kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ειχα εναν epson dx4400 κατα 80% βουλωσαν οι κεφαλες... https://www.skroutz.gr/c/119/printers_plotters.html?from=category_searches&keyphrase=πολυμηχανημα τι προτεινετε ?θελω να υπαρχουν συμβατα μελανια ... epson xp 205 vs 305(μονο η οθονη αλλαζει?) ή καποιον brother? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από kage
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 θα σου πρότεινα να μείνεις μακρυά από τους epson. έχουμε στη δουλειά έναν. νομίζω sw205. συμβατά μελάνια βρίσκουμε. έχουμε δοκιμάσει 2 διαφορετικές εταιρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. τυπώνει ό,τι να ναι από χρώματα και αρκετές φορές μας έκανε κόλπα και δεν τα αναγνώριζε. το έχω ακούσει και από άλλου ότι δε τα πάνε καλά με τα συμβατά. για brother, κάποιος είχε αναφέρει εδώ ότι δεν έχουν τσιπάκι και είναι πολύ καλή λύση. σπίτι έχω canon και γεμίζω μόνος με ενέσεις . επίσης οι νέοι της HP λέγεται ότι έχουν πολύ οικονομικά μελάνια.
kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καθομουν και εψαχνα θεματα για πολ/τα ενταξει βγηκε το πορισμα... ο καθενας φευγει και παει σε αλλη εταιρεια μεχρι να του χαλασει ξανα
kostastnt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σε epson bx635fwd βαζω ξαναγεμισμενα μελανια και δουλευει μια χαρα.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα