vtiiii Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Της καταναλώσεις της ειδα απο την obdii θύρα που πιστεύω ειναι αξιόπιστες τωρα αν οχι δεν ειμαι μηχανικος τι έγραφε λεω.τα 9 λιτρα τα ειδα εθνική με 120 χιλιόμετρα και αυτόματο πιλότο.μην συγκρίνετε μοτερ τούρμπο με μοτερ Χωρίς τούρμπο όσο αφορά την ροπή. Και μια παρενθεση το νορμαλ s3 1.8t με τα 210 αλογα του αδερφου μου στην πολη ο υπολογιστής λέει 7-8 κατανάλωση νορμαλ οδήγηση όμως 70-80 χιλιόμετρα.
Tenshi Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δές την ένδειξη μέσης ταχύτητας,γιατί αν είναι πάνω απο 30km/h,δέν είναι αντιπροσωπευτική η κατανάλωση των 7-8 lt/100 μέσα στην πόλη.
oekab1992 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ξέρω πολλούς που λένε πως έπιασαν 9 με το rx8, εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, 10 ίσως, με challenge και αμάξι άριστα συντηρημένο, καλή βενζίνα, οδήγηση σαν νεκρός πίσω απο φορτηγό κτλ. Εμένα με 90 χλμ σε ταξίδι Ζάκυνθο άντε να πήγε 11,5 το ρεκόρ μου. Καίει πολύ αλλά μας ευχαριστεί αλλού. 5 χρόνια το έχω, 30.000 χλμ στην πλάτη οπότε έχω μια καλή ιδέα της κατανάλωσης. 9 σε 8αρι ίσως στιγμιαία να είδε κάποιος, για ελάχιστα χλμ.
Failracer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ναι βρε, δεν το είπα για να σε διορθώσω... Το 1.5 που πολλαπλασιάζουν οι Ιάπωνες τι είναι? Το gt που γράφεις έχει 150 άλογα (σαν το rallye) που γράφεις παρακάτω. Το RC μάλλον εννοείς. Αν στραφεί σε τέτοιο αμάξι θα πρέπει να δώσει προσοχή, χαλάρωνε η καδένα χρονισμού και δημιουργούσε προβλήματα στο μοτέρ (έκαιγε λάδια κυρίως). Όσοι ήταν εγγύηση τους κάλυψε κανονικά η Lion, όσοι την είχαν περάσει, ματώσανε για να βρούνε άκρη. To rallye ειναι τριθυρο το GT πενταθυρο
linkin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ξέρω πολλούς που λένε πως έπιασαν 9 με το rx8, εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, 10 ίσως, με challenge και αμάξι άριστα συντηρημένο, καλή βενζίνα, οδήγηση σαν νεκρός πίσω απο φορτηγό κτλ. Εμένα με 90 χλμ σε ταξίδι Ζάκυνθο άντε να πήγε 11,5 το ρεκόρ μου. Καίει πολύ αλλά μας ευχαριστεί αλλού. 5 χρόνια το έχω, 30.000 χλμ στην πλάτη οπότε έχω μια καλή ιδέα της κατανάλωσης. 9 σε 8αρι ίσως στιγμιαία να είδε κάποιος, για ελάχιστα χλμ. .... στον αερα ενω επεφτε σε γκρεμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα