adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι τις 4,5'' νομιζω ειναι ανεκτο αισθητικα Πανω απο τις 5΄΄ δε νομιζω να θεωρειται τηλεφωνο 1
Hal9000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι τις 4,5'' νομιζω ειναι ανεκτο αισθητικα Πανω απο τις 5΄΄ δε νομιζω να θεωρειται τηλεφωνο Κρίνοντας από το LG G2 με τις 5.2' ίντσες και το Galaxy Note 3 με τις 5.7, μια χαρά τα θεωρώ smartphones. Το Xperia Z Ultra με τίποτα πάντως. Βέβαια περί ορέξεως...
Skylined Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 αλλο 5.3 αλλο 6.4 συνελθε.5.5. Έγραψα για μεγάλα smartphone και απάντησες για μεγάλα smartphone, αντί να με παροτρύνεις να συνέλθω μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος. Δηλαδή για να καταλάβω καλά θεωρείς τα Note αποδεκτά ενώ το συγκεκριμένο μεγάλο γιατί κάθε άλλο έχω δει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις σου οι οποίες εμφανίζονται σε κάθε είδηση που αφορά smartphone. Αν ;omvw είναι έτσι πάσο. Επίσης με έχει κουράσει η χορωδία σε κάθε smart από 5 και πάνω, πηγαίνετε να πάρετε ένα iphone που είναι κορυφαίο και μικρό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο να λεχθεί. Εργολαβία το έχετε αναλάβει να γράφετε κοτσάνες οι ίδιοι κα ίδιοι, το είπατε μία, το είπατε δύο, το λέτε εδώ και 2 χρόνια, κουράσατε. 5
stamatinho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Κρίνοντας από το LG G2 με τις 5.2' ίντσες και το Galaxy Note 3 με τις 5.7, μια χαρά τα θεωρώ smartphones. Το Xperia Z Ultra με τίποτα πάντως. Βέβαια περί ορέξεως... 5 με 5.7(μαζεμενο ομως τυπου νοτε 3)μια χαρα ειναι. Απο εκει και περα νομιζω πως το θεμα γινεται γελοιο.
stamatinho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 5.5. Έγραψα για μεγάλα smartphone και απάντησες για μεγάλα smartphone, αντί να με παροτρύνεις να συνέλθω μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος. Δηλαδή για να καταλάβω καλά θεωρείς τα Note αποδεκτά ενώ το συγκεκριμένο μεγάλο; Αν είναι έτσι πάσο. Επίσης με έχει κουράσει η χορωδία σε κάθε smart από 5 και πάνω, [ηγαίνεται να πάρετε ένα iphone που είναι κορυφαίο και μικρό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο να λεχθεί. Φιλε μου η γραμμη του νοτε 2 και του 3 ειναι μαζεμενη οπως θα εχεις δει και ο ιδιος. Εδω μιλαμε για παντοφλα 6.4 ιντσων.Δεν ειναι το ιδιο πραγμα.
stamatinho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 κουράσατε και σας βαρέθηκαΕυχαριστουμε ρε φιλε.Πανω απ ολα συζητησιμος. 1
pinwkolwnies Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέχρι Iphone 4 (s),τρώγεται,μπαίνει και στη κωλότσεπη,βλέπεις και ιντερνέ άμα βαριέσαι να απλώσεις χέρι στον καναπέ,στην άκρη που είναι το ipad,το χουφτώνεις και με μία παλάμη βρ' αδερφέ. () Μετά (απ' αυτές τις ίντσες) θέλει τσάντα ξεχωριστή,θέλει μπλουτούθ,διαφορετικά τροφοδοτικά,συνδυασμό κινήσεων/συσκευών (ποιός θα βγάλει τη κουμούτσα όξω και θα τη βάλει στο αυτί του; ),χάνεται ο διτ τός του ρόλος. Νομίζω δηλαδή.
overpower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοειτε οτι θα υπαρχουν ατομα σε τετοια θεματα να κρινουν το μεγεθος. Βαρετοι καταντησατε.
Skylined Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστουμε ρε φιλε.Πανω απ ολα συζητησιμος. Εσύ προσωπικά έχεις γράψει ουκ ολίγες φορές για μεγέθη και παντόφλες. Όταν γράφονται τα ίδια και τα ίδια περιμένεις να μην κουραστώ; Τί να κάνω με τη σειρά μου, να απαντάω τα ίδια και τα ίδια για να είμαι συζητίσιμος; Αν έχω χρόνο και όρεξη.. 2
stamatinho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ προσωπικά έχεις γράψει ουκ ολίγες φορές για μεγέθη και παντόφλες. Όταν γράφονται τα ίδια και τα ίδια περιμένεις να μην κουραστώ; Τί να κάνω με τη σειρά μου, να απαντάω τα ίδια και τα ίδια για να είμαι συζητίσιμος; Αν έχω χρόνο και όρεξη.. Ρε φιλε δηλαδη οτι ειναι 6.4 και το θεωρω μεγαλο και οχι ευχρηστο που ειναι το λαθος? Και το note μεγαλο ειναι αλλα εχει κανει καλη δουλεια η samsung με τα περιθωρια. Δεν σε καταλαβαινω.
geoeva01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέχρι Iphone 4 (s),τρώγεται,μπαίνει και στη κωλότσεπη,βλέπεις και ιντερνέ άμα βαριέσαι να απλώσεις χέρι στον καναπέ,στην άκρη που είναι το ipad,το χουφτώνεις και με μία παλάμη βρ' αδερφέ. ( ) Μετά (απ' αυτές τις ίντσες) θέλει τσάντα ξεχωριστή,θέλει μπλουτούθ,διαφορετικά τροφοδοτικά,συνδυασμό κινήσεων/συσκευών (ποιός θα βγάλει τη κουμούτσα όξω και θα τη βάλει στο αυτί του; ),χάνεται ο διτ τός του ρόλος. Νομίζω δηλαδή. δεν υπαρχει σωστο και λαθος ειναι αφενος θεμα γουστου και αφετερου θεμα μοδας καποτε λεγανε την μερυλιν μονροε θεα και τωρα την λεμε φακλανα οσο για το 4s εμενα που εχω το s3 μου φαινεται πολυ μικρο το s3 μου φαινεται μια χαρα και τωρα ετοιμαζομαι για note2 που μου φαινεται μεγαλο αλλα τα οφελη που μου δινει σε αυτονομια ταχυτητα και χορταστικη οθονη υπερισχυουν 3
stamatinho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπαρχει σωστο και λαθος ειναι αφενος θεμα γουστου και αφετερου θεμα μοδας καποτε λεγανε την μερυλιν μονροε θεα και τωρα την λεμε φακλανα οσο για το 4s εμενα που εχω το s3 μου φαινεται πολυ μικρο το s3 μου φαινεται μια χαρα και τωρα ετοιμαζομαι για note2 που μου φαινεται μεγαλο αλλα τα οφελη που μου δινει σε αυτονομια ταχυτητα και χορταστικη οθονη υπερισχυουν Εγω παλι πιστευω οτι εχουν λαλησει καποιοι που γουσταρουν 6.4 ιντσες. Και μη συγκρινεται 5.5 με 6.4 ιντσες Αλλο νοτε αλλο z To mega 6.3 το εχει πιασει κανεις στα χερια του? Στο αυτι του το εχει βαλει καποιος? Γιατι εγω που το εβαλα 2 λεπτα να δω πως ειναι νομιζα οτι παιζω σε κωμωδια με το jim carrey. Eξου και η πληρης αποτυχια του συγκεκριμενου μοντελου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 γούστα όπως είπε κι ο προλαλλήσαντας, αν σε κάποιον του αρέσει και τον βολεύει δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα