stavros88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οντως και το dishonored που αναφερατε πολλοι ηταν μεγαλη εκπληξη
Despotas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μου έρχονται πρώτα στο μυαλό οι απογοητεύσεις (ίσως επειδή τα έχω αυθεντικά): Far Cry 2: Βαρεμάρα όσο δεν πάει. Το παράτησα γιατί ακόμη βλέπω outpost στον ύπνο μου που δε μπορώ να αποφύγω. Alpha Protocol: Ενώ το RPG κομμάτι ήταν καλό, το action κομμάτι ήταν άθλιο και ήταν αδύνατο να συνεχίσω. Bastion: Και εδώ επίσης βαρέθηκα. Assassin's Creed 3: Παρότι μεγάλος φαν της σειράς, το 1ο που τελείωσα με το ζόρι. Που είσαι ρε Ezio? Metro 2033: Πολύ καλή ατμόσφαιρα αλλά από gameplay δεν. Ελπίζω το Last Light να με εκπλήξει όταν το πιάσω. Splinter Cell Conviction: Πρέπει να μετονομαστεί σε Rambo V. Απ' ότι φαίνεται το Blacklist θα μας εκπλήξει. Renegade Ops: Πολύ καλή ιδέα αλλά λόγω χειρισμού και timer εντός των αποστολών με το ζόρι το τελείωσα ακόμη και co-op. Dead Island: Το πήρα σε sale πρόσφατα αλλά έχοντας παίξει 8 ώρες περίπου co-op δύσκολα μας βλέπω να το συνεχίζουμε. Κυρίως λόγω τραγικού minimap και bugs σε quest. Από αυτά που μου άρεσαν +1 για: Dishonored (οπωσδήποτε μαζί με τα DLC) DX:Human Revolution Remember Me Tomb Raider Giana Sisters Hitman Absolution Batman Arkham Asylum+City Trine 2
SOADNICK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτα που μου αρεσαν: (γενικα δε διαβαζω reviews για να ξερω τι εχει υποθει περι των παιχνιδιων) -The Saboteur, οχι ΑΑΑ τιτλος, οχι πολυ γνωστο σαν παιχνιδι, αλλα παρα ταυτα με ενθουσιασε, ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που θελω να τερματησω 100% (ηδη εχω τελειωσει ολες τις αποστολες, και τωρα μου μενουν κατι AA Guns, Tanks κτλπ). Παρολο που τα παιχνιδια stealth δε με τρελαινουν αυτο μου αρεσε αρκετα (δεν ηταν 100% stealth, απο ενα σημειο του παιχνιδιου και μετα μπορεις να μπεις rambo, αλλα στην αρχη για κανενα λογο.) -Batman Arkham City, μου αρεσε περισσοτερο απ το Asylum. Επισης απ τα παιχνιδια που θελω/ηθελα να τερματισω 100%. Ωραιο gameplay, open world, αρκετοι εχθροι, πολυ ξυλο, και γενικα παιχνιδι που σε τραβαει. -Tomb Raider, μια ευχαριστη εκπληξη και αυτο, γενικα δεν ημουν/ειμαι fan της σειρας, αλλα αυτο το επαιξα, ωραιο story, αλλα λιγο προβλεψιμο, στα + του, το gameplay και τα σημεια που σε εβαζε να σκεφτεις λιγο παραπανω. Ειναι και αυτο παιχνιδι που σε τραβαει σαν το Arkham City. -Bioshock Infinite, σαν τα Tomb Raider, ετσι και εδω, ποτε δεν ημουν fan της σειρας, αλλα εβαλα να το παιξω και κολλησα, πολυ ενδιαφερον story, ωραιο gameplay, πολυ καλα γραφικα μονο αρνητικο, για μενα τουλαχιστων, μου φανηκε οτι μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου με "κουραζε" (συνηθως ~1.5 ωρα). -Max Payne 3, λιγο-πολυ μια σειρα που δεν ειχα παιξει (οπως τα 2 απο πανω), εκανα την αρχη με το 3, και μου αφησε θετικες εντυπωσεις, ωραια η υποθεση, οπως επισης και το shooting, στα αρνητικα βαζω μερικα σημεια του παιχνιδιου που μου φανηκαν payne-in-the-ass. Απογοητευσεις: -Assassin's Creed 3, μου φανηκε καπως καταστροφη, καμια σχεση (σε gameplay) με το εξοχο 2. Πραγματικα με απογοητευσε, ισως να ειχα μεγαλες προσδοκιες, μετα το A.C. 2 και το καλο A.C. Brotherhood (το Revelations δε το εχω παιξει), αλλα δε καταφερα να παιξω πανω απο μιση (?) ωρα. -Far Cry 3, ειχα ακουσει γενικα καλα λογια, αλλα οταν το εβαλα, δε μου φανηκε κατι το τρομερο, δεν ειχε κατι ασχημο, αλλα δε με τραβηξε να το παιξω, και αυτο ενα μισαωρο το επαιξα. -Sleeping Dogs, αδικοχαμενο και αυτο, σαν το F.C. 3 πηγε, (αυτο ομως μου αρεσε πιο πολυ), δεν το εχω παιξει πανω απο ωρα, ισως να ξανακανω προσπαθεια στο μελλον. -Devil May Cry, ουτε αυτο καταφερε να μου κρατησει το ενδιαφερον, το 4 μου ειχε φανει πολυ πιο ωραιο. Ενω εχει σχετικα καλο combat, και ειναι light σαν παιχνιδι (δεν εννοω σε απαιτησεις συστηματος ) δε με κρατησε. Αυτα για τωρα, αν σκεφτω κι'αλλα θα postαρω/κανω edit. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από SOADNICK 2
palamas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 BTW αυτό που περιμένω είναι το Elder Scrolls Online .... αυτό ειναι παιχνιδάρα και μπραβο στην Bethesda που έκανε τέτοια κίνηση
fixxxer29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 BTW αυτό που περιμένω είναι το Elder Scrolls Online .... αυτό ειναι παιχνιδάρα και μπραβο στην Bethesda που έκανε τέτοια κίνηση Κάτσε.. Ακόμη δε το είδαμε .. Μπορεί πολύ εύκολα να είναι μεγάλη απογοήτευση αν αναλογιστείς τι όνομα κουβαλάει. Θα καταφέρουν να "παντρέψουν" τον κόσμο των Elder scrolls με το Online κομμάτι ;;; Προσωπικά εγώ σαν λάτρης της σειράς , το φοβάμαι το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μακάρι να καταφέρουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό. 1
palamas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε.. Ακόμη δε το είδαμε .. Μπορεί πολύ εύκολα να είναι μεγάλη απογοήτευση αν αναλογιστείς τι όνομα κουβαλάει. Θα καταφέρουν να "παντρέψουν" τον κόσμο των Elder scrolls με το Online κομμάτι ;;; Προσωπικά εγώ σαν λάτρης της σειράς , το φοβάμαι το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μακάρι να καταφέρουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό. κοιτα και εγω σαν λατρης της σειρας εχω τις επιφυλάξεις μου..αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχουν απογοητεύσει και ούτε το εύχομαι
mathsrule Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εκπλήξεις: Assassin's Creed 2: Όταν πρόκειται για τέτοιο επικό παιχνίδι, τα λόγια είναι περιττά μιας και η φήμη του προηγείται. Απλά Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο. Mafia 2: Τρομερή ατμόσφαιρα, φοβερό σενάριο, όμορφα γραφικά, χαρακτήρες με τους οποίους δένεσαι και επικό gameplay. Όλα αυτά αποτελούν το υπέρτατο παιχνίδι το οποίο αποκαλείται Mafia 2. Mass Effect 1,2,3: Δεν τα είχα παίξει για καιρό μιας και γενικά δεν πολυγουστάρω shooters, αλλά με το που το έπαιξα, άλλαξα αμέσως γνώμη και έβρισα τον εαυτό μου που τόσο καιρό δεν τα είχα παίξει. Star Wars - Knights of the Old Republic: Πιστεύω ότι η φήμη και οι βαθμολογίες τού παιχνιδιού τα λένε όλα. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει RPG που να φτάνει το επίπεδό τους. Πόσο μάλλον να τα ξεπερνά. Απλά τα πράγματα: τέλεια παιχνίδια! Batman Arkham City: Ουσιαστικά πήραν το ήδη φοβερό Arkham Asylum και του πρόσθεσαν όλα όσα μπορεί να του έλλειπαν. Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Απογοητεύσεις: GTA IV: Και όμως με απογοήτευσε. Από το πρώτο 5λεπτο με έκανε να βαρεθώ και να νυστάξω. Όσες φορές και να δοκίμασα να το συνεχίσω, έφτανα το πολύ μέχρι την 6η-7η αποστολή. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ άλλες απογοητεύσεις. Επανέρχομαι αργότερα! 2
marios_geo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αγαπητέ mathsrule επειδή ψιλοταιρίαζουν τα γούστα μας, τί γνώμη έχεις για το Assassin's creed 1; Ήταν ενδιαφέρον για λίγο, αλλά μετά απίστευτη επανάληψη. Με αποτέλεσμα τα επόμενενα AC απλά να βρίσκονται στο λογαριασμό μου. 1
stavros88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 να πω και για το GTA 4 μεγαλη απογοητευση για gta παντα μιλαμε.Το πηρα ιουνιο θυμαμαι και με το ζορι το τερματισα καπου τον χειμωνα με 1-2 αποστολες να βγαζω καθε φορα.Κατι μου λεει πως με το 5 θα δουμε ποσο κακο πραγματικα ηταν το 4
mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αγαπητέ mathsrule επειδή ψιλοταιρίαζουν τα γούστα μας, τί γνώμη έχεις για το Assassin's creed 1; Ήταν ενδιαφέρον για λίγο, αλλά μετά απίστευτη επανάληψη. Με αποτέλεσμα τα επόμενενα AC απλά να βρίσκονται στο λογαριασμό μου. Αυτό ακριβώς. Το 90% του παιχνιδιού (ουσιαστικά όλο εκτός από την αρχή και το τέλος) ήταν το ίδιο ακριβώς πράγμα απλά σε 3 διαφορετικές πόλεις. Θα μπορούσαν να το είχαν υλοποιήσει πολύ καλύτερα.
qsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αγαπητέ mathsrule επειδή ψιλοταιρίαζουν τα γούστα μας, τί γνώμη έχεις για το Assassin's creed 1; Ήταν ενδιαφέρον για λίγο, αλλά μετά απίστευτη επανάληψη. Με αποτέλεσμα τα επόμενενα AC απλά να βρίσκονται στο λογαριασμό μου. ισχύει αυτό που λες για το 1 παρόλα αυτα δικαιολογείται λόγω πρώτης προσπάθειας και πρωτοτυπίας το 2 όμως είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σειρά και βελτιωμένο σε όλα τα σημεία που έπρεπε να βελτιωθεί το πρώτο το brotherhood καλό αν το δεις απλά σαν expansion και από κει και πέρα ακολουθεί μια ξεκάθαρη κατρακύλα στο revelations και ειδικά στο 3 που είναι μάλλον το χειρότερο το 2 ήταν το μόνο που δε βγήκε ένα χρόνο μετά το προηγούμενο και η δουλειά που έχει πέσει είναι πολύ εμφανής μετά άρχισε η φάση call of duty.. 4
RobinBlack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγαλύτερη απογοήτευση Diablo3 / Έκπληξή το Alan Wake, περίμενα κάτι καλό αλλά ο κόσμος και η μυθολογία, οι χαρακτήρες, το pacing της ιστορίας, το gameplay, τα γραφικά,η ατμόσφαιρα ήταν όλα ασύγκριτα και ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Βασικά ήταν το παιχνίδι που σε κάνει να μην ντρέπεσαι να λες πως είσαι gamer αν είσαι κάποιας ηλικίας !! Επίσης μεγάλη έκπληξη το Spec Ops The Line. Επιτέλους ένα πολεμικό παιχνίδι που δεν προορίζεται για 13χρονα.
mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ειδικά στο 3 που είναι μάλλον το χειρότερο Πέραν από τα bugs, τί δεν σου άρεσε στο 3; Ίσα-ίσα που τα Naval Battles το έκαναν ακόμα πιο υπέροχο!
qsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πέραν από τα bugs, τί δεν σου άρεσε στο 3; Ίσα-ίσα που τα Naval Battles το έκαναν ακόμα πιο υπέροχο!Οι ναυμαχιες όντως ήταν ωραίες και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά σε ac που το mini game του παιχνιδιού είχε ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά αυτό ήταν ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού. Το βασικό παιχνίδι ήταν μάπα και βαρετό και η έλλειψη καινοτομίας διάχυτη. Μάλιστα η έλλειψη καινοτομίας φάνηκε στο ότι το blag flag βασίζεται στο μόνο καλό στοιχείο του 3, δηλαδή τις ναυμαχιες. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά αστείοι και δε ξέρω πού νομίζουν ότι απευθύνονται Τα bugs δε με ενόχλησαν τόσο, το ότι το παιχνίδι ήταν πατάτα πάρα πολύ
Despotas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σαφώς το AC2 ήταν το μεγαλύτερο άλμα σε ποιότητα μετά το μέτριο AC1. Το Brotherhood άγγιζε την τελειότητα με τις προσθήκες που έγιναν και το Revelations άξιζε επειδή απλά τελείωνε η ιστορία του Ezio. Περιμέναμε σαφώς πολλά περισσότερα από το AC3 το οποίο ήταν όμως χαμηλότερο από τις προσδοκίες μου. Οι ναυμαχίες ήταν όντως η καλύτερη προσθήκη. Τουλάχιστον το AC4 φαίνεται πολύ καλύτερο (μένει να δούμε..) Το Spec Ops The Line όντως σωστά αναφέρθηκε, μου άρεσε επίσης αρκετά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα