xristos_2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια για την αγορά νέου laptop , η χρήση στου θα είναι από άτομο που τώρα αρχίζει (γιατί πρέπει) να ασχολείται με υπολογιστές και θα το χρησιμοποιεί για internet, επεξεργασία κειμένου και καμιά ταινιούλα. όριο τα 400 - 450 . Λέω μιας και το μηχάνημα θα το κρατήσει για πολλά χρόνια να έχει i3. Λοιπόν κατέληξα σε αυτά τα δύο : ΑΠΟ E-SHOP στα 439€ : TOSHIBA SATELLITE C55-A5204 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 4GB 500GB WINDOWS 8 Link : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904851 ΑΠΟ MM στα 439€ : DELL Inspiron 3521 (i3-3227U/4GB/500GB) WINDOWS 8 Link : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-3521-%28i3-3227U-4GB-500GB%29,99452,397551,888998.html?langId=-18 κάθε γνώμη - βοήθεια δεκτή Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Και τα 2 εχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά μονο ο επεξεργαστής αλλάζει , εγω θα πήγαινε παντως στο dell απο θέμα μάρκας καθαρά οχι οτι η toshiba δεν ειναι καλή αντιθέτως αλλα θα πήγαινα στον dell , οποιο και να πάρεις παντως για αυτο που το θές θα σε καλύψουν απόλυτα δεν υπάρχουν και πολλα να συγκρίνεις δηλαδή
xristos_2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση όντως με i3 κάτω από 500 είναι λίγα τα διαθέσιμα
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οποιο και να πάρεις απο τα 2 κομπλέ θα εισαι και i3 μια χαρά για τις δουλειές που λες οτι θέλεις να κανεις παντα ετσι
Antwni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Από e-shop μπλέκεις με την εγγύηση. Δεν έχεις εγγύηση της αντιπροσωπίας αλλά του ίδιου το e-shop. Σε αντίθεση με το dell που έρχεται τεχνικός την επόμενη μέρα σπίτι. Dell και από μένα. Υ.Γ.Παίζει και αυτό, χωρίς windows όμως.Αν ενδιαφέρεσαι...
xristos_2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Από e-shop μπλέκεις με την εγγύηση. Δεν έχεις εγγύηση της αντιπροσωπίας αλλά του ίδιου το e-shop. Σε αντίθεση με το dell που έρχεται τεχνικός την επόμενη μέρα σπίτι. Dell και από μένα. Υ.Γ.Παίζει και αυτό, χωρίς windows όμως.Αν ενδιαφέρεσαι... Ευχαριστώ για την απάντηση, 1) εάν ήταν για εμένα , σίγουρα θα έπαιρνα χωρίς win αλλά free dos, τώρα που είναι για κάποιον που δεν έχει σχέση με Η/Υ, δεν θέλω να τον μπλέξω 2) Για το E-Shop : μέχρι σήμερα είμαι ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους, όταν κάτι που έχω πάρει (μικρά αντικείμενα πάντως) είχε πρόβλημα το αντικατέστησαν ( σε 4 ημέρες όμως ) ή σε μια περίπτωση μου έδωσαν πίσω τα χρήματα τώρα σε ακριβότερο αντικείμενο και με τόσα που ακούγονται (και εδώ μέσα) λέω να μην το προτιμήσω 3) DELL : καλή εταιρεία , φιλότιμα τα παιδιά στο service ΑΛΛΑ στο δικό (ALIENWARE) που χρειάστηκα κάποια στιγμή βοήθεια : ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ
Antwni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 To toshiba έχει αγγλικά windows καθώς και αγγλικό πληκτρολόγιο.Αφού είναι για κάποιον που δεν ξέρει πολύ από υπολογιστές, θα τον δυσκολέψουν αυτά τα 2 πράγματα νομίζω... 1
xristos_2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 To toshiba έχει αγγλικά windows καθώς και αγγλικό πληκτρολόγιο.Αφού είναι για κάποιον που δεν ξέρει πολύ από υπολογιστές, θα τον δυσκολέψουν αυτά τα 2 πράγματα νομίζω... ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! δεν το είχα δει !! έχεις δίκιο , εδώ πάω να του μάθω τα win7 στα Ελληνικά θα ξέχναγε όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα