mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Να μου πεις ότι στην αρχή η ιστορία εξελισσόταν κάπως αργά, να πω εντάξει, αλλά το να λέμε πως ήταν μάπα είναι ακραίο. Μια χαρά ιστοριούλα είχε, όχι τίποτα το συγκλονιστικό, αλλά σε σχέση με κάτι Call of Duty για παράδειγμα που όλοι σας τα (υπερ)εκτιμάτε, είναι κλάσεις ανώτερη. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η θεματολογία του παιχνιδιού (Αμερικάνικη Επανάσταση) δεν είχε και πολλά περισσότερα θέματα να θίξει εκτός από τους Ινδιάνους και τον Ουάσινγκτον.
qsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία ιστορία είχε , αλλά σαν παιχνίδι ήταν βαρετό Πολλές ιδέες που έμειναν στη μέση, αχταρμάς, προχειρότητα μόνο και μόνο για να βγάλουν ένα νέο παιχνίδι στο χρόνο Το ότι έπιασαν την Αμερική πηδώντας τόση σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία ήταν για μένα λάθος και συνεχίζουν με πειρατές..
mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία ιστορία είχε , αλλά σαν παιχνίδι ήταν βαρετό Πολλές ιδέες που έμειναν στη μέση, αχταρμάς, προχειρότητα μόνο και μόνο για να βγάλουν ένα νέο παιχνίδι στο χρόνο Το ότι έπιασαν την Αμερική πηδώντας τόση σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία ήταν για μένα λάθος και συνεχίζουν με πειρατές.. Κατά την άποψή μου, αφού ήθελαν ντε και καλά εκείνη την εποχή, ας το έκαναν τουλάχιστον να λαμβάνει μέρος στην Ναπολεόντεια Εκστρατεία ή/και στη Ρωσική Αντίσταση. Πολύ πιο ενδιαφέρον θα είχε έτσι.
qsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κατά την άποψή μου, αφού ήθελαν ντε και καλά εκείνη την εποχή, ας το έκαναν τουλάχιστον να λαμβάνει μέρος στην Ναπολεόντεια Εκστρατεία ή/και στην Ρωσική Αντίσταση. Πολύ πιο ενδιαφέρον θα είχε έτσι.Συμφωνώ απόλυτα 1
Fulgore1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εκπληξεις της γενιας αυτης Demons Souls και Dark Souls και μου κανει εντυπωση που δεν τα ανεφερε κανεις . Απογοητευση σιγουρα αν και δεν το επαιξα το Duke Nukem,και τα Resident Evil 5/6/ORC και Silent Hill.
nickarmy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξερω αν υπάρχει παρόμοιο θεμα (ευχαριστώ για την μετακίνηση ) και κυρίως εννοώ το gameplay τους και την δομή τους ξεκινάω με το universe at war πολύ ωραίο παιχνίδι αλλα παρατήθηκε εκεί ενώ νομίζω οτι θα προχωρούσε μια χαρα και για δεύτερο επίσης θα ήθελα να μπορεις να παίξεις και ποιο πολύ με την πλευρά των ανθρώπων world in conflict : πολύ ωραίο αλλα όχι skirmish officers : δεν ξερω το θεωρώ διαμαντάκι αλλά κανείς δεν το ξέρει το ίδιο πρόβλημα με επάνω
Oroku Saki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Street Fighter5: Η μεγαλυτερη απογοητευση μεχρι τωρα
Orgios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Dark souls 1 , ηξερα οτι ηταν καλο αλλά δεν είχα καμμια ιδέα πόσο καλο ήταν... Υ.Γ.Δεν νομιζω οτι προλαβαίνω με τους ρυθμους μου να τελειωσω το witcher 3 πριν βγει το DS3... Εχω πελαγώσει λέμε! what do you do?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εύχεσαι να μην τελειώσει ποτε γιατί μετά θα νιώθεις άδειος και δεν υπάρχει τίποτα να σου γεμίσει το κενό sup με το φτυάρι btw?! 4
Orgios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εύχεσαι να μην τελειώσει ποτε γιατί μετά θα νιώθεις άδειος και δεν υπάρχει τίποτα να σου γεμίσει το κενό sup με το φτυάρι btw?! ποιο φτυάρι? (δεν το επιασα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα