batman_gardiki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω το συγκεκριμένο Site: http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=ZblrGX6XrPHdxM&tbnid=5AZlhXu13ZEmpM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fcrabbe.ru%2F2456%2F&ei=LCQuUp3kHsbYtAbPpoGIAg&bvm=bv.51773540,d.d2k&psig=AFQjCNGF7ZsXidLc-jKBuGAVS4f2iUjx2w&ust=1378842025058870">flashάκι και θέλω να του κάνω φορμάτ καθώς ένα συγκεκριμένο φάκελο δεν μπορώ να τον διαγράψω και μου πιάνει χόρο 60GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου λέει. κάτι ύποπτο συμβαίνει....... επειδή δεν έχω ξανακάνει υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος????
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Σε έχασα λιγο ... το αρχείο που θέλεις να διαγράψεις ειναι 60 gb και βρίσκεται μεσα στο usb ? γιατι το usb ειναι 4gb Τέσπα εχεις δοκιμάσει να κανεις απλα format με τον κλασικό τρόπο απο το my computer δεξί κλικ στο usb και format ? το συγκεκριμένο usb παντως οπως το βλέπω απο το site μου φαίνεται τρελή κινεζία και ας λεει samsung
batman_gardiki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Σε έχασα λιγο ... το αρχείο που θέλεις να διαγράψεις ειναι 60 gb και βρίσκεται μεσα στο usb ? γιατι το usb ειναι 4gb Τέσπα εχεις δοκιμάσει να κανεις απλα format με τον κλασικό τρόπο απο το my computer δεξί κλικ στο usb και format ? το συγκεκριμένο usb παντως οπως το βλέπω απο το site μου φαίνεται τρελή κινεζία και ας λεει samsung δεν με πρόσεξες μάλλον...... δεν μπορώ να τον διαγράψω και μου πιάνει χόρο 60GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου λέει. κάτι ύποπτο συμβαίνει....... επειδή έχω ελληνικά win7......το format αντιστοιχεί στην διαμόρφωση???? μόνο αυτό βλέπω σχετκό με δεξί κλίκ
batman_gardiki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 οκ ευχαριστώ!!!! εντάξει διαγράφηκαν όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα