Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 @billdanos Live video stream παιζει αυτη τη φορα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 @billdanos Live video stream παιζει αυτη τη φορα? Το είπαμε και πιο πάνω. Λογικά ναι αλλά περιμένουμε επιβεβαίωση.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 My bad Πάντως η κίνηση να το μεταδίδει live τελευταία, φαντάζομαι πως έχει κάνει τεράστια ζημιά στο traffic των μεγάλων blogs κλπ που μετέδιδαν μέσω live blogging το κάθε event! Βεβαια εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτό...
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως η κίνηση να το μεταδίδει live τελευταία, φαντάζομαι πως έχει κάνει τεράστια ζημιά στο traffic των μεγάλων blogs κλπ που μετέδιδαν μέσω live blogging το κάθε event! Βεβαια εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτό... Agreed εννοειτ'
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το 5c τι σημαινει αραγε; "Cheap"Cagoure (καγκουρέ) μήπως? Δεν νομιζω να μπορεσω να δω το live αλλα θα ενημερωνομαι μεσα απο το insomnia Σχετικα με την παρουσιαση ειναι αρκετα λεπτομερης και περιγραφει ευστοχα την εικονα.Sent from my iPhone5 using Insomnia Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από billdanos
Street-Fighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά σοβαρά μια αποτυχία μυρίζομαι παει η apple.Που εισαι ρε Steve jobs . 2
dali13gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως η κίνηση να το μεταδίδει live τελευταία, φαντάζομαι πως έχει κάνει τεράστια ζημιά στο traffic των μεγάλων blogs κλπ που μετέδιδαν μέσω live blogging το κάθε event! Βεβαια εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτό... Ισχύει ακόμα ότι για να το παρακολουθήσεις πρέπει να έχεις OSX ή μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει και σε Windows μέσω Safari;
redcom7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 τρομερη πολιτικη διαφημισης απο την apple ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ποτε το καζο που ειχα παθει τοτε που ημουν τρελος και παλαβος με την apple και ηταν εκεινο το με το ρολοι να μετραει αναποδα απο μια εβδομαδα πριν ... τι ηταν ????το BIG ???? οτι οι beatles μπηκαν στο itunes ... θυμαμαι οτι ειχα χεστει απο την χαρα μου .. δεκαδες τραγουδια τους που ειχα κατεβασει απο τορρεντς ΤΩΡΑ ειχα την δυνατοτητα να τα πληρωσω στην apple με 0,90 το ενα ... ΤΡΟΜΕΡΟ 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά σοβαρά μια αποτυχία μυρίζομαι παει η apple. Που εισαι ρε Steve jobs . Από τη στιγμή που σαν εταιρία αυξάνει τα έσοδα και τις πωλήσεις, δεν μπορείς να μιλήσεις για αποτυχία! Εκτός αν νομίζεις πως η Apple κάθεται και ασχολείται με τα απωθημένα που βγάζουμε όλοι μας εδώ... Για την ώρα κάτσε αναπαυτικά, δες την παρουσίαση ή κάνε ένα διαλλειμα, κάνε ένα ...ΚΙΤ ΚΑΤ!
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Ρε παιδιά σοβαρά μια αποτυχία μυρίζομαι παει η apple.<br> Που εισαι ρε Steve jobs</p> <p> </p> <p>.</p> Εγω παλι οχι, ελα να διαφωνησουμε με τετοιου ειδους επιχειρηματα αρχιζω εγω πρωτος γιατι το ειδα στον υπνο μου. Sent from my iPhone5 using Insomnia
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ισχύει ακόμα ότι για να το παρακολουθήσεις πρέπει να έχεις OSX ή μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει και σε Windows μέσω Safari;Χωρις να ξερω, θα πονταρω στο 1ο
dali13gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, είναι το πιθανότερο. Τότε που είχε κάνει το πρώτο live streaming είχε αναφέρει ότι επειδή είναι μέσω HTTP streaming δεν υποστηριζόταν από άλλα λειτουργικά. Είδα ότι το έχει ενσωματώσει η Google στο Android, θα δοκιμάσω από το κινητό το βράδυ αν και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα απαιτεί οπωσδήποτε και το Quicktime.
Street-Fighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παλι οχι, ελα να διαφωνησουμε με τετοιου ειδους επιχειρηματα αρχιζω εγω πρωτος γιατι το ειδα στον υπνο μου. Sent from my iPhone5 using Insomnia Δεν χρειάζεται να διαφωνήσουμε ο καθένας λεει την άποψη του. Τώρα το να ζυγίσουμε πιάνου ειναι πιο βαριά... Δεν εχει και νόημα. Από τη στιγμή που σαν εταιρία αυξάνει τα έσοδα και τις πωλήσεις, δεν μπορείς να μιλήσεις για αποτυχία! Εκτός αν νομίζεις πως η Apple κάθεται και ασχολείται με τα απωθημένα που βγάζουμε όλοι μας εδώ... Μεγαλώνει η πίτα τις αγοράς τόσο απλό. 1
tasos1995 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ελπίζω να σημαίνει color αλλιώς θα είναι epic fail σημαίνει China.....γιατί δημιουργήθηκε για 3ες χώρες όπως η ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα