mphxths Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 πωωω το δισκοφρενο της ειναι οσο ολη η ροδα μου ...
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 «Αεροπλάνο» και όντως απόλυτη από πλευράς επιδόσεων, αλλά οπτικά δε μου αρέσει. Θεωρώ την εμφάνισή της ανεπίτρεπτα καγκούρικη, για ένα τόσο θρυλικό όνομα, όπως η Lamborghini... ...πάρε εσύ αυτή και θα χτυπήσω εγώ τη Maserati! η lamborghini ανέκαθεν ήταν ο ορισμός της υπερβολής και της "καγκουριάς" σε σχέση με τις ferrari ειδικά αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε θρυλική και πολύ λιγότερο ο τομέας των επιδόσεων, στο κάτω κάτω η lambo δεν είχε το αγωνιστικό pedigree της ferrari, από την αρχή έβγαζε αυτοκινητά δρόμου, δεν αναγκάστηκε να φτιάξει αυτοκίνητα δρόμου για να βγάλει λεφτά
deesnider Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 η lamborghini ανέκαθεν ήταν ο ορισμός της υπερβολής και της "καγκουριάς" σε σχέση με τις ferrari ειδικά Εντάξει, έχει να κάνει και με το τι θεωρεί ο καθένας «καγκουριά». Πιστεύω ότι είναι υποκειμενικό σε μεγάλο βαθμό. Με όλο το ρίσκο να μού βάλουν τις φωνές, πολλοί από 'δω μέσα, να σού πω π.χ. ότι, για 'μένα, ένα από τα πιο «καγκούρικα» αμαξώματα που έχω δει σε σπορ αυτοκίνητο, ήταν εκείνο τής Countach. Αντίθετα, η μεγάλη μου αγάπη σχεδιαστικά και όχι μόνο - και, στα μάτια μου, κάθε άλλο παρά «καγκούρικη» - ήταν η Diablo, κατά τη γνώμη μου, ένα από τα πιο επιβλητικά σπορ αυτοκίνητα πού έχουν παρουσιαστεί. Μετά ήρθαν η Murcielago και η Gallardo, για τις οποίες η εντύπωσή μου - από πλευράς εμφάνισης πάντα - είναι ότι οι σχεδιαστές τους διένυαν φάση απίστευτης βαρεμάρας, περισσότερο για την πρώτη, αλλά και για τη δεύτερη σε μεγάλο βαθμό και τελικά φτάσαμε στην, εντυπωσιακή κατά τ' άλλα, Aventador, με την οποία φαίνεται ότι νοστάλγησαν το ...ένδοξο σχεδιαστικό παρελθόν τής Countach! αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε θρυλική και πολύ λιγότερο ο τομέας των επιδόσεων, στο κάτω κάτω η lambo δεν είχε το αγωνιστικό pedigree της ferrari, από την αρχή έβγαζε αυτοκινητά δρόμου, δεν αναγκάστηκε να φτιάξει αυτοκίνητα δρόμου για να βγάλει λεφτά Για αυτή την παράγραφο, δε διαφωνώ ούτε στο ελάχιστο.
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Στις murcielago και ειδικά στη gallardo είχε μπει και η Audi (ή τελολοσπαντων το group vag) στη μέση και άλλαξαν κάποια πράγματα στα προϊόντα της εταιρείας
deesnider Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Στις murcielago και ειδικά στη gallardo είχε μπει και η Audi (ή τελολοσπαντων το group vag) στη μέση και άλλαξαν κάποια πράγματα στα προϊόντα της εταιρείας Επειδή έχω μείνει εκτός των εξελίξεων, για πες: Δεν υπάρχει πλέον σχέση με VAG group;
johnbond Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρετε αν το rx8 απαιτεί τη χρηση 100αρας βενζίνης οπώς το s2000;
qsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή έχω μείνει εκτός των εξελίξεων, για πες: Δεν υπάρχει πλέον σχέση με VAG group; Υπάρχει και βέβαια, αν δεν ήταν αυτοί θα είχαν κλείσει
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θεωρώ την εμφάνισή της ανεπίτρεπτα καγκούρικη, για ένα τόσο θρυλικό όνομα, όπως η Lamborghini... νομιζω πως δυσκολα θα επαιρνε καποιος ενα αμαξι των 300.000 αν αυτο εμοιαζε με ενα απλό αμαξι δεν ξερω και αν εχεις δει το τελευταιο της δημιουργημα Στις murcielago και ειδικά στη gallardo είχε μπει και η Audi (ή τελολοσπαντων το group vag) στη μέση και άλλαξαν κάποια πράγματα στα προϊόντα της εταιρείας και στην Aventador εβαλε η Audi το χερακι της αφου δημιουργησε το πάνελ με τα πλήκτρα, gps, κτλ.
deesnider Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω και αν εχεις δει το τελευταιο της δημιουργημα Δεν το είχα δει μέχρι τώρα και ειλικρινά αναρωτιέμαι...γιατί μού το έκανες αυτό;;; Μισό λίτρο φραπέ, μού βγήκε απ' τ' αυτιά... 1
giwrgos_k91 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν διαβασα ολο το θεμα. Αλλα να πω οτι το λαδι δεν το καιει, εχει δυο μπεκ ψεκασμου λαδιου αν χαουζ, για να λιπαινει τα μαχαιρακια που ειναι πανω στον ροτορα. Τα μοτερ τους αν δεν το σκιζεις θα βγαλει καμια 150.000 χιλιομετρα, παραπανω μονο αν εισαι τυχερος. Η καταναλωση παιζει σε ταξιδι κοντα στα 12, αρα υπολογιστε για μεσα στην πολη. Οι κινητηρες εχουν προβλημα, αμα το βαλεις μπροστα και το σβησεις αμεσως βραχηκυκλωνει μπουζι, για αυτο ολοι ριχνουν ξερογκαζιες πριν το σβησουν. Κατι αλλο αν θελετε να ρωτησετε να με πειτε, αν και εχω πιο πολυ εμπειρα απο rx7. Για μενα παρε κατι οικονομικο για μεσα στην πολη, για να κανεις και τις βολτες σου και να μην σκευτεσαι το ποσο καιει.
Zaknafein Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 σόρρυ για το offtopic αλλά δεν τη βρίσκω καθόλου βαρετή: Νταξ δεν έχει την αγριάδα της Diablo αλλά είναι το 2ο αγαπημένο μου wallpaper...
koulislefkada Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 να σας ενημερωσω εγω μια και ειδα τυχαια το τοπικ.πηρα ρχ8 τον αυγουστο του 13 ενω ηξερα ποσο καιει και μπλα μπλα.. δεν εχει βγαλει καμια ζημια καιει οσο και το subaru που ειχα αλλα καιει και δεν παει αυτο με πληγωνει μονο απο αυτο το αμαξι καιει παραπανω απο οσο πρεπει με την δυναμη που εχει ουτε ξεσπασμα εχει ουτε τρελες ροπες ειναι ενα μουρατο σπορ οικογενειακο για ντριφταρισμα για μουρη για οτι θες κανει αλλα ειμαι ξανα για την αγορα subaru η EVO ..το μονο θετικο οτι πληρωνεις 135 ευρω σημα πχ αν το εχεις αραγμενο θες 135 σημα και 300 ασφαλεια = 435 το subaru ηθελε 680 σημα και 550 ασφαλεια =1230 αλλα οταν το εβγαζες σε λεγανε καγκουρα οπως εκανε το εχτερναλ και το τουρμπο αλλα δεν σε εφτανε κανεις .. ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΙΜΟ ΛΙΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ..δικοπο μαχαιρι τωρα τι να παρεις..
gia_nnis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 να σας ενημερωσω εγω μια και ειδα τυχαια το τοπικ.πηρα ρχ8 τον αυγουστο του 13 ενω ηξερα ποσο καιει και μπλα μπλα.. δεν εχει βγαλει καμια ζημια καιει οσο και το subaru που ειχα αλλα καιει και δεν παει αυτο με πληγωνει μονο απο αυτο το αμαξι καιει παραπανω απο οσο πρεπει με την δυναμη που εχει ουτε ξεσπασμα εχει ουτε τρελες ροπες ειναι ενα μουρατο σπορ οικογενειακο για ντριφταρισμα για μουρη για οτι θες κανει αλλα ειμαι ξανα για την αγορα subaru η EVO ..το μονο θετικο οτι πληρωνεις 135 ευρω σημα πχ αν το εχεις αραγμενο θες 135 σημα και 300 ασφαλεια = 435 το subaru ηθελε 680 σημα και 550 ασφαλεια =1230 αλλα οταν το εβγαζες σε λεγανε καγκουρα οπως εκανε το εχτερναλ και το τουρμπο αλλα δεν σε εφτανε κανεις .. ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΙΜΟ ΛΙΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ..δικοπο μαχαιρι τωρα τι να παρεις.. ποσο το πηρες? και τωρα ποσο μπορεις να το δωσεις? απο περιεργεια ρωταω.. συγνωμη που θα στο πω αλλα εκανες μαλακισμενη αγορα.
leonidas_fs Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μ'αρεσει πολύ σαν αμαξι το rx8. Να φανταστώ πήρες το απλό έτσι; οχι το κόσμο. Κάνει καλές μπάντες ή μπα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα