marios_geo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, ανοιγω αυτό το θέμα με σκοπό να ανακαλύψω (-ούμε) παιχνίδια. Καλά τα review, αλλά αν μπορέσω να βρω χρήστες με προτάσεις και ίδια γούστα, σίγουρα θα κάνει καλό. Θα γράψω λοπόν μια λίστα που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με απογοήτευσε (αν και είχαν καλά review) και αντίστοιχα μια λίστα παιχνιδιών που πραγματικά με ενθουσίασαν (με διάφορα μέτρια ή καλά review) και δεν ξεκολούσα. Θα αναφέρω επιγραμματικά 1-2 πράγματα για κάθε παιχνίδι. Θα συγκρατηθώ σε 3 παιχνίδια κάθε κατηγορίας για να μην ξεφύγω πολύ, και θα αποφύγω τις μεγάλες σούπες που μου άρεσαν (και προφανώς σε πολύ κόσμο). Απογοητεύσεις: Max Payne 3: Κακή ιστορία, πίστες ασύνδετες μεταξύ τους, δεν μου έδωσε την αίσθηση συνέχειας. Hitman absolution: Λατρεύω τα stealth, αλλά και αυτό πάσχει από τα ίδια προβλήματα. Μετά από 2ώρες το παράτησα. Battlefield 3: Ίδιο πρόβλημα, δεν μου δίνει την εντύπωση ροής ιστορίας. Το τελείωσα μετά από πολύ κόπο και ένα χρόνο από τότε που το πήρα. Ενθουσιώδη: Alan Wake : Ωραία ατμόσφαιρα και ιστορία. Με έβαλε στον κόσμο του. Το έπαιξα σχεδόν 2 φορές. Deus Ex: Πολύ ωραίο stealth και κόσμος. Κόλλησα, γυρνούσα από δουλεία και βουρ. Metro last light: Καταπληκτικός κόσμος (έχω ένα κόλλημα με το post-apocalyptic) μεγάλη ένταση στις μάχες. Ακόμη δεν το τερμάτησα, έχει πολλά σημεία που πετάγεσαι από φόβο. Τελικός στόχος να ανακαλύψω παιχνίδια που μου διέφυγαν, από χρήστες με ίδια γούστα, δηλαδή άτομα που δεν άρεσαν αυτά που δεν μου άρεσαν και αντίστροφα. 2
palamas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 συμφώνω με τις απογοητεύσεις σου.. και εγώ ξενέρωσα ειδικά με το hitman...αν σου άρεσε το alan wake θα σου προτείνα το dead space.... επίσης μία εναλλακτική είναι το bioshock και το Tomb Raider (λιγοτεροι γρίφοι αλλα περισσότερο action απο τα προηγούμενα)
marios_geo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Dead space (1,2) και bioshock (όλα) μου άρεσαν πολύ και τα τίμησα. Tomb raider δεν έχω παίξει ποτέ, θα το έχω υπόψιν,
stavros88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Deus Ex Human Revolution.Το πηρα στην τυχη σχεδον και τελικα το βαζω στο τοπ-5 της γενιας. 1
Prospector8 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ts, Παιξε τριλογια Bioshock και ξαναποσταρε ^^
hurin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Απογοητεύσεις: Hitman absolution: Λατρεύω τα stealth, αλλά και αυτό πάσχει από τα ίδια προβλήματα. Μετά από 2ώρες το παράτησα. Σε 2 ώρες πόσες αποστολές έβγαλες? Μόνο η 1η θέλει κανά μισάωρο. Για προσπαθησε ξανά να τις βγάλεις σε Ghost.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Max Payne 3 απογοήτευση; Σέβομαι την αποψή σου αλλά δεν την συμμερίζομαι. Το MP3 ήταν η επανάσταση και από τεχνικού τομέα αλλά και τον τομέα της ιστορίας, αναμειγνίωντας μια καλή ιστορία (-ιες) με τον ΜΡ. Επίσης, είχε και το καλύτερο port και opt σε παιχνίδι της Rockstar.
stavros88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ts, Παιξε τριλογια Bioshock και ξαναποσταρε ^^ Σε μενα λες?Τα εχω παιξει απλα δεν ηταν εκπληξη για μενα το το οτι ειναι παιχνιδαρες
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το Max Payne 3 ήταν καλό, αλλά καμία σχέση με το Max Payne 2. Το Hitman τώρα θα το βάλω να δω τι λέει, αλλά μιας και μου άρεσε το Splinter Cell Blacklist θα μου αρέσει και αυτό πιστεύω. Τώρα τα Battlefield δεν είναι για Single-Player αλλά για Multi-player.. Σε μενα λες?Τα εχω παιξει απλα δεν ηταν εκπληξη για μενα το το οτι ειναι παιχνιδαρες Ts = Thread Starter.. 1
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 το hitman για μένα ήταν πολύ καλό παιχνίδι και κατά κάποιο τρόπο έκπληξη αγαπημένο του 2012 splinter cell blacklist, περίμενα να είναι μάπα, αλλά τελικά ήταν πολύ αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά λίγο μικρό dishonored, περίμενα να είναι καλό, αλλά όχι τόσο καλό tomb raider, δεν περίμενα τίποτα γενικώς, αλλά τελικά ήταν πολύ καλό παιχνίδι metro ll, πολύ καλύτερο από το 1 που γενικά δε συμπαθούσα και από τα φετινά αγαπημένα αλλά ας πάω σε απογοητεύσεις.. μεγαλύτερη όλων το bioshock infinite, ψιλοαίσχος σε όλους τους τομείς σε σχέση με όλα αυτά που περιμέναμε (το τερμάτισα) deus ex , βαρετότατο gameplay, παρά την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία (το άφησα στο 6ωρο) remember me , βαρετό gameplay (το άφησα στο 2ωρο) assassin's creed 3, το πρώτο της σειράς που τερμάτισα με το ζόρι και ενώ τα έχω παίξει όλα από τη πρώτη μέρα, πλέον σκέφτομαι να αφήσω τη σειρά γενικά αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω edit dead space 3 , AIΣΧΟΣ! δεν ξαναπαίζω dead space θα έλεγα και RE 6 που παράτησα στο τέταρτο, αλλά αυτό περίμενα να είναι χάλι Το Hitman τώρα θα το βάλω να δω τι λέει, αλλά μιας και μου άρεσε το Splinter Cell Blacklist θα μου αρέσει και αυτό πιστεύω. το hitman είναι πολύ πιο "σφιχτό" στο θέμα του stealth, δε σου αφήνει περιθώρια για ταρζανιές , από την άλλη έχεις πολλούς τρόπους να προσσεγγίσεις το στόχο σου και να είσαι εφευρετικός επίσης γενικά σαν αφήγηση και ατμόσφαιρα είναι αρκετά πιο ιδιαίτερο από το ρηχό blacklist και γενικά έχει κάτι φοβερούς χαρακτήρες και τέλος εσύ που είσαι graphics whore θα εκτιμήσεις τα φοβερά γραφικά του και τη γενικότερη λεπτομέρεια 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τα πρόσφατα παιχνίδια που μου άρεσαν είναι τα εξής : Dishonored(Ωραίο stealth game με ενδιαφέρουσα πλοκή) Bioshock Infinite(Ωραίο καλοσχεδιασμένο παιχνίδι με φοβερό art direction και πολύ καλό gameplay) Metro Last Light(Πολύ καλό ατμοσφαιρικό παιχνίδι που σε βάζει πραγματικά στο κόσμο του όσο παίζεις) Remember Me(Ωραίο gameplay(λίγο βαρετό στην αρχή αλλά στην πορεία στρώνει) και ωραίο τέλος) Splinter Cell Blacklist(Το ευχαριστήθηκα πολύ,stealth game με ωραιότατα γραφικά και βολικότατο gameplay ακόμα και με mouse/keyboard) Outlast(Το παιχνίδι που πραγματικά κατάφερε να με τρομάξει, δεν το έχω τερματίσει ακόμα ) Far Cry 3(Απλά παιχνιδάρα, το απολαμβάνεις όσο δεν πάει και μπορείς να το τερματίσεις δεύτερη και τρίτη φορά εύκολα) Tomb Raider(Επίσης παιχνιδάρα, περιμένω πως και πως την συνέχεια) Max Payne 3(Μου άρεσε αλλά την ιστορία την βρήκα αρκετά μπερδεμένη και δεν είχε καμία σχέση με το 2, πράγμα που δεν μου άρεσε) Τα πρόσφατα παιχνίδια που ΔΕΝ μου άρεσαν είναι τα εξής : Crysis 3(Meh..Η σειρά αυτή για μένα σταμάτησε στο πρώτο, κρίμα πραγματικά) Assassins Creed 3(Άθλιο port και πολύ βαρετό gameplay, ελπίζω να διορθωθεί στο IV) Lost Planet 3(Meh..Αθλιότατο) Dead Island - Riptide(Meh, άθλιο απλά) Castlevania Lords Of Shadow Ultimate Edition(Αν και η αρχή δείχνει ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον hack & slash game, από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό - κουραστικό αφού κάνεις ακριβώς τα ίδια, το τερμάτισα μόνο και μόνο για να δω το τέλος μήπως και παίξω το 2) Saints Row IV(Ενώ πολλοί το βρίσκουν διασκεδαστικό, εγώ το βρήκα μια σαχλαμάρα και μισή) The Bureau XCOM Declassified(Μέτριο στην καλύτερη με σοβαρά θέματα στο performance optimization, ειδικά σε Dx11 με PhysX) 1
Zaknafein Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 edit dead space 3 , AIΣΧΟΣ! δεν ξαναπαίζω dead space Εγώ τώρα έπιασα το 1 λόγω humblebundle, το 3 είναι κατώτερο δλδ; Ευχάριστη έκπληξη για μένα το Tomb Raider, το περιμένα πιο χαζοshooter αλλά θυμίζει αρκετά τα original.
Caiden Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Να συμπληρωσω και εγω για το Dishonored οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της περσινης χρονιας. Αν και δεν γουσταρα τετοιου ειδους παιχνιδια οταν το πρωτοεπαιξα πραγματικα κολλησα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ τώρα έπιασα το 1 λόγω humblebundle, το 3 είναι κατώτερο δλδ; To DS3 είναι για Co-op (ειδικά να έχεις τον Carter) και βασικά τα καλύτερα τα άφησαν για το DLC του. :/
marios_geo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Να συμπληρώσω ότι δεν θα πρέπει να σχολιάζουμε αν δε καποιον δεν άρεσε κάτι, παρά μόνο διευκρινιστικα (πχ γιατί δεν σου άρεσε).Σκοπό εχει το thread να βρούμε χρήστες με ίδια γούστα και επομένως νέα παιχνίδια που μας διέφυγαν. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από marios_geo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα