smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να ακουσω προτασεις για φωτισμο , θα προτειμουσα μπλε η λευκο...περιμενω τις προτασεις σας
amd1234 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=+++%09+SHARKOON+COLD+CATHODE+LIGHT&x=4&y=28 οτι αγαπας εχει κοκκινο μπλε κ λ π εγω εχω δυο μπλε ειναι πολυ καλες !
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Να προτιμησεις ledo-ταινιες στο θεμα φωτισμου.. μιας και σε βαθος χρονου θα ειναι ακομα σαν την πρωτη μερα που τις πηρες, ενω οι cold-cathode μετα απο καμποσες που ειχα παρει πριν καμμια 10ετια, μπορω να σου πω ανετα οτι "ξεθοριαζει" το χρωμα τους με την παροδο του χρονου. Ειναι ευθραυστες σε περιπτωση "απροσεξιας" την ωρα που τοποθετεις ή μετακινεις κατι απο το κουτι, καιγονται πιο ευκολα απο οτι μια ledoταινεια, και πιανουν αρκετο χωρο σε σχεση με τα led.. Κοστιζουν ελαχιστα παραπανω.. Αν παλι δεν σε αφορουν ολα αυτα, οτι και να διαλεξεις την δουλεια σου την κανεις.. http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=LIGHTS&filter-2339=1
Doc1355 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεχνα τις cathodes.. Πες μας τι κουτι εχεις (δεν βλεπω αν εχεις στην υπογραφη σου απο το κινητο) και πως σκεφτεσαι να τοποθετησεις τον φωτισμο! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Exw to bitfenix raider ...me plaino pleksiclass Επειδη μπορω να παραγγειλω και απο ebay μπορειτε να μου δωσ2τε 1-2 link με τις λυσεις σας? (Απο εξω πιστευω οτι ειναι πιο φθηνα...δυστυχως
Antwni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 1)Γράφε ελληνικά 2)Το pleksiclass το έφτιαξες εσύ?
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι , εαν μπορειτε δωστε μου μερικες συμβουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα