Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καταλήξει σε αυτό το laptop http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/117342-lenovo-g580-i5-3230m το οποίο θα το αγοράσω από Κωτσόβολο και με 48 δόσεις.

 

Επίσης θα πληρώσω και γύρω στα 160 ευρώ για να έχω 3 έτη τεχνική υποστήριξη.

Η εγγύηση περιλαμβάνει ανταλλακτικά ή και αντικατάσταση του laptop με καινούριο σε περίπτωση που δεν φτιάχνεται.

 

 

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτές τις επιδόσεις? Να το τσιμπήσω ή θα κάνω πατατιά?

Το laptop κοστίζει 600€. Κάτι καλύτερο με τα ίδια λεφτά?

 

Μήπως με τα λεφτά που θα έδινα στην 3ετής έξτρα εγγύηση να αγόραζα κανένα καλύτερο laptop σε επιδόσεις πχ intel i7?

Το lenovo (1 χρόνος εγγύηση) δεν καλύπτεται από κωτσόβολο και σε περίπτωση που πάθει κάτι θα το στείλω εξωτερικό. Βέβαια είδα κάτι sony vaio που έχουνε 2 χρόνια εγγύση, εκεί θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το είδος εγγύησης της sony και τα ανταλλακτικά.

 

Παρακαλώ προτάσεις μόνο από το site του Κωτσόβολου.

 

Ας είναι και από άλλο μαγαζί αρκεί να κάνει με 48 δόσεις + εκκαθαριστικό γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη πιστωτική κάρτα αυτή τη στιγμή.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

Καταρχας για τι χρηση το θες το λαπτοπ;

Με λιγοτερο δυνατο επεξεργαστη μπορεις να πας και στο dell:

 

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124207-dell-inspiron-3521

 

Στο dell δεν χρειαζεται να κανεις επεκταση εγγυησης απο τον Κωτσοβολο μιας και εχει τοπ εγγυηση απο την αντιπροσωπεια.

 

Αλλιως με λιγα παραπανω χρηματα απο αυτα που διαθετεις:

 

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/116313-toshiba-satellite-l850-1mk-i7-3630qm

 

 

Με 4πυρηνο επεξεργαστη + για τον 1ο χρονο:

 

http://www.ideal.gr/index.php?opti...651&Itemid=543

Δημοσ.

Ναι sorry, ξέχασα να πω. Θέλω ένα laptop που από άποψη επιδόσεων επεξεργαστή να μου κρατήσει 3-4 χρόνια πχ i5. Κυρίως θα είναι για εφαρμογές βαριές ή μη. πχ να κάνει άνετα κάποιες μετατροπές ταινιών και μουσικών αρχείων αν χρειαστεί.

 

Για παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Θα ήθελα όμως να μπορεί να τρέχει μερικούς καλούς παλιούς τίτλους χωρίς προβλήματα και συμβιβασμούς σε ποιότητα. Εντάξει για τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών δεν το συζητάω. Δεν θα κάτσω να τα παίξω στο laptop, θα τα παίξω στο desktop pc που έχω και στην υπογραφή μου.

 

Το λευκό χρώμα δεν μου αρέσει πολύ, δεν ξέρω γιατί. :-)

Επειδή έχω συνηθίσει σε ανάλυση 1920p στο pc μου. 1366Χ768 είναι χάλια ανάλυση?

Κανένας άλλος με 1366Χ768?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks για το link bro, δεν το είχα υπόψη.

 

Έλεγα να δώσω 750 ευρώ, αλλά να περιλαμβάνεται μέσα σε αυτά τα λεφτά και μία καλή εγγύηση.

Η Dell εγγύηση 2 χρόνια μου κάνει και με το παραπάνω, από ότι είδα είναι σοβαρή εταιρεία που νοιάζεται και στο after sales support.

 

 

^^^ Το laptop της dell που μου πρότεινες έχει αργό cpu . Έλεγα για 2.6 ghz για να μπορώ να κάνω άνετα αν χρειαστεί βαριές δουλειές.

 

Ας είναι και από άλλο μαγαζί αρκεί να κάνει με 48 δόσεις + εκκαθαριστικό γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη πιστωτική κάρτα αυτή τη στιγμή.

 

Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να έχει έξοδο hdmi.

 

Η εγγύηση της sony έχει καλό support όπως της Dell?

Επεξ/σία από Padaz Bloody

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...