Mystrider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ήθελα ενα tabletaki με μεγάλη οθόνη, με καλά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή, μετά απο ψάξιμο έπεσα σε αυτό της Κινέζικης JAGA με οθόνη 10.1, διπύρηνο στα 1.6 & 1 gb Ram, σε τιμή 149.00. http://www.mobifun.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=16627&Itemid=485 Είναι ήδη αργά διότι το παρήγγειλα αλλα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, κατα προτίμηση απο κάποιους που έχουν άν όχι το συγκεκριμένο tablet οποιαδήποτε άλλη συσκευή της JAGA. Να προσθέσω ότι είναι απο τα μόνο Κινέζικα tablet που έχουν στην Ελλάδα ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, και παρέχουν Ελληνική εγγύηση 2 χρόνια...!! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από Mystrider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ρολόγια θυμάμαι εγώ ότι είχε..επεκτάθηκε και σε tablet καλό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mystrider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μου έκανε εντύπωση το 2 χρόνια Ελληνική εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η αναλυση της οθονης.Στις 10,1" θα σε ψιλοξενερωσει.Μαλλον δεν ειναι και IPS(δεν το γραφει πουθενα) οποτε 2ο φαουλ. Καλυτερα πιστευω να επαιρνες το vero a9724 αλλα τωρα παει. Οταν σου ερθει πες εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mystrider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Λές να δείχνει πολύ χάλια? Μη μου λές τέτοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petoglou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λές να δείχνει πολύ χάλια? Μη μου λές τέτοια... Φιλε μου επειδη κι εγω σκεφτομαι να αγορασω το ιδιο tablet αφησε σε παρακαλω τις εντυπωσεις σου μετα απο μερικες μερες! Θα με βοηθουσες παρα πολυ αν μου ελεγες την γνωμη σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mystrider Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου επειδη κι εγω σκεφτομαι να αγορασω το ιδιο tablet αφησε σε παρακαλω τις εντυπωσεις σου μετα απο μερικες μερες! Θα με βοηθουσες παρα πολυ αν μου ελεγες την γνωμη σου! Δευτέρα θα το έχω, θα το δώ και θα σου αναφέρω τα πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξερω απο tablet Απο jaga ειχα παρει ενα mp3 και xvid player και μου χαλασε στους 5 μήνες. Ειναι κινεζια με low πλαστικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μη απλά μη... Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mystrider Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν ήρθε το ταμπλετάκι, πρώτες εντυπώσεις, ΠΟΛΥ καλές, γρήγορο, ανταποκρίνεται άμεσα, καλές λειτουργίες, Ελληνικό menu, όλα μια χαρά! Η ανάλυση σαφώς και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλα δεν με χάλασε καθόλου, είναι ότι έψαχνα. Τώρα μένει να δείξει στον χρόνο, η εγγύηση 2 χρόνια σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind με καλύπτει πλήρες. Σε λίγο καιρό θα ξαναγράψω για τυχόν βλάβη, προβλήματα κλπ. Σαν πρώτη επαφή, το προτείνω ανεπιφύλακτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petoglou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ήρθε το ταμπλετάκι, πρώτες εντυπώσεις, ΠΟΛΥ καλές, γρήγορο, ανταποκρίνεται άμεσα, καλές λειτουργίες, Ελληνικό menu, όλα μια χαρά! Η ανάλυση σαφώς και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλα δεν με χάλασε καθόλου, είναι ότι έψαχνα. Τώρα μένει να δείξει στον χρόνο, η εγγύηση 2 χρόνια σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind με καλύπτει πλήρες. Σε λίγο καιρό θα ξαναγράψω για τυχόν βλάβη, προβλήματα κλπ. Σαν πρώτη επαφή, το προτείνω ανεπιφύλακτα! Καλως εγω παντως θα σε ρωτησω και μετα απο κανα μηνα να μου πεις παλι και περισσοτερες λεπτομερειες μπαταρια κλπ ετσι κι αλλιως σε 1-2 μηνες θα παρω εγω ταμπλετα,τοτε θα ειναι και ενα καλο διαστημα για να βγαλεις ενα καλυτερο συμπερασμα Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από petoglou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα