Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανενας δηλαδη απο τους τρεις δεν στεκει.

εννω εσυ που λες μικρομαγαζοζο τον κωτσοβολο στεκει !

οταν λες μεγαλυτερη αναλυση; γιατι ηδη μιλαμε για full hd τηλεορασεις. εχει βγει κατι καλυτερο σε αναλυση; :huh:

εχεις μεινει λιγο πισω μεγαλε //

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εννω εσυ που λες μικρομαγαζοζο τον κωτσοβολο στεκει !

εχεις μεινει λιγο πισω μεγαλε //

καλα, συνεχισε εσυ να προτεινεις παλαιοτερα και ακριβοτερα μοντελα (χωρις καν να ειναι καλυτερα), με μονο γνωμονα οτι το εχεις εσυ και ασε με εμενα.

οσο για το δευτερο σχολιο...για δειξε μας ρε μεγαλε κατι απο τις καλυτερες αναλυσεις σε budget 400-500 ευρω. αλλιως εκτιθεσαι.

Δημοσ.

Ναι προφανως το 4Κ σαν αναλυση που ειναι η μεγαλυτερη αναλυση απο το full hd (σε ΤV) ειναι απλησιαστο.

Τωρα σε τηλεοραση δεν εχω δει μεγαλυτερη αναλυση απο 1920χ1080 σε τετοιες τιμες ειναι η αληθεια.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2460006/Toshiba-40TL938G.html

Σε αυτην εδω ειναι πραγματικα τα 200Hz ?

Eιναι καλη σαν τηλεοραση?

οχι δεν ειναι πραγματικα. δες το λινκ που σου εδωσα νωριτερα να δεις το πινακακι με τις αντιστοιχιες, τα εχει αναλυτικα για ολες τις μαρκες.

σαν τηλεοραση...μπορει να σου πει μονο οποιος την εχει.

παντως κοιτουσα την toshiba 933 (την αντιστοιχη 32αρα δηλαδη) πριν παρω τη samsung μου. τελικα κατεληξα στη samsung. εχε υποψη σου οτι ειναι περσινα μοντελα αυτες οι toshiba.

Δημοσ.

οταν λες μεγαλυτερη αναλυση; γιατι ηδη μιλαμε για full hd τηλεορασεις. εχει βγει κατι καλυτερο σε αναλυση; :huh:

εδω δε σε βλεπω να μιλας για μπατζετ αλλα για αναλυση ! το  1920x1200  σου λεει κατι ??

αστο παιχτη ριχτο στο διαβασμα και ξαναελα ..

Δημοσ.

εδω δε σε βλεπω να μιλας για μπατζετ αλλα για αναλυση ! το  1920x1200  σου λεει κατι ??

αστο παιχτη ριχτο στο διαβασμα και ξαναελα ..

εχεις παρει καθολου μυρωδια απο το θρεντ που υποτιθεται συμμετεχεις; πληροφοριακα...το παλικαρι εχει συγκεκριμενο budget το οποιο και εχει αναφερει πολλακις. βρες μας εσυ 4Κ τηλεοραση (εστω 1980χ1200 ρε παιδι μου) εντος αυτου του budget λοιπον (μηπως εχεις ηδη κιολας; :lol:) και παω να παρω κι εγω μια!

Δημοσ.

DigitaLeme

Εκτος απο την προσωπικη επιθεση στο μελος που προσπαθει να με βοηθησει δεν νομιζω να βοηθας στο νημα αυτο.

Νομιζω θα ηταν καλυτερα να προτεινες στις ερωτησεις μου παρα να επιτηθεσε στο φιλο/μελος που με βοηθαει.

Σε ευχαριστω για την κατανοηση

Δημοσ.

δε μιλησα για 4κ αλλα για 1200 ! κατι που δεν ηξερες και μολις σου εμαθα ! δεν ειναι απλησιαστες οι τιμες λιγο πιο ακριβες εναι !

Δημοσ.

Συγγνωμη αν σε κουρασα με τις πολλες μου ερωτησεις,αλλα δεν πιανω τι θελει να πει το πινακακι.

:fear:

το πινακακι αναφερει τα πραγματικα Hz του πανελ που φορανε οι τηλεορασεις, σε σχεση με αυτα που τεχνητα δηλωνουν οτι σηκωνουν.

δε μιλησα για 4κ αλλα για 1200 ! κατι που δεν ηξερες και μολις σου εμαθα ! δεν ειναι απλησιαστες οι τιμες λιγο πιο ακριβες εναι !

μια χαρα ξερω και για τις δυο αναλυσεις. εσυ θα μας βρεις εντος του budget του παλικαριου μια; μπας και συνεισφερεις καθολου, οχι τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Eγω ειδα Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3005870/Samsung-UE40F6400.html?keyphrase=ue40f6400">αυτην σε εναν φιλο και μου εκανε τρομερη εντυπωση,αλλα οπως ειναι φανερο δεν ξερω και πολλα απο τηλεορασεις.

Βλεπωντας οτι το μοντελο οτι τελειωνει σε F6400 φανταζομαι οτι ειναι Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/3002942/Samsung-UE32F6400.html?keyphrase=32f6400">αυτη σε 40αρα σωστα?

Συμφωνα με το πινακακι στις samsung τα 200hz που γραφουν αντιστιχουν σε 100 πραγματικα?

Δημοσ.

κοιτα...f6100 και f6400 δεν εχουν διαφορα σε πανελ, η διαφορα τους ειναι οτι η f6400 ειναι smart, εχει περισσοτερες usb θυρες και εχει και δυο hdmi θυρες παραπανω. α...και λογω smart εχει και διπυρηνο επεξεργαστη (για τη smart πλευρα). σαν ποιοτητα εικονας ομως λογικα δεν θα δεις διαφορες (αφου εχουν μεχρι και ιδιο επεξεργαστη εικονας: 3D HyperReal Engine). αλλα πραγματα πληρωνεις στη διαφορα τιμης τους (αυτα που σου προανεφερα).

ναι, οι samsung 200 ειναι στην πραγματικοτητα 100 (και οι f6100 και οι f6400 200 τεχνητα-100 πραγματικα ειναι).

ψαχουλεψε λιγο αυτα τα δυο λινκ να δεις ομοιτητες/διαφορες:

32f6100

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32F6100AWXXH

32f6400

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UE32F6400AWXXH

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνα με αυτους που το εχουν ψαξει αναλυτικα και εχουν βγαλει το πινακακι ναι.

για το πανελ samsung - philips...ειναι κανα δυο ατομα εδω μεσα που ξερουν μερικα πραγματα παραπανω. περιμενε να δουμε τι εχουν να πουν κι εκεινοι. αν και κατι μου λεει οτι δεν θα σου πουν κατι διαφορετικο, δηλαδη οτι θα παιξεις μεταξυ των δυο αυτων samsung ως καλυτερες αγορες για το budget σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...