Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιο lenovo του eshop με την gt660m ? πάει αυτό τελείωσε η προσφορα.

υπάρχει αυτό το lenovo σε 4πυρηνο, αλλά η κάρτα είναι πιο αδύναμη απο του dell του eshop περίπου 10% κάτω.

Το eshop έχει αυτό το lenovo τώρα με 4πυρηνο στα 619€, καλή περίπτωση χωρίς λειτουργικό αν δε σε πειράζει, αλλά και πάλι αδύναμη κάρτα για χαλαρό gaming.

Δημοσ.

θα ηθελα μια καλη καρτουλα,κανω χαλαρο gaming αλλα θα ηθελα να σηκωνει κατι στο νου μου σε επιδοσεις εχω την 640m στο περιπου αυτη με καλυπτει αν ειναι και πιο δυνατη ακομα καλυτερα

το πρωτο πολυ καλο αλλα ξεπερναει λιγο το ποσο που μπορω να διαθεσω

Δημοσ.

δυστυχώς αρκετά καλύτερη είχε το lenovo στην παλιά προσφορά του eshop με την gt660m.

μάζεψε λεφτά και πάρε το lenovo που σου είχα πει από το amazon, αλλιώς περίμενε καμία καλύτερη προσφορά η κανένα καινούργιο μοντέλο με haswell και gt7xx series

Δημοσ.

αυτο που ποσταρα πιο πριν με την 720 αξιζεε?επισης θελω αγορα απο ελλαδα για το λειτουργικο δεν με ενδιαφερει εχω να περασω αλλα θελω εληνικο πληκτρολογιο αν γινεται

Δημοσ.

Πιο πόσταρες δεν βλέπω κανένα η 720 είναι πιο αδύναμη από την 640, το πληκτρολόγιο διαφέρει σε 6 γράμματα άμα σου είναι τόσο θέμα τότε πάρε από Ελλάδα, όπως σου είπα περίμενε για άλλη προσφορά.

Δημοσ.

συγνωμη δεν το προσεξα νομιζα οτι θα δινουν 2 χρονια οπως του πλαισιου τα στοκ η της τοσιμπα τοτε δεν αξιζει ειναι επιφοβο

καμια γνωμη για αυτο? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902774 ειναι αξιοπιστη εταιρια?

επισης βρηκα και αυτο http://www.skroutz.gr/s/3721438/Toshiba-Satellite-Pro-C50-A-17H-i5-3230M-6GB-500GB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...