Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι 700 εχω τωρα αν περιμενω λιγο θα εχω παραπανω και θα παρω κατι καλυτερο αν δηλδη οι 2 πυρηνες εστω και για λιγα παιχνιδια δεν ειναι αρκετοι και ισως να εχω προβλημα και να κολαει κτλ και με 4 πυρηνες εχει τεραστια διαφορα θα περιμενω να παρω κατι καλυτερο αν ομως δεν εχει καποιο προβλημα παιρνω τωρα ενα

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ καλο αυτο αλλα ανεβαινω πολυ νομιζω αγορα απο ελλαδα η προεισαγωγης νομιζω παει κανενα 1000...την καρτουλα του λενοβο την ξερω πολυ καλη[τουλαχιστον για οτι ζηταω εγω]αυτο που ποσταρα λιγο πιο πανω τι γνωμη εχετε?να προτιμησω λενοβο?

Δημοσ.

Εγώ αυτό θα έπερνα πάντως, καλή η FHD οθόνη αλλά δεν μου λεει τίποτα καθώς αν έπαιζα ποτέ παιχνίδια με λαπτοπ που δεν παίζω θα το έβαζα στην τηλεόραση, ο επεξεργαστής επειδή είναι i5 δεν σημαίνει ότι είναι κανένας που σερνεται, απλά είναι διπύρηνος.

Δημοσ.

ναι το ξερω απλα ρωτησα διοτι δεν εχω εμπειρεια απο δυπηρινους εκτος απο παλιους τυπου core2duo και ενας γνωστος μου με φοβισε λεγοντας οτι ωραια ειναι τα λαπτοπ αλλα να μην παρω διοτι οσο καλη και να ειναι η καρτα γραφικων ο επεξεργαστης μετραει και οτι στα περισσοτερα παιχνιδια ζητανε quad core και θα σερνεται....ωραια θα παω για το λενοβο τοτε

Δημοσ.

ναι το ξερω απλα ρωτησα διοτι δεν εχω εμπειρεια απο δυπηρινους εκτος απο παλιους τυπου core2duo και ενας γνωστος μου με φοβισε λεγοντας οτι ωραια ειναι τα λαπτοπ αλλα να μην παρω διοτι οσο καλη και να ειναι η καρτα γραφικων ο επεξεργαστης μετραει και οτι στα περισσοτερα παιχνιδια ζητανε quad core και θα σερνεται....ωραια θα παω για το λενοβο τοτε

και εγω το lenovo πήρα φιλε. τώρα για τον διπύρηνο, στο desktop έχω εναν core 2 duo 2.13GHz αλλα καινουρια καρτα γραφικών και σηκώνει παιχνίδια. πχ το metro last light kai to tomb raider τα παιζει στο medium με μερικα settings sto high.

Δημοσ.

Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο όμως. Ελάχιστα παιχνίδια έχουν διαφορά με 4πύρηνο. Με έναν καλό διπύρηνο συνήθως είσαι καλυμμένος.

Η κάρτα γραφικών είναι αυτή που έχει σημασία στο gaming, ο επεξεργαστής δε δουλεύει σχεδόν ποτέ σε full load.

Δημοσ.

Δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο όμως. Ελάχιστα παιχνίδια έχουν διαφορά με 4πύρηνο. Με έναν καλό διπύρηνο συνήθως είσαι καλυμμένος.

Η κάρτα γραφικών είναι αυτή που έχει σημασία στο gaming, ο επεξεργαστής δε δουλεύει σχεδόν ποτέ σε full load.

ωραια καλο αυτο οποτε μαλλον θα παω σε κατι οικονομικο μεχρι 700 και με 2 πυρηνες

Δημοσ.

Μια χαρα,δεν εχεις καποιο προβλημα να ζοριζεται ε;η να κολαει λογω επεξεργαστη εισαι ευχαριστημενος απο το λαπτοπ;

Χθες το απόγευμα ήρθε στο κατάστημα και σήμερα θα πάω να το πάρω. Θα σου πω αύριο. :)

Δημοσ.

εγώ εδώ και κάποιες μέρες έχω το http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2301 του έχω βάλει win 7 και είμαι ευχαριστημένη , δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερες είναι οι κάρτες που αναφέρονται πιο πάνω αλλά με τρία χρόνια εγγύηση θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.

απο θεμα εγγυησης δεν εχω προβλημα ειτε ειναι 1 η 3 καθως αν διαλεξω κατι το οποιο θα εχει 1 χρονο σιγουρα θα κανω επεκταση..ναι τα ειχα δει και εγω τα ντελλ και αυτο και ενα αλλο και ειναι πολυ καλα απο θεμα γραφικων το πιο πανω το λενοβο εχει καλυτερη αλλα και αυτη που φοραει το ντελλ εμενα προσωπικα με καλυπτει,εχει καλη ποιοτητα στο σασι του?

Δημοσ.

εγώ εδώ και κάποιες μέρες έχω το http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2301 του έχω βάλει win 7 και είμαι ευχαριστημένη , δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερες είναι οι κάρτες που αναφέρονται πιο πάνω αλλά με τρία χρόνια εγγύηση θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Το έβαλε το eshop σε προσφορά με τον i7 πάλι διπύρηνο όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...