newtech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Read Speed: 24MB/s Connection: USB2.0 Write Speed: 24MB/s http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/MyMemory/MyMemory-64GB-Hi-Speed-USB-Flash-Drive---Blue (64αρι ξεκιναει απο 29,05 + μεταφορικα στο Skroutz)
default Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ειμαι ειλικρινεις διχως να γνωριζω αν ειναι ποιοτικο φλασακι το μονο που με χαλαει ειναι το 1 Year Warranty . Αν καποιος εχει αγορασει κατι σχετικο καιι βγηκε ανθεκτικο τοτε ας μας μοιραστει την εμπειρια του. Υ.Γ. Για μενα η αξιοπιστια ειναι το βασικοτερο χαρακτηριστικο που κοιταζω σε ενα φλαασακι και οχι η ταχυτητα. 1
sattack Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 64 GB σε usb2.0 ? θες βδομαδες για να το γεμισεις. και σιγα μην εχει 24ΜΒ/s write 1
newtech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ειμαι ειλικρινεις διχως να γνωριζω αν ειναι ποιοτικο φλασακι το μονο που με χαλαει ειναι το 1 Year Warranty . Αν καποιος εχει αγορασει κατι σχετικο καιι βγηκε ανθεκτικο τοτε ας μας μοιραστει την εμπειρια του. Υ.Γ. Για μενα η αξιοπιστια ειναι το βασικοτερο χαρακτηριστικο που κοιταζω σε ενα φλαασακι και οχι η ταχυτητα. Εχω πιο παλιο (16αρι) και το εχω καιρο.. δεν ειχα θεμα ποτε
esertas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχω ενός χρονών ήδη, φαίνεται να είναι ολόιδιο. Οι ταχύτητές του είναι τραγικές. 7,5/15 γι αυτό το έχω σταθερά φορτωμένο όλα τα κινούμενα σχέδια. Σ'αυτό είναι μια χαρά. Έχω το 64άρι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα