Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oποτε και αρχικα η phillips που λεει 400hz ειναι πραγματικα 100hz σωστα? σαν panel η philips και η samsung εχουν διαφορες?

Τα 400Hz είναι καθαρά μαρκετινίστικο νούμερο της Philips.

Μεταξύ των δυο εταιρειών πάντως, θα προτιμούσα την Samsung, μια και η Philips στην ουσία έχει εγκαταλείψει την αγορά των τηλεοράσεων. Κάποτε έβγαζε πολύ καλά μοντέλα, αλλά εδώ και χρόνια... :unsure:

Η 6400 που σου προτείνει ο Alxnks (όπως και η F6100 βέβαια) είναι πολύ καλή πρόταση.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παοκαρας μια χαρα στα λεει μεχρι στιγμης ο Alxnks.

Η γνωμη μου ειναι να πας σ'αυτην https://www.skroutz.gr/s/3005732/Samsung-UE32F6100.html

πληροφοριακα λοιπον στο κοσμοντατα που ειναι μια χαρα  μαγαζι , καθολου μικρομαγαζο

:shock: :shock: :shock:

Γελαει ο κοσμος!!!!!!

Δημοσ.

Προς samsung   UE32F6100 8α παω.

χωρις να ξερω αν τελικα μπορεις να διαθεσεις παραπανω χρηματα (αλλα επειδη το συζητουσες)...αν παρεις την 32αρα, εχουμε και λεμε:

382 και αλλα 30 ευρω 2 γυαλια απο τα mediamarkt (αν τα εχουν ακομα 30, αλλιως η κανονικη τιμη ειναι 38)...παμε στα 412 (η αλλιως στα 420). αν στο επιτρεπουν τα οικονομικα και ο χωρος σου, με 32-40 ευρω παραπανω, δηλαδη 452, παιρνεις τη 40αρα (που συνοδευεται με 2 γυαλια).

εγω πηρα αναγκαστικα 32αρα γιατι ειναι σε υπνοδωματιο και στο επιπλο που μπηκε εχει χωρο δεξια αριστερα...1-2 χιλιοστα! δεν ειχα περιθωριο για τιποτα μεγαλυτερο.

τεσπα, σκεψου το και βλεπεις :)

Δημοσ.

Εννοειται πως αν εχει περιθωριο στον χωρο του για παραπανω να παρει σιγουρα την 40αρα.

32-40 ευρω παραπανω για 8 ιντσες δεν το συζηταμε καν αν αξιζει.

Δημοσ.

ε ναι, γιατι για να παιρνεις 3d, σημαινει θα παρεις και γυαλια αργα η γρηγορα (μαλλον το δευτερο). οποτε 32-40 ευρω για 8 ιντσες παραπανω, αν σου επιτρεπει ο χωρος και τα οικονομικα σου...δεν το συζητας καν!

Δημοσ.

Η 40αρα δεν χωραει με τιποτα...Ελεγα να παω για 40αρα αλλα μετα θα αλλαζα και γραφειο-επιπλο και θα αλλαζα θεση στον καναπε κτλ...οποτε παμε στην 32αρα.

Δημοσ.

Η 40αρα δεν χωραει με τιποτα...Ελεγα να παω για 40αρα αλλα μετα θα αλλαζα και γραφειο-επιπλο και θα αλλαζα θεση στον καναπε κτλ...οποτε παμε στην 32αρα.

μια χαρα ειναι, εγω εχω μεινει ευχαριστημενος απο την αγορα της :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...