Fulgore1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξερω αν τρολαρεις, αν αγορασεις τωρα gpu παιρνεις nvidia, σε 2 μηνες παιρνεις amd, και σε 4 μηνες παιρνεις παλι nvidia (καινουργια σειρα). benchmarks απο 2:55 και μετα ξυπνησες αν νομιζεις οτι η 760 ειναι προτεινομενη απο την 7970.Η σειρα 7 της nvidia σιγουρα ειναι εξαιρετικη απο αποψη αποδοσης/τιμης,αλλα αν δεν μπορει να παει στην 770 τοτε η 7970 αν και παλαιοτερη ειναι σαφως ανωτερη απο την 760 και βλεπω οτι ο ts δεν θελει να περιμενει,αρα η καλυτερη επιλογη για τωρα αν δεν μπορει να παρει 770 ή να περιμενει ειναι η 7970 στο budget αυτο. 3
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 αρα συμπερασμα? (χωρισ πλακα ψαχνω για pc εδω και κανα 2 μηνο και ακομα να βρω ακρη) Έχεις 2 δρόμους ο ένας είναι η σύνθεση του Τακη που για σήμερα είναι πολύ καλή,αλλά η αξία της σε λίγες μέρες θα είναι -30% Η Άλλη είναι με ι5 και gtx760 λιγότερα FPS σήμερα καλύτερο βάθος χρόνου κ μεταπωλητικη αξία αν κάτι θέλεις να αναβαθμίσεις στο μέλλον. Εσύ αποφασίζεις.. εμείς ο καθένας έχει φτιάξει αυτό που χρειάζεται .. Εννοείται ότι η 760 παίζει τα πάντα σήμερα..
Fulgore1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου ψαχνεις fps δεν βαζεις 8350, γιατι σε αρκετα games θα χανεις fps λογω επεξεργαστη, πας αναγκαστικα σε Intel. Αν θελεις να πας σε amd gpu, περιμενε την καινουργια σειρα, δεν υπαρχει λογος να αγορασεις την 7970 που σου προτεινουν και στην πρωτη μερα αγορας να εισαι 2 χρονια πισω και να εχεις πεταξει 340 ευρω. 8320 εβαλε στην συνθεση που τον ειδες τον 8350?? Ναι αρκετα δυνατοι οι Intel ειδικα ο i5 4670k αυτο ειναι σιγουρο,αλλα πιο πολλα fps θα χασει με i5 4670k και 760 ή 8320 και 7970?Αν μπορει να ανεβασει το Budget να χωρεσει i5 4670k και 770 τοτε ναι με 1000 σε Intel/nvidia αλλα μιας και δεν θελει να περιμενει για τις νεες καρτες γραφικων της amd,για πιο καταραμενο λογο να μην παει στην 7970?????? 6
Hawk7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 σήμερα καλύτερο βάθος χρόνου κ μεταπωλητικη αξία αν κάτι θέλεις να αναβαθμίσεις στο μέλλον. Εσύ αποφασίζεις.. εμείς ο καθένας έχει φτιάξει αυτό που χρειάζεται .. Εννοείται ότι η 760 παίζει τα πάντα σήμερα.. Movie,εστω και τωρα,δεν περιμενα απο εσενα τετοια επιχειρηματα.Στο λεω ειλικρινα. Η 7970,ΕΙΝΑΙ ή δεν ειναι καλυτερη απο την 760;μονο αυτο απαντησε μου. Επι του θεματος,εγω εχω να πω στον ts,οτι του προταθηκαν ωραιες συνθεσεις στο Budget του. Εαν θελει εδω και τωρα ενα πσ να παιζει αξιοπρεπεστατα σε αυτα τα χρηματα,ας κανει αγορα. Εαν δεν βιαζεται(και συμφωνα με την λογικη καποιων της μεταπωλησης),καλυτερα να περιμενει το 2020 Σε λιγο καιρο,και η amd θα βγαλει καινουρια σειρα,ΑΛΛΑ και το q1 2014,η nvidia. Kαι η 7χχχ της πρωτης θα κατεβει απο αποψη τιμης,αλλα και η 7χχ της αλλης!Να μην αναφερουμε προσφατα παραδειγματα! Αυτα που λετε συνεχεια,δεν βοηθανε τον εκαστοτε Ts. Εαν νοιωθετε καλα,με το να οδηγειτε τον ts να λεει τετοια, ποοοοο ρε φιλε εχω καταμπερδευτει ! αρα συμπερασμα? (χωρισ πλακα ψαχνω για pc εδω και κανα 2 μηνο και ακομα να βρω ακρη) Τοτε τι να πει κανεις...
Fulgore1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 To δυνατότερο και πληρέστερο που μπορείς να πάρεις είναι το παραπάνω. Και SSD και 7970 κάρτα γραφικών και cpu cooler ενώ είναι πληρέστατο . Πιστευω στην παραπανω συνθεση χωραει και το 3 ευρο φτηνοτερο http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html στα 630W. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Movie,εστω και τωρα,δεν περιμενα απο εσενα τετοια επιχειρηματα.Στο λεω ειλικρινα. Η 7970,ΕΙΝΑΙ ή δεν ειναι καλυτερη απο την 760;μονο αυτο απαντησε μου. Επι του θεματος,εγω εχω να πω στον ts,οτι του προταθηκαν ωραιες συνθεσεις στο Budget του. Εαν θελει εδω και τωρα ενα πσ να παιζει αξιοπρεπεστατα σε αυτα τα χρηματα,ας κανει αγορα. Εαν δεν βιαζεται(και συμφωνα με την λογικη καποιων της μεταπωλησης),καλυτερα να περιμενει το 2020 Σε λιγο καιρο,και η amd θα βγαλει καινουρια σειρα,ΑΛΛΑ και το q1 2014,η nvidia. Kαι η 7χχχ της πρωτης θα κατεβει απο αποψη τιμης,αλλα και η 7χχ της αλλης!Να μην αναφερουμε προσφατα παραδειγματα! Αυτα που λετε συνεχεια,δεν βοηθανε τον εκαστοτε Ts. Εαν νοιωθετε καλα,με το να οδηγειτε τον ts να λεει τετοια, Τοτε τι να πει κανεις... Εγώ το γράφω ξεκάθαρα στην παράθεση που έκοψες κ έβαλες την μισή,επίσης το γράφω και πιο πριν με άλλα λόγια.. Εσύ ως Gamer θα αγόραζες αύριο 7970 ακόμα και σε αυτή την τιμή ? Βάλε το χέρι στην καρδιά κ απάντησε. Η διαφωνία μου είναι αυτή ακριβώς την έγραψα κ σε άλλο νήμα κανείς από αυτούς που προτείνουν 7xxx εδώ μέσα δεν θα την αγόραζε αύριο για τον εαυτό του.. θα έκοβαν τον Π@Π@ τους να πάνε σε 770 η θα περίμεναν την καινούρια σειρά.
Hawk7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ ως Gamer θα αγόραζες αύριο 7970 ακόμα και σε αυτή την τιμή ? Βάλε το χέρι στην καρδιά κ απάντησε. ΕΑΝ ηθελα ΤΩΡΑ πσ ΝΑΙ.Διαφορετικα,θα περιμενουμε καθε φορα,την επομενη σειρα,της επομενης.Εσεις τα λεγατε,και τωρα λετε ΑΛΛΑ! θα έκοβαν τον Π@Π@ τους να πάνε σε 770 η θα περίμεναν την καινούρια σειρά. Προσωπικα καθολου.Και το ξερεις.Τη εχω ξερεις γραμμενη που; Εγω αν δεν βγει κατι ανωτερο σε επομενη amd και nvidia,παω για Titan,και μετα το 2020 ξανα αναβαθμιση. Ο ts,ομως εβαλε budget,και ετσι που του τα λετε,τον εχετε τρομοκρατησει,λες και αν παει σε 7970,θα παιζει ναρκαλιευτη.Δηλαδη...τι να πω; Σε λιγο καιρο,θα δεις που θα παει η τιμη της 770,με τον ερχομο των νεων.Οτι εγινε με 6χχ και 7χχ. Παραταυτα,σας αρεσει παροδικα,να "παιζετε" με τις λεξεις.Λες και δεν ξερουμε,τι γινεται τοσα χρονια,και ολες οι εταιρειες,εχουν εξιλεωθει των "αμαρτιων" τους.Γνωστα,και ας μην χαλαμε καθε φορα τα τοπικς.
Fulgore1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ισχυει εχεισ δικιο δεν εχει σημασια το ποτε φτιαχτηκε η καρτα ! σημασια εχει αν ειναι καλη μαλιστα εχω μπερδευτει >.< δλδ εγω πρεπει να περιμενω 2 μηνεσ? -__- αρα συμπερασμα? (χωρισ πλακα ψαχνω για pc εδω και κανα 2 μηνο και ακομα να βρω ακρη) Υπαρχουν καποιοι που εχουν την υπομονη να περιμενουν να ερθουν οι νεες καρτες γραφικων της amd,το ιδιο θα καναμε και εμεις οπως ανεφερες Movie θα περιμεναμε τις νεες καρτες πρωτα να βγουν και μετα να πεσουν λιγο οι τιμες .Το θεμα ειναι οτι ο ts θελει τωρα το συστημα μιας και οπως λεει ψαχνει εδω και 2 μηνες και δεν θελει να περιμενει να βγουν πρωτα οι νεες καρτες και μετα να πεσουν οι τιμες,γιατι ως γνωστος τις πρωτες μερες οι τιμες θα ειναι στα υψη,Αρα για πιο λογο ειναι κακη επιλογη η 7970,στην συγκεκριμενη παντα περιπτωση του ts, εξακολουθω να μην καταλαβαινω.Το βλεπουμε και απο την αρχικη συνθεση που εβαλε μετα απο 2 μηνες που ψαχνει τι ειναι καταλληλο γιαυτον βρηκε οτι οι amd του προσφερουν αυτα που θελει. Και οπως ανεφερα αν θελει μπορει να κανει υπομονη να μαζεψει λεφτα να παει σε i5 και 770 αν θελει Intel και nvidia.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΑΝ ηθελα ΤΩΡΑ πσ ΝΑΙ.Διαφορετικα,θα περιμενουμε καθε φορα,την επομενη σειρα,της επομενης.Εσεις τα λεγατε,και τωρα λετε ΑΛΛΑ! Προσωπικα καθολου.Και το ξερεις.Τη εχω ξερεις γραμμενη που; Εγω αν δεν βγει κατι ανωτερο σε επομενη amd και nvidia,παω για Titan,και μετα το 2020 ξανα αναβαθμιση. Ο ts,ομως εβαλε budget,και ετσι που του τα λετε,τον εχετε τρομοκρατησει,λες και αν παει σε 7970,θα παιζει ναρκαλιευτη.Δηλαδη...τι να πω; Πάντως οχι ανακρίβειες κανείς δεν το είπε αυτό ίσα ίσα.. Σε λιγο καιρο,θα δεις που θα παει η τιμη της 770,με τον ερχομο των νεων.Οτι εγινε με 6χχ και 7χχ. Παραταυτα,σας αρεσει παροδικα,να "παιζετε" με τις λεξεις.Λες και δεν ξερουμε,τι γινεται τοσα χρονια,και ολες οι εταιρειες,εχουν εξιλεωθει των "αμαρτιων" τους.Γνωστα,και ας μην χαλαμε καθε φορα τα τοπικς. Το ποσόν που έβαλε ο ΤS ξεπεράστηκε έτσι και αλλιώς για να χωρέσει η απαραίτητη ψήκτρα του επεξεργαστή και η 7970.. δεν καταλαβαίνω γιατί να πετάξει χρήματα στην 7970 και να μην βάλει κάτι ακόμα να πάει στην 770.. ούτε γιατί να ξεπεραστεί το ποσόν από την άλλη.. Φυσικά κ δεν είμαι υπέρ της αναμονής εκτός για πολύ συγκεκριμένο λόγο.Είμαι πολύ συνεπής σε αυτά που γράφω. Γι'αυτο υποστηρίζω ι5 και 760 σήμερα.. όταν εγώ δεν είχα χρήματα θα ξαναθυμίσω ότι πήγα σε ι3 3220 και 670 PE έτσι τελείωσα το far cry όλα στα Full αργότερα αναβάθμισα μόνο τον επεξεργαστή Αυτό προδίδει και την δική μου λογική.
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΑΝ ηθελα ΤΩΡΑ πσ ΝΑΙ.Διαφορετικα,θα περιμενουμε καθε φορα,την επομενη σειρα,της επομενης.Εσεις τα λεγατε,και τωρα λετε ΑΛΛΑ! ακριβώς
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θέλει να πάρει τώρα και δε χωράει άλλη κάρτα σε αυτό το budget γιατί να μη πάει σε 7970; Αν θέλει τη κλοκάρει,παίρνει και τα παιχνίδια του δώρο. Παρεμπιπτόντως το Battlefield 4 recommended 3GB VRAM έχει αλλά θα δούμε όταν βγει τι θα γίνει και με αυτό.
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Γι'αυτο υποστηρίζω ι5 και 760 σήμερα.. όταν εγώ δεν είχα χρήματα θα ξαναθυμίσω ότι πήγα σε ι3 3220 και 670 PE έτσι τελείωσα το far cry όλα στα Full αργότερα αναβάθμισα μόνο τον επεξεργαστή Αυτό προδίδει και την δική μου λογική. με αφορμή το σχόλιο σου για τους επεξεργαστές θα ήθελα να παρατηρήσω (και να περιπλέξω ακόμα περισσότερο τον ts ) , ότι όπως δεν ήταν "futureproof" επιλογή τότε ο i3 , έτσι δεν είναι και σήμερα ο i5 και φυσικά όσο futureproof είναι μια 7970, άλλο τόσο και χειρότερα είναι και μια 760 (επί της ουσίας) επίσης οι τιμές των καρτών εννοείται ότι πέφτουν πάντα με την έλευση των νέων, αλλά όταν θα έρθει η ώρα να πουλήσει μετά από κάποια χρόνια θα πουλήσει όσο και οι υπόλοιποι έχοντας χάσει λιγότερα χρήματα από αυτούς που πήραν το μοντέλο πιο ακριβά οπότε αφήστε τα χρηματιστηριακά, γιατί δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αν λέω στον ts να πάρει 7970? όχι γενικά αυτή την εποχή για μένα δεν αξίζει να αγοράσεις απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ούτε επεξεργαστές ούτε κάρτες. αλλά αν χρειάζεται pc εδώ και τώρα, τότε οφείλει να πάρει το πιο δυνατό που μπορεί. 2
Hawk7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Γι'αυτο υποστηρίζω ι5 και 760 σήμερα.. Movie,ας αφησουμε τα αστεια,και να μιλησουμε αντικειμενικα.Η 760 μπροστα στην 7970,απλα καθεται και την κοιταει. Εαν ο ts μπορει να παει σε 770,μαζι σου.To να προτεινετε 760,εναντι 7970 vfm αυτη την στιγμη,ειναι εγκλημα!Εσεις τα λεγατε,και αυτα που λετε τωρα,δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Δηλαδη,αν βαλεις 8350 και και 760,θα τρωει μπουκαλολαιμο-λαιμομπουκαλο η καρτα;αφου η 760 ειναι ψοφια! Τι i5,και τετοια μου λετε τωρα...δηλαδη με 8320 ή 8350 και 7970 δεν θα παιζει ο φιλος; Παρεμπιπτόντως το Battlefield 4 recommended 3GB VRAM έχει αλλά θα δούμε όταν βγει τι θα γίνει και με αυτό. Eτσι και εχει ισχυ αυτο,βλεπω το Youtube να παιρνει φωτια απο παραπονα. Ας βγει με το καλο,και ελπιζω για τους εχοντες 2 γιγα,να μην υπαρξει προβλημα.Διοτι μετα...θα'χω πολλα να πω.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ακριβώς Αν θέλει να πάρει τώρα και δε χωράει άλλη κάρτα σε αυτό το budget γιατί να μη πάει σε 7970; Αν θέλει τη κλοκάρει,παίρνει και τα παιχνίδια του δώρο. Παρεμπιπτόντως το Battlefield 4 recommended 3GB VRAM έχει αλλά θα δούμε όταν βγει τι θα γίνει και με αυτό. Διαβάστε ρε πρώτα τι έχω γράψει σε όλο το νήμα.. μην τρέχετε να φτιάξετε αμέσως το γνωστό παρεακι .. Παίρνετε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο στο κινητό ? γιατί αν είναι έτσι άδικα γράφω.. Τι εννοείς όποιος προλάβει ? στην λαϊκή είμαστε που κλείνει στις 3 ? Αφού οι τιμές είναι συνεχώς πτωτικές δείτε στις αγγελίες το ξεπούλημα που γίνεται και ακόμα δεν άρχισε το κανονικό.. αυτοκτονία η σειρά 7xxx .. Ναι αν ο στόχος σου είναι αυτός που περιγράφεις μόνο πιο πάνω,δηλαδή τα FPS να το πάρεις αλλά κ να το εξαντλήσεις. Ενώ εσύ είδες το ψυχολογικό μόνο στο δικό μου ποστ και όχι στα bold και τις αλλεπάλληλες φώτο του Τάκη.. Είπαμε για απόλυτα FPS ναι αλλά μόνο γι'αυτο.. και από την στιγμή που θα κάνει γάμο με όλα τα parts του υπολογιστή κ όταν δεν του κάνουν πια θα τα πετάξει και θα πληρώσει άλλα τόσα για ένα καινούριο.. Περιττό να πω ότι βρίσκει το ίδιο σε ελαφρώς μεταχειρισμένα μέρη με εγγύηση με -40% .. Έχεις 2 δρόμους ο ένας είναι η σύνθεση του Τακη που για σήμερα είναι πολύ καλή,αλλά η αξία της σε λίγες μέρες θα είναι -30% Η Άλλη είναι με ι5 και gtx760 λιγότερα FPS σήμερα καλύτερο βάθος χρόνου κ μεταπωλητικη αξία αν κάτι θέλεις να αναβαθμίσεις στο μέλλον. Εσύ αποφασίζεις.. εμείς ο καθένας έχει φτιάξει αυτό που χρειάζεται .. Εννοείται ότι η 760 παίζει τα πάντα σήμερα.. Όποιος δεν μπορεί να τα καταλάβει ότι και να γράψω αυτό δεν θ'αλλαξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα