papadakn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω να αγοράσω λαπτοπ το οποίο θα δωθεί στους γονείς μου. Η χρήση εκ των πραγμάτων είναι πολύ απλή, δηλαδή internet, φωτογραφίες, λίγη μουσική άντε και κάποιο word document. Ως εκ τούτου θέλω να έχει τα παρακάτω: - Ποιοτική οθόνη, μάλλον 13 ιντσών - Σχετικά λεπτό και ελαφρύ ώστε να μετακινείται εύκολα - Συμπαθητικά ηχεία - Καλή ποιότητα κατασκευής (ιδανικά να έιναι μεταλλικό) - Να είναι σχετικά όμορφο (όχι μπαούλο) - Να έχει 2ετή εγγύηση Ιδανικά θα ήθελα ένα macbook air 13 αλλά στη μισή τιμή . Υπάρχει κάτι σχετικό?
xristoforos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Με ενα ετος εγγυηση: http://www.skroutz.gr/s/2715186/Fujitsu-UH572-i7-3517U-8GB-500GB.html
Vasilopoulos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πρότεινα macbook air εφόσον είναι και ελαφρύ και έχει και κλά ηχεία αλλα το κακό είναι πως με τέτοια τιμή ( 600 ευρω ) δεν μπρείς να βρείς καινόυριο.Μεταχρισμένο μπορείς να βρείς γύρω στα 750-800, αλλα μεταχιρισμενο μπορεί να έχει προβλήματα και μετά να τρέχεις. Εγώ θα συμφονούσα με το λινκ του xristoforos89.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα