leftys Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα προσπαθώντας να μειώσω τις συσκευές που υπάρχουν στο σαλόνι, ψάχνω για μια συσκευή που να τα κάνει όλα. Συγκεκριμένα: - αποκωδικοποιητής mpg4 για τα κανάλια της digea + ΕΡΤ - δορυφορικός αποκωδικοποιητής με "εξτρα" δυνατότητες (linux?) - media player ( να παίζει τα πάντα, με εξωτερικό usb ή δίσκο) και να έχει web apps (youtube Κλπ) με σύνδεση ethernet ή wifi τι θα μου προτείνατε? ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 τι θα μου προτείνατε?media pc... Τώρα αυτό που ψάχνεις λέγετε ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ COMBO ( <=google) αλλά δεν έχω υπόψιν αν υπάρχει κάποιος με καλό media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μονο το pc τα κάνει όλα και συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) η αληθεια ειναι οτι ειχα htpc αλλα δεν βολεψε (ηθελε windows, κλπ) κάποια καλή πρόταση για αυτους του combo? εδώ έχουμε μόνο linux για να κάνουμε κόλπα ή υπαρχουν και άλλες επιλογές πχ android? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από leftys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα