Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήγα να παραλάβω τις μνήμες αυτές http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554345

που είχε βγάει σε προσφορά στο eshop στα 53 ευρώ.

Προς εκπληξη μου βλεπω αυτο:

http://i.imgur.com/GK1ArHM.jpg?1?3824

Αντι δηλαδη να παρω  CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 πηρα δυο CRUCIAL BLS4G3D1609DS1S00

σε συσκευασια των τριων. Οταν τις πηρα στο μαγαζι δεν παρατηρησα την ονομασια παρα μονο αυτο με το κουτι οποτε επειδη παραξενευτηκα ρωτησα για την εγγυηση η οποια ειναι lifetime οποτε λεω αστο θα το δω σπιτι καλυτερα.

Ειπα μετα να το παω παραπερα και να παρω στο τηλεφωνικο κεντρο του eshop. Δυστηχως επεσα σε εναν "χαλβα", η μαλλον ηταν προπονημενος να κανει τον "χαλβα". Και καλα δεν καταλαβαινε, ειρωνικα και τελειως απαξιωτικα, τι ηθελα και τι παραπανω ζητουσα και αφου στο τελος καταλαβε μου λεει πιθανον οτι η crucial οταν ειναι ιδιες μνημες να τις κανει ετσι σαν πακετο.

Επομενο βημα που λεω να κανω ειναι να στειλω email στην crucial να επιβεβαιωσω τα οσα ειπε.

Κατα τα αλλα ομως δικαιολογειται αλλα να γραφει η αποδειξη, αλλα να παιρνω(κατα καποια εννοια, μπορει να κανω λαθος επειδη ειναι ιδιες)?

Μονο αν υπαρχει εντολη της crucial φανταζομαι..

Δημοσ.

για να καταλαβω το θεματακι ειναι στο οτι αντι για  BLS4G3D1609DS1S00 ειναι BLS2CP4G3D1609DS1S00?

εμενα προσωπικα δεν θα με πειραζει ενω ολα τα specs ειναι ακριβως τα ιδια και η εγγυηση ισχυει κανονικα. 

Δημοσ.

Ουτε εμενα με πειραζει σιγα τα αυγα.

Αυτο που με πειραζει ειναι αν εχω θεμα με τις εγγυησεις.

Δηλαδη τις παω σε 3 χρονια και μου πει αλλα γραφει η αποδειξη αλλα μας εφερες

Δημοσ.

Μήπως το "2CP" είναι "2PC" δλδ 2 τεμάχια και έγινε τυπογραφικό στην καταχώρηση του προϊόντος;

Ο υπόλοιπος κωδικός είναι ίδιος ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Ιδιος είναι εκτος απο το 2CP. Και εγω φανταστηκα μηπως αυτο το 2CP σημαινει 2 τεμμαχια, επειδη πηρε ομως και ενας φιλος μου, η συσκευασια του δεν ηταν ετσι. Ηταν για 2 και κλεισμενη με την ραφη στο πλαστικο που για να ανοιξει θελει αναγκαστικα ψαλιδι.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να ρίξεις ένα τηλέφωνο στο τμήμα πωλήσεων στον e-shop να ρωτήσεις (παιδιά , έγινε αυτό και αυτό , υπάρχει πρόβλημα με εγγύηση ή το κρατάω ? ) . Δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα 

Δημοσ.

Δεν έχεις θέμα. Το ένα είναι το όνομα του κιτ και το άλλο του κάθε κομματιού. Για την συσκευασία αν κάνεις μία αναζήτηση στο google θα βρεις και τις 2 συσκευασίες (πχ στο newegg) . Ψάχνοντας βρήκα και μία ίδια με την δικιά σου , αλλά με 1 μόνο κομμάτι των 8gb

Δημοσ.

Πως ειναι δυνατον να μην εχει θεμα απο την στιγμη που αλλο κωδικο εχει η αποδειξη και αλλες μνημες θα επιστρεψει σε περιπτωση εγγυησης?ειναι σχεδον ιδιοι οι κωδικοι αλλα δεν ειναι ιδιοι.

δεν ξερω,μπορει να κανω και λαθος αλλα καλυτερα να το τρεξεις λιγο το θεμα οπως εχει ξεκινησει να κανεις.

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο παλι και μου το επιβεβαιωσαν, μου λεει δεν θα χεις προβλημα και τα δυο ονοματα που παταω μου λεει το ιδιο μου βγαζει.

Να στειλω ενα mail και στην crucial η δεν θα εχουν καμια σχεση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...