Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS: Αγοαρα iphone 3gs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω ένα iphone 3gs και θέλω να ξέρω αν θα μπορώ να κατεβάζω apps από το appstore αφού κυκλοφορήσει το ios 7. γιατί το iphone 3gs παεί μέχρι ios 6.1.2.

Δημοσ.

Φυσικά και θα μπορείς να καταιβάζεις παιχνίδια και οτιδιποτε για ios 6.Δεν έχω ακούσει τπτ για "discontinue'' του ios 6  :-) .

Να σου δώσω ενα παράδειγμα: Το ios 5 ακόμα υποστιριζετε κανονικα ( ενώ τωρα σε κατι μήνες θα βγεί το ios 7 ) δλδ μπορείς να καταιβάσεις τα πάντα απο το app store. 

Δημοσ.

Καλημέρα. Μια χαρά θα μπορείς κανονικά. Απλά καλύτερα πιστεύω να έπαιρνες ένα 4άρι τουλάχιστον αν μπορείς, οι τιμές τους είναι αρκετά καλές και η οθόνη μακράν καλύτερη.

Δημοσ.

Για τον επόμενο ένα περίπου χρόνο, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Όμως σιγά σιγά με τον καιρό, όλο και περισσότεροι developers θα βγάζουν εφαρμογές που θα απαιτούν iOS 7 για να τρέξουν.

Γενικά, καλό θα ήταν να κοιτάξεις για iPhone 4 ή νεώτερο...

Δημοσ.

Για τον επόμενο ένα περίπου χρόνο, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Όμως σιγά σιγά με τον καιρό, όλο και περισσότεροι developers θα βγάζουν εφαρμογές που θα απαιτούν iOS 7 για να τρέξουν.

Γενικά, καλό θα ήταν να κοιτάξεις για iPhone 4 ή νεώτερο...

Δε θα πολυσυμφωνήσω, πιστεύω ότι οι περισσότερες εφαρμογές με τον καιρό τουλάχιστον για τα επόμενα δυο ίσως και παραπάνω χρόνια θα πάνε "iOS 6 or greater". 

Απλά μετά τίθεται θέμα επεξεργαστή κλπ κλπ για τις νεότερες εφαρμογές 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...