Fulgore1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θέλει να πάρει τώρα και δε χωράει άλλη κάρτα σε αυτό το budget γιατί να μη πάει σε 7970; Αν θέλει τη κλοκάρει,παίρνει και τα παιχνίδια του δώρο. Παρεμπιπτόντως το Battlefield 4 recommended 3GB VRAM έχει αλλά θα δούμε όταν βγει τι θα γίνει και με αυτό. http://uk.ign.com/wikis/battlefield-4/PC_System_Requirements 3gb graphics memory και 7870 δεν πανε μαζι EA
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι να γράφεις γραφικότητες και θεωρίες συνομωσίας,τσάμπα γράφεις MoviemakerGR. @Fulgore1
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 για πες μου πόσο εκτιμάς ότι θα πουλήσει την 7970 μετά από 2 ας πούμε χρόνια και πόσο την 760 και πόσο μια ενδεχόμενη 770 να υπολογίσουμε πόσο θα πάει το κόστος χρήσης σε αυτή τη 2ετια και για να καταλάβω πώς σκέφτεσαι επίσης τι εννοείς "αν σε νοιάζουν μόνο τα fps" ; τι άλλο μπορεί να σε νοιάζει σε μια κάρτα; και ποιο είναι το βάθος χρόνου της πιο αδύναμης 760; ΥΓ επίσης άσε τα παρεάκια και διάβαζε κι εγώ τι γράφω που σε καμιά περίπτωση δε προτείνω σε κανένα αυτή τη στιγμή να πάρει ούτε 7xx, όυτε φυσικά 7xxx , ούτε φυσικά τους μουφο-haswell ΕΚΤΟΣ αν δεν υπάρχει αξιοπρεπές pc και χρειάζεται κάποιο άμεσα αν αύριο βγει κανείς έξω και ψωνίσει οτιδήποτε δε θα κρατήσει αρκετά σε βάθος χρόνου, εκτός αν είναι μπρούκλης (αλλά και πάλι θα έχει παραξοδέψει, οπότε θα έχει χαθεί το vfm)
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 http://uk.ign.com/wikis/battlefield-4/PC_System_Requirements 3gb graphics memory και 7870 δεν πανε μαζι EA Φαντάσου και να πήγαιναν.. Αν είναι να γράφεις γραφικότητες και θεωρίες συνομωσίας,τσάμπα γράφεις MoviemakerGR. @Fulgore1 Δες ετυμολογικά την λέξη γραφικό και μετά τα ποστς σου .. θα βρεις πιο πολλές ομοιότητες κ ομοιογένειες..
Zaknafein Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν σας καταλαβαίνω πάντως... εδώ άλλοι παίρνουν αυτοκίνητα χωρίς να τους ενδιαφέρει η αξία μεταπώλησης ή η κατανάλωση (καλή ώρα εγώ ο μλκς ) κι εσείς φτάσατε στο αν μια κάρτα που θα αγοράσει κάποιος για hardcore gaming θα πουληθεί 90 ή 100 ευρώ (τυχαία νούμερα) σε 2-3 χρόνια.
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντάσου και να πήγαιναν.. Δες ετυμολογικά την λέξη γραφικό και μετά τα ποστς σου .. θα βρεις πιο πολλές ομοιότητες κ ομοιογένειες.. Αυτό αφήνω να το κρίνουν άλλοι.Όπως είπα τσάμπα γράφεις και εκτίθεσαι περισσότερο. Πέρα από τις γραφικές προσωπικές επιθέσεις εγώ δε βρίσκω λόγο αν θέλει να πάρει τώρα οπωσδήποτε,αν δε χωράει άλλη μεγαλύτερη κάρτα γιατί να μη πάει σε 7970; 1
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν σας καταλαβαίνω πάντως... εδώ άλλοι παίρνουν αυτοκίνητα χωρίς να τους ενδιαφέρει η αξία μεταπώλησης ή η κατανάλωση (καλή ώρα εγώ ο μλκς ) κι εσείς φτάσατε στο αν μια κάρτα που θα αγοράσει κάποιος για hardcore gaming θα πουληθεί 90 ή 100 ευρώ (τυχαία νούμερα) σε 2-3 χρόνια. παρόλο που σε νιώθω στο θέμα του αυτοκινήτου, στη κάρτα ας πούμε έχει νόημα, αλλά όχι τόσο φοβερό πάντως προσωπικά σε 2 χρόνια από τώρα υποθέτω ότι την 7970 θα τη δώσει 160 σίγουρα , άρα τα δύο χρόνια θα του κοστίσουν 180==> 90 € χρόνο και την 760 θα έλεγα 120 (μεροληπτώ υπέρ της nvidia εδώ πέρα ) , άρα αν τη πάρει στα 240 θα του κοστίσει 120 ==> 60€/χρόνο δηλαδή 30 ευρώ το χρόνο διαφορά που δεν είναι λίγο, αλλά συνοδεύται και με μια αισθητή διαφορά επιδόσεων
Zaknafein Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι νόημα έχει; Στις εποχές του WoW κάποιοι δίναμε 26€ το δίμηνο μόνο για το WoW, άσε τα υπόλοιπα. Δηλαδή σε σύνθεση 900€ εσύ θα ασχοληθείς αν στην διετία κάνεις απόσβεση 30-50€ ή αν θα σου βγάζει 5-10fps παραπάνω η GPU, εδώ και τώρα;
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 προφανώς και το 2ο, είναι ανούσιο να μετράμε τα μελλοντικά ευρώ (που δεν είναι τίποτα μπροστά στο συνολικό κόστος ενός pc) λες και μιλάμε για iphone αν έχεις τα λεφτά παίρνεις αυτό που σηκώνει η τσέπη σου , σε λογικά πλαίσια αυτή την εποχή πάντως εμένα τίποτα δε μου γεμίζει το μάτι.. 1
adtakhs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ισχυει εχεισ δικιο δεν εχει σημασια το ποτε φτιαχτηκε η καρτα ! σημασια εχει αν ειναι καλη μαλιστα εχω μπερδευτει >.< Αν αγορασεις ΣΗΜΕΡΑ η εως τις 25 Οκτώβρη τότε θα πας σε αυτο που σου προτεινα στο πρωτο ποστο μου ! Ειναι το καλυτερο που μπορεις να παρεις με μια αλλαγή στο κουτί με ένα από αυτά που πρότεινα αργότερα . Αν περιμενεις την νεα σειρα της AMD HD99XX τοτε θα κοιταξεις μια απο τις δυο καρτες HD9950, HD9970 αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε ούτε τιμές ούτε τίποτα .... Ολα τα άλλα που σου λένε ορισμένοι είναι για γέλια .... Η 7970 είναι δυνατότερη από οποιαδήποτε 760 .... σε κάθε επίπεδο οπότε είναι και περισσότερα υποσχόμενη μελλοντικά .... Ακόμα και η 7950 είναι καλύτερη.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ το γράφω ξεκάθαρα στην παράθεση που έκοψες κ έβαλες την μισή,επίσης το γράφω και πιο πριν με άλλα λόγια.. Εσύ ως Gamer θα αγόραζες αύριο 7970 ακόμα και σε αυτή την τιμή ? Βάλε το χέρι στην καρδιά κ απάντησε. Η διαφωνία μου είναι αυτή ακριβώς την έγραψα κ σε άλλο νήμα κανείς από αυτούς που προτείνουν 7xxx εδώ μέσα δεν θα την αγόραζε αύριο για τον εαυτό του.. θα έκοβαν τον Π@Π@ τους να πάνε σε 770 η θα περίμεναν την καινούρια σειρά. Αν είναι να γράφεις γραφικότητες και θεωρίες συνομωσίας,τσάμπα γράφεις MoviemakerGR. @Fulgore1 Αυτό αφήνω να το κρίνουν άλλοι.Όπως είπα τσάμπα γράφεις και εκτίθεσαι περισσότερο. Πέρα από τις γραφικές προσωπικές επιθέσεις εγώ δε βρίσκω λόγο αν θέλει να πάρει τώρα οπωσδήποτε,αν δε χωράει άλλη μεγαλύτερη κάρτα γιατί να μη πάει σε 7970; Ποτέ δεν επιτίθεμαι πρώτος προσωπικά,γιατί δεν έχω την αγωνία σου.. απλά απάντησα περί γραφικότητας στην δική σου επίθεση. Δεν έχει κανείς δικαίωμα κατά την άποψη μου να στέλνει κάποιον να κάνει μια αγορά που δεν θα έκανε ποτέ αυτός ο ίδιος. Το ότι η 7970 είναι δυνατότερη από την 760 το ξέρουν και οι πέτρες μην το επαναλαμβάνετε λοιπόν στην αγωνία σας πάνω συνεχώς.. σε λίγες μέρες όμως θα έχουν σχεδόν και την ίδια τιμή.. Φυσικά και να πάρει αυτή την σύνθεση αν θέλει αλλά ας ψάξει στα μεταχειρισμένα να γλυτώσει 40% και να ξαλαφρώσει και κανέναν από εσάς.. μιας και όλα είναι 2ετιας Hardware. Αν νομίζετε ότι κάποιος δεν δικαιούται να ξέρει όλες τις παραμέτρους πριν την αγορά του κάνετε λάθος.. Το ότι κάθε πρόταση έχει τα υπέρ της και τα κατά της είναι παγκοσμίως γνωστό το ότι δυσκολεύει η απόφαση έτσι επίσης,άλλα καλύτερο απ'ολα μια δίκη του συνειδητή επιλογή εγώ θα πρόσθετα αλλά λίγα ευρώ και θα πήγαινα σε i5 - 770 για να μην χάσω σε ένα μήνα 300+ και για να έχω κλάσεις ανώτερο σύστημα. Και για να μην μιλάμε στον αέρα σε τιμές Σκρουτζ έρχεται πάνω κάτω όσο και του Τάκη. απλά αφήνει τον μηχανικό σκληρό έξω μέχρι να γεμίσει τον Ssd.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από MoviemakerGr
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτέ δεν επιτίθεμαι πρώτος προσωπικά,γιατί δεν έχω την αγωνία σου.. απλά απάντησα περί γραφικότητας στην δική σου επίθεση. Δεν έχει κανείς δικαίωμα κατά την άποψη μου να στέλνει κάποιον να κάνει μια αγορά που δεν θα έκανε ποτέ αυτός ο ίδιος. Το ότι η 7970 είναι δυνατότερη από την 760 το ξέρουν και οι πέτρες μην το επαναλαμβάνετε λοιπόν στην αγωνία σας πάνω συνεχώς.. σε λίγες μέρες όμως θα έχουν σχεδόν και την ίδια τιμή.. Είναι κάτι αντίστοιχο με το "Σε ένα μήνα η 7970Ghz θα κάνει κάτω από 300€" που επέμενες αρχές καλοκαιριού; Άσε τις γυάλινες σφαίρες καλύτερα αφού βλέπεις οτι δεν. Κόψε και τίποτε άλλο από τη σύνθεση άλλη φορά μπας και...Εκτός από σκληρό,ψύκτρα βγάλε και τίποτα άλλο. το buget θελω να βγει maximoum 900 ευρω
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δουλεύει και χωρίς ψήκτρα aftermarket o Intel βλέπεις χωρίς να περνάει το τραίνο στους 70 πόντους πλάι σου. Πλακώθηκαν στα games bundle να αρμεξουν όσο υπάρχουν ακόμα πωλητές τύπου γνωστής αλυσίδας.. αρπαχτή λέγεται.. Του Τάκη 900 βγήκε ? αλλά εκεί παίζουμε αλληλοκάλυψη..
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δουλεύει ο haswell αλλά σε πόσους βαθμούς ,ειδικά σε ζεστές μέρες.Άμα βγάλουμε δροσερό και τον haswell (ειδικά άμα πέσεις σε ζεστό κομμάτι) το χάσαμε.. Και για τον adtakhs ισχύει το ίδιο αν και είναι πλήρης η δικιά του και όχι πετσοκομμένη.
Fulgore1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εκει που θελουμε να καταληξουμε νομιζω ειναι οτι αν θελει pc τωρα και να μην δωσει παραπανω απο 930ευρο τοτε παει στην συνθεση του Adtakh. Αν ομως τον ενδιαφερει και απο Intel+nvidia μερια οπως ανεφερε και ο Moviemaker παραπανω τοτε αναβαλλει την αγορα και μαζευει 980+60(σκληρος)=1040ευρο και αν θελει και επεξεργαστη με δυνατοτητα oc οπως ο amd 8320 τοτε 1040+50=1090ευρο. Και σε oc επεξεργαστη θα χρειαστει και μια ψυκτρα οταν αποφασισει τωρα ή στο μελλον να κανει oc που θα του κοστισει αλλα 30-40ευρο συνολο 1120-1130ευρο,την αναφερω καθαρα για να εχει μια εικονα ποσο θα κοστισει συνολικα. Αρα εχεις την μια amd συνθεση του Adtakh και την Intel+nvidia συνθεση του Moviemaker που με τις παραπανω αλλαγες ανεβαινει πανω απο το Budget αρα θα χρειαστει να μαζεψεις καποιο extra ποσο για να πας σε αυτην. Συγκρινεις τις 2 συνθεσεις,και με βαση πανω απο ολα τις αναγκες σου και την τσεπη σου φυσικα αγοραζεις αυτο που θελεις εσυ. Οι προτασεις και απο τις 2 μεριες γινανε τον τελικο και σημαντικοτερο λογο τον εχεις εσυ συγκρινεις και αγοραζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα