downhill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί ρωτάτε αν κάνει δεν κάνει για το ένα και το άλλο? αν έχει υποδοχή για κάρτα SD προφανώς κάνει 2
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά έβαλε μεταφορικά; Μου βγάζει £1.95 Shipping..
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες που δοκίμασα μου τα έβγαζε Shipping Free Εκτός και αν μου το έβγαζε επειδή δεν είχα κάνει login για να επιλέξω αποστολή σε Ελλάδα..
Alxnks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες που δοκίμασα μου τα έβγαζε Shipping Free Εκτός και αν μου το έβγαζε επειδή δεν είχα κάνει login για να επιλέξω αποστολή σε Ελλάδα.. αυτο ακριβως free ειναι για αγγλια. για αλλες χωρες εχει flatrate 1.95 λιρες. 1
prometheas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά στέλνει Ελλάδα; Είναι τσεκαρισμένο το μαγαζί; Καρατσεκαρισμένο και πολύ αξιόπιστο. Κατά καιρούς έχει πολύ καλές προσφορές. Μεταφορικά 1,95 λίρες flat rate.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα