ntasis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά τύχη έπεσε στα χέρια μου αυτός ο αποκωδικοποιητής iQ DVB-T749HD. Εγώ τον θέλω για αναπαραγωγή ταινιών τύπου αρχείων mkv,mp4,avi. Aπό ότι διάβασα δεν παίζει καν βίντεο, ακόμα και στην τελευταία έκδοση του. Μήπως με κανένα άλλο firmware, άλλης εταιρίας καταφέρω αυτό που θέλω .ευχαριστίες εκ τον προτέρων!!!
silverado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά τύχη έπεσε στα χέρια μου αυτός ο αποκωδικοποιητής iQ DVB-T749HD. Εγώ τον θέλω για αναπαραγωγή ταινιών τύπου αρχείων mkv,mp4,avi. Aπό ότι διάβασα δεν παίζει καν βίντεο, ακόμα και στην τελευταία έκδοση του. Μήπως με κανένα άλλο firmware, άλλης εταιρίας καταφέρω αυτό που θέλω . ευχαριστίες εκ τον προτέρων!!! http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/72939-iQ-DVB-T749HD/page3 F&U 2205 πρώτα να βάλεις την 2.02 πριν περάσεις σε οποιαδήποτε άλλη έκδοση 2.xx για να μην χαλασεις τον δεκτη.
ntasis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/72939-iQ-DVB-T749HD/page3 F&U 2205 πρώτα να βάλεις την 2.02 πριν περάσεις σε οποιαδήποτε άλλη έκδοση 2.xx για να μην χαλασεις τον δεκτη. Εγγράφτηκα σε αυτό το φόρουμ και το είδα πριν γράψω εδώ ,έχω στήλη και μηνύματα σε 3 μέλη αλλά τζίφος, έχουν να κάνουν ανάρτηση από το 2011. Αυτό έγραψε ένα μέλος : Παιδιά πήρα το ρίσκο και αναβάθμισα τον IQ μου με τα firmware της FUNAI και: 1)Δουλεύει...! 2)Δυνατότητα για φορματ του usb stick με exfat, οπότε δεν υπάρχει όριο 4GB. 3)Παίζει ταινίες και με υπότιτλους παρακαλώ! 4)Δεν έπαιξε mkv. 5)Η ταχύτητα αλλαγής καναλιών παραμένει ταχύτατη! 6)Πιο εμπλουτιμένο μενού. 7)Η αναπαραγωγή του pvr (ff και rewind den δεν κολλάει πλέον) Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Ένας λόγος που επέστρεψα τον turbo-x (ΗD-1000) ήταν ο ασύγχρονισμός εικόνας-ήχου και η αργή αλλαγή καναλιών πράγματα που ο ΙQ σκίζει. ας είναι και χωρις mkv Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!!
ntasis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δουλεύει άψογα !!! και δεν το περίμενα ,άστε που από το avi πήγα σε mp4 1080p όσο για το mkv δεν το δοκίμασα ακόμα (άνοιξε το μάτι μου ρε παιδιά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα