Προς το περιεχόμενο

Dual Sim:Samsung Galaxy Grand vs Turbo-X G510

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε..θελω να αγορασω smart phone,dual sim και βρισκομαι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!Αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο με παρομοια χαρακτηριστικα,ευπροσδεκτο!!Ευχαριστω!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άστο το Turbo-X...Αν δε κολλάς, να ψαχτείς από Κίνα έχει διάφορα dual-sim.

Εχω δει ομως οτι τα κινεζικα παιρνουν μια μικρη και μια μεγαλη sim

Δημοσ.

2 κανονικες παιρνουν οι γνωστες κινεζικες μαρκες τουλαχιστον απ οτι εχω δει,απλα μονο σε αυτην που θα βαλεις στο slot1 θα πιασεις 3G

Δημοσ.

παιδια παρ ολα αυτα πηγα και ειδα το turbo-x.Εχει 2 μπαταριες,θηκη,2 χρονια εγγυηση και ειναι πολυ καλυτερο απο το samsung...

Δημοσ.

2 κανονικες παιρνουν οι γνωστες κινεζικες μαρκες τουλαχιστον απ οτι εχω δει,απλα μονο σε αυτην που θα βαλεις στο slot1 θα πιασεις 3G
Δεν υπάρχει κανόνας για το μέγεθος των καρτών SIM που παίρνουν τα δίκαρτα. Sent from my iPhone
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια παρ ολα αυτα πηγα και ειδα το turbo-x.Εχει 2 μπαταριες,θηκη,2 χρονια εγγυηση και ειναι πολυ καλυτερο απο το samsung...

Εγω δε θα κατσω να αναφερω και να βγαλω χολη για την turbo-x.

Το μονο που θα πω ειναι οτι μια φορα που πηρα ενα τροφοδοτικο μου χαλασε σε 1 μηνα,

και αλλη μια που πηρα ενα mouse μου διαλυθηκε σε 2 μηνες.

Δεν υπάρχει κανόνας για το μέγεθος των καρτών SIM που παίρνουν τα δίκαρτα. Sent from my iPhone

Δε μου εχει τυχει να εχω καρτα sim μικρη.Δε ξερω τι παιζει.

Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

παρε το ΖΤΕ και θα γουσταρεις.

Δημοσ.

Πηρα πανω στη βιασυνη μου το turbo-x.Ευτυχως πριν να κλειση 7 μερες το δεχτηκαν πισω και πηρα ενα Samsung και βρηκα την υγεια μου.

Εγω δε θα κατσω να αναφερω και να βγαλω χολη για την turbo-x.

Το μονο που θα πω ειναι οτι μια φορα που πηρα ενα τροφοδοτικο μου χαλασε σε 1 μηνα,

και αλλη μια που πηρα ενα mouse μου διαλυθηκε σε 2 μηνες.

Δε μου εχει τυχει να εχω καρτα sim μικρη.Δε ξερω τι παιζει.

Πηρα ενα δευτερο κινητο  Samsung dual-sim και δεν προσεξα οτι περνει micro-sim.

Στην Cosmote ειχαν να μου αλλαξουν τη κανονικη sim me micro.αλλα στη win σε 2-3 που πηγα δεν ειχαν και ειχα αρχισει να τα παιρνω στο κρανιο.Τελικα στη Win Ηλιουπολης ειχαν ενα ειδικο κοπτακι,που εβαλε τη παλια sim και την εκοψε γυρω γυρω και εγινε micro.Oποτε τζαμπα τα 5 ευρω που εδωσα στη Cosmote για να μου αλλαξουν sim.

Δημοσ.

Πηρα πανω στη βιασυνη μου το turbo-x.Ευτυχως πριν να κλειση 7 μερες το δεχτηκαν πισω και πηρα ενα Samsung και βρηκα την υγεια μου.

Πηρα ενα δευτερο κινητο  Samsung dual-sim και δεν προσεξα οτι περνει micro-sim.

Στην Cosmote ειχαν να μου αλλαξουν τη κανονικη sim me micro.αλλα στη win σε 2-3 που πηγα δεν ειχαν και ειχα αρχισει να τα παιρνω στο κρανιο.Τελικα στη Win Ηλιουπολης ειχαν ενα ειδικο κοπτακι,που εβαλε τη παλια sim και την εκοψε γυρω γυρω και εγινε micro.Oποτε τζαμπα τα 5 ευρω που εδωσα στη Cosmote για να μου αλλαξουν sim.

Πιο samsung πηρες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...