ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 χαχα Αυτή η microsoft μου θυμίζει κάτι τύπους που πάνε να κάνουν συνέχεια μαμακίες (xbox one,windows 8 start button,windows 8,1 start button,windows 8,1 msdn) με μεγάλο ενθουσιασμό και μόλις τους την πεις λογικεύονται άτομα με μη ισχυρή προσωπικοτητα και έτσι. Το καλό βέβαια είναι πως ακούει εν αντίθεση με κάποιες άλλες εταιριούλες.. Τωρα βέβαια θα φάει κράξιμο από πολλούς για το start button που είναι άχρηστο και πιάνει χώρο αλλα και απο την άλλη πλευρά που θα απαιτησει start menu classic.. Ετοιμαστείτε λοιπόν και για άλλη κωλοτούμπα Δεν ειδα καμια κωλοτουμπα!Ενα γερο τρολλαρισμα βλεπω μονο! Σας εβαλα ενα κομπι για να το βλέπετε και χερεστε οτι εχει startmenu,αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο!
Kalavrezos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 εμένα το start button γιατί μου φαίνεται τελείως άχρηστο; 2
JohnJohn3484 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ακριβώς, τα msdn/technet είναι συνδρομητικά, δεν έχουν σχέση με το πρώην MSDNAA για τους φοιτητές... Μάλιστα...τσάμπα χάρηκα.
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να την 'κατεβασουμε' και να την περάσουμε και εμεις πους εχουμε αυθεντικα τα 8, και στις 18 Οκτωβρίου να αντικαταστήσουμε με το original key που θα μας δώσουν Περί αυτου γνωρίζει κανεις τίποτε;
Street-Fighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειδα καμια κωλοτουμπα! Ενα γερο τρολλαρισμα βλεπω μονο! Σας εβαλα ενα κομπι για να το βλέπετε και χερεστε οτι εχει startmenu,αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο! Εσυ το βλέπεις ως τρολλάρισμα εγω ως κολωτούμπα Αρα τρολλάρει τα χρήματα μας ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 οι κωλοτούμπες που είναι υπέρ μου δεν με πειράζουν ιδιαίτερα...
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εσυ το βλέπεις ως τρολλάρισμα εγω ως κολωτούμπα Αρα τρολλάρει τα χρήματα μας ; οι κωλοτούμπες που είναι υπέρ μου δεν με πειράζουν ιδιαίτερα...Ακριβώς!Αν ηταν κωλοτουμπα,θα ειχε βαλει το startmenu ala windows7 και οχι να σε παει στο modern ui startmenu(που υπηρχε και στα 8,απλα ηταν κρυμμένο)! Αυτο θα ηταν πραγματι κωλοτουμπα και θα ηταν μια ευχάριστη κωλοτουμπα!
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εσυ το βλέπεις ως τρολλάρισμα εγω ως κολωτούμπα Αρα τρολλάρει τα χρήματα μας ; Από που συμπέρανες ότι τρολλάρει τα χρήματά σου ;
kxs14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 βλακεια, ειμαι εκτος για ταξίδι, αρα θα μπορεσω α α δοκιμάσω στις 22 του μήνα...
andreapaog328 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ανεβηκαν και στο dreamspark τα pro 8.1 1
Gtr34 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα υπαρξει προβλημα αν κανω clean install τα 8.1 πριν την προβλεπομενη ημερομηνια, χρησιμοποιωντας το κλειδι των 8 pro που ειναι για αναβαθμιση απο παλιοτερο λειτουργικο;
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ανεβηκαν και στο dreamspark τα pro 8.1 Α, γι αυτο εχει λιωσει στο lag εδω και 2-3 ωρες. Thanx for the tip
Teisos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Θα υπαρξει προβλημα αν κανω clean install τα 8.1 πριν την προβλεπομενη ημερομηνια, χρησιμοποιωντας το κλειδι των 8 pro που ειναι για αναβαθμιση απο παλιοτερο λειτουργικο; Καλή ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα