Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,γίνεται κάποιος να μου πει πως να τοποθετήσω περισσότερες pci slots στην motherboard?

Μπορεις αλλα υπαρχει περιορισμος στο ρευμα που θα τραβανε/ ταχυτητα, αναλογα τι θα συνδεσεις επανω στις pci θα υπαρχει confict και θα θελεις καποιες ρυθμισεις κτλ. Γραψε ποια μητρικη εχεις και τι pci καρτες εχεις επανω τωρα.

Αν δεν εχεις πολυ παλια μητρικη, θα εχεις pci-e x1 slots, σε αυτα τα slots μπορεις να συνδεσεις καρτες pci-e αντι για pci, παλι με καποιους περιορισμους.

Δημοσ.

Σε htpc εχω δοκιμασει riser για τη καρτα γραφικων χωρις προβλημα. Θυμαμαι ομως οτι και ο ιδιος ο κατασκευαστης ελεγε οτι ισως να δημιουργει προβληματα στη λειτουργια του υπολογιστη. Για τις συγκεκριμενες που απο 1pci δινουν 2, δεν ειναι απολυτο οτι θα δουλεψουν σωστα. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχουν controller επανω για να δουλεψουν σωστα και οχι να ειναι απλα 2 pci κολλημενες πανω σε pcb.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει 3 (ιδιες) υλοποιησεις, που εδιναν απο 1 -> 2 pci.
Οι 2 δουλευουν σε: htpc asus itx μητρικη και sff συστημα = ok  B)
[Καπου, πρεπει να εχω κρατησει και την 3η, ως ετεροκαβατζα]

Να σημειωθει οτι, αγοραστηκαν απο ελληνικο καταστημα, αρκετα πιο ακριβα ειναι η αληθεια,
μα αν θελεις να λυσεις ενα προβλημα -διχως να αλλαξεις κουτι!- δεν εχεις πολλες επιλογες  :wacko:

Δεν ειναι σιγουρο, οτι θα δουλευουν παντου απροβληματιστα, μπορει να εξαρταται και απο:
τη μητρικη, το bios, το λειτουργικο συστημα, irqs, επομενως ισως καπου και να μη παιζουν!
Σε καποια σεναρια, επισης θα εχουν θεματα, π.χ. αν βαλετε ταυτοχρονα επανω 2 pci vga  :lol: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...