Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ειμαι καινουργιος στο φορουμ και δεν ξερω σχεδον τιποτα απο υπολογιστες. Εχω τον εξης υπολογιστη απο τα Multirama:

Επεξεργαστης:        Intel® Core2 Quad CPU    Q9400  @ 2.66GHz
Μητρική:                  Gigabyte P31-ES3G
Οθόνη:                    21,5 ιντσ. (1920x1080)
Τροφοδοτικό:          Multirama LPG9-43 500W
RAM:                       Kingston DDR2-SDRAM 4GB (Dual-Channel)
Κάρτα Γραφικών:     ATI Radeon HD 4850 1G

Σκεφτομαι να προσθεσω μια φθηνη 2η μεταχειρισμενη καρτα γραφικων, και ισως RAM. Δεν ξερω τι καρτες γραφικων μπορω να συνδιασω και αν με αυτη που εχω (ειδικα με αυτο το τροφοδοτικο απ οτι εχω ακουσει), ουτε RAM νομιζω μπορω να προσθεσω γιατι πρεπει να ειναι 2 2αρες...

Ξερω ειναι φθηνος υπολογιστης και τον πηρα πριν 4 χρονια, διαθετω γυρω στα 50 ευρω για αυτη τη μικροαναβαθμιση, επειδη εχει αρχισει λιγο να τα φτηνει ο υπολογιστης. Τον χρησιμοποιω για ταινιες και παιχνιδια.
Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

μου βγαινει λιγο πανω απ τα λεφτα που διαθετω αυτη τη στιγμη, δε θελω τιποτα σπουδαιο. Μηπως μπορω να προσθεσω μια καρτα γραφικων Asus Nvidia 520GT 1GB DDR3 ?

Δημοσ.

Οτι αρχιζει και μου κολλαει σιγα σιγα στα πιο καινουρια παιχνιδια, δυσκολα παιζουν.

βαζω και μια φωτογραφια με τις λεπτομεριες του τροφοδοτικου...

post-274534-0-56121000-1379081136_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω, σκεφτομουν να βρω ποσο αντεχει το τροφοδοτικο που εχω ή ποσο τραβαει ο υπολογιστης μου αμα χρειαστω ενα καινουργιο τροφοδοτικο.. Οπως ειπα ειμαι λιγο αχρηστος στα τεχνικα του υπολογιστη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...