη τη βγαζω με καρτα αραια και που δεν με συμφερει η λυση των 99 ευρω ουτε εχω ορεξη να κλαφτω για το αυτονοητο.πολυ απλα οταν το παρω αποφαση και παω voda θα τους ριξω ενα τηλεφωνο πρωτα να τους πω δυο λογια για το σημα καμπανα που και καλα εχουν.. αλλαξε εταιρεια να τελειωνεις.το ιδιο και για τον τοπικ σταρτερ.αν με αλλη εταιρεια εισαι οκ απλα αλλαξε.
kataramenos32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως παίδες αλλάξτε εταιρία να ησυχασετε
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 εκτος αν εχεις κανα καλο προγραμμα οποτε εκει θα στο κανουν δωρο.αλλιως να παρακαλας δεν εχει νοημα.
manost Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κι εγώ την συσκευή. Μου την έδωσαν δωρεάν γιατί είχα 2 νούμερα στο όνομα μου (το δικό μου και του αδερφού μου), παρόλο που οι λογαριασμοί δεν ήταν ΠΟΤΕ άνω των € 50,00/μήνα. Το κινητό έχει συνεχώς 5/5 σήμα αρκεί, όπως θα σου πουν και από το κατάστημα, να το έχεις σε 3G mode, ΜΟΝΟ τότε παίζει. Φυσικά μπορείς να βάλεις έως και 25 νούμερα να παίρνουν σήμα από τη συσκευή, αλλά μπορούν να μιλήσουν ταυτόχρονα ΜΟΝΟ 2 νούμερα (αν θυμάμαι καλά).
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 απλα να πουμε και του τοπικ σταρτερ οτι εννοειται οτι πρεπει να εχει ιντερνετ εκει που θα παει για να παιξει αφου ειναι με ethernet.
Noobios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Θενξ για τις απαντησεις.<br><br> Λοιπόν μονο η γουιντ πιάνει αλλα δυστυχώς είμαι δεσμευμένος απο κοσμοτε μεχρι τον μαιο γιατί ειχα πάρει πολλά με 18μηνο. Επιδοτησεις, εκπτωσεις, δωρεαν παγια κτλ. Οποτε δεν παίζει φορητοτητα προς το παρόν. <br><br> Δυο γραμμές έχω και γω η μια στο 45 η αλλη στο 35 οπότε μάλλον θα πάω ψιλοτσαμπουκαλεμενα να τους το πάρω δωρεάν.<br><br> Έχω δυο ερωτήσεις όμως. Το κινητό μου εμένα ειναι 4g. Θα πρέπει να το κλειδώνω σε 3g οποτε ειμαι σπίτι η απλά θα πιάνει μονο 3g;<br><br> Επίσης, παίζει ρόλο στο όλο θέμα η διεύθυνση που πάει ο λογαριασμός; Γιατί ο λογαριασμός θα πηγαινει αλλου.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Θενξ για τις απαντησεις.<br><br> Λοιπόν μονο η γουιντ πιάνει αλλα δυστυχώς είμαι δεσμευμένος απο κοσμοτε μεχρι τον μαιο γιατί ειχα πάρει πολλά με 18μηνο. Επιδοτησεις, εκπτωσεις, δωρεαν παγια κτλ. Οποτε δεν παίζει φορητοτητα προς το παρόν. <br><br> Δυο γραμμές έχω και γω η μια στο 45 η αλλη στο 35 οπότε μάλλον θα πάω ψιλοτσαμπουκαλεμενα να τους το πάρω δωρεάν.<br><br> Έχω δυο ερωτήσεις όμως. Το κινητό μου εμένα ειναι 4g. Θα πρέπει να το κλειδώνω σε 3g οποτε ειμαι σπίτι η απλά θα πιάνει μονο 3g;<br><br> Επίσης, παίζει ρόλο στο όλο θέμα η διεύθυνση που πάει ο λογαριασμός; Γιατί ο λογαριασμός θα πηγαινει αλλου. συνηθως δενεχουν θεμα που θα πηγαινει ο λογαριασμος.τωρα για το 4g αν θα παιζει σε 3g να υποθεσω οτι το κινητο θα πρεπει λογικα στο μενου να ειναι 4g/3g οποτε θα κλειδωνει μονο του 3g. εκτος αν εχεις βαλει που δεν νομιζω ναπαιζει μονο 4g.
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μια διόρθωση. Δεν πρόκειται περί "ενισχυτή" σήματος μιας και δεν ενισχύει το υπάρχον σήμα. Πρόκειται για femtocell συσκευή η οποία δημιουργεί 3G σήμα το οποίο στη συνέχεια το "συγχρονίζει" μέσω Internet με το δίκτυο του παρόχου τηλεπικοινωνιών. Sent from my iPhone
Noobios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστα. Ενιγουει, τελος του μηνα μπαινω στο αλλο σπιτι οποτε θα κανω τις κινησεις τοτε και θα ενημερωσω εδω για την εκβαση μηπως βοηθησω και κανεναν αλλον με παρομοιο θεμα.
TAKE5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η Vodafone μου το έδωσε δώρο όταν το ζήτησα και παίζει άριστα (έχω λιγο πιο συχνές αποσυνδέσεις στο ήδη προβληματικό internet αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει αν φταίει το συγκεκριμένο)
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Η Vodafone μου το έδωσε δώρο όταν το ζήτησα και παίζει άριστα (έχω λιγο πιο συχνές αποσυνδέσεις στο ήδη προβληματικό internet αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει αν φταίει το συγκεκριμένο)</p> Στις περισσότερες περιπτώσεις (αν όχι όλες) διατίθεται δωρεάν από την Vodafone. Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα