Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να διαθέσω 100 max 120 euro για την αγορά ενός SSD 120gb.

Πάνω θα έχω λειτουργικό ,0ffice, άντε και κανά παιχνιδάκι.

fx 8350

asus m5 a97 r2.0

sapphire 7850

8gb kingston hyperx beast sta 1866

lepa N600

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το παρατήρησα και εγώ, αλλά γενικά επειδή διαβάζω ώρα τα threads στο forum λένε τα καλύτερα για τον ocz ενώ έχει μεγάλη διαφορά στο write

Δημοσ.

Και για τον samsung έλεγαν τα καλύτερα αλλά έχω διαβάσει απο google ότι είναι πατάτα.. Ένας φτηνός ssd είναι για εμένα ο samsung. Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι αν δώσεις 100 ευρό να αξίζουν . Όπως σου είπα και πιο πάνω , ήταν η γνώμη μου , διαλέγεις και παίρνεις σύμφωνα με το τι έχεις βρει και σου αρέσει :) 

Δημοσ.

Εμπειρικά πάντως έχοντας δοκιμάσει αρκετούς SSD θα έλεγα μην πολυαγχώνεσαι για την ταχύτητα, ειδικά αν έρχεσαι από κλασικούς δίσκους! Η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστεια, και ρεαλιστικά δεν υπάρχουν πολλές διαφορές, σίγουρα καμία που θα καταλάβεις με το μάτι.

Αυτο φυσικά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρεις τον καλύτερο δυνατό, αλλά πιο πολύ το λέω για να μην αγχώνεσαι μετά με το "έκανα την καλύτερη επιλογή ή όχι?" :)

Δημοσ.

οπότε είτε πάω σε αγορά ssd στα 80 είτε στα 120 euro οι διαφορές στην πράξη δεν φαίνονται; 

Δεν είμαι και άνετος οικονομικά ούτε έχω την αρρώστια να έχω τον καλύτερο στα χαρτιά. vfm ftw!

Δημοσ.

Γνώμη μου πάντα, περίμενε όπως είσαι, κάθε εβδομάδα απο e-shop βλέπουμε και έναν ssd σε προσφορά, άλλες φορές 120gb άλλες 240 . Υπομονή και θα πάρεις κάτι πιο οικονομικό . Εγώ τον hyper x τον πήρα 85 ευρο σε προσφορά απο you.gr .Αν δεν βιάζεσαι θα συνιστούσα υπομονή 

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 2 καλύτερα vfm της αγοράς αυτή τη στιγμή για το price range που ορίζεις είναι ο Vertex 450 κι ο Samsung 840 EVO...

δεν αξίζει καν να κοιτάζεις sandforce based SSDs από την στιγμή που υπάρχουν πλέον αυτοί που ανέφερα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...