Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πολλα παρομοια θεματα ανοιχτα αλλα θελω να ρωτησω κατι που δεν βρηκα απαντηση στα προηγουμενα θεματα. Ψαχνω για λαπτοπ εως 700 ευρω το μεγιστο χρηση απλη ταινιες,ιντερνετ και λιγα παιχνιδακια,εχω βρει 1-2 τα οποια εχουν καρτουλα 670 κτλ το θε5 ειναι οτι σε τετοια τιμη αξιζει ενα τετοιο λαπτοπ; Ειναι αξιοπιστο;επισης σε αυτην την τιμη ειναι ολα δυπηρινα αξιζει ο επεξεργαστης;ο τετραπυρινος θα ειχε πολυ παραπανω επιδοσεις σε παιχνιδια,επεξεργασια βιντεο και γενικοτερη εικονα;επισης μηπως ειναι καλυτερα να κοιταξω για μεταχειρισμενο;θελω ενα λαπτοπ με οσο δυνατον καλυτερη gpu γινεται σε αυτα τα χρηματα περιμενω προτασεις ευχαριστω

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλο φενεται σου εχει εμφανισει κατι?

Το μονο θεμα που εχουν ειναι οτι ο δισκο ζεστενετε παραπανω αλλα λυνετε το προβλημα με μια θηκη στο dvd η βαζεις εναν ssd εκει η παιρνεις εναν m sata ssd και τα βαζεις εκει ολα και τον hdd τον εχεις για αποθηκευτικο χωρο.Μονο στο gaming ζεστενετε ο δισκος ολες οι αλλες οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες.Τρομερη η οθονη που εχω σε χρωματα ο ηχος οτι καλητερο εχω ακουσει σε λαπτοπ τρομερος και δυνατος και καλη κατασκευη.Απλα ο δισκος ειναι αργος και ειναι παραεισαγωγης το μηχανημα οχι ελληνικο δλδ.

Δημοσ.

καμια αλλη γνωμη κανεις??

βρηκα κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909546 καλη η τιμη για αυτα που δινει καμια γνωμη?ο επεξεργαστης ειναι δυπυρινος θα τα καταφερνει σε παιχνιδια λιγο πιο βαρια και εαρμογες?

Δημοσ.

ναι εχω δει κατι με ενδιαφερει τοτε,απλα νομιζα οτι με 2 πυρηνες θα ειναι πολυ αργο και δεν θα εχει αποδοση καλη γιατι και μερικα παιχνιδια απαιτουν quad core δηλαδη να προχωρησω σε αγορα για δυπυρινο?

Δημοσ.

Γράφεις πάνω για λίγα παιχνιδάκια, με 700€ δεν μπορείς να έχεις 4πυρηνο και δυνατή κάρτα γραφικών, η ανεβαίνεις budget η παίρνεις lenovo  για να παίζεις παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...