Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Surface στις 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με προσκλήσεις που απέστειλε σε δημοσιογράφους.Όπως αναφέρει η WSJ, αν και παλαιότερες φήμες ανέφεραν τις προθέσεις της εταιρείας για κυκλοφορία ενός μικρού Surface με οθόνη 8' ιντσών, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δε θα γίνει πραγματικότητα τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη παρουσίαση.

Σε αυτή η Microsoft αναμένεται να επικεντρωθεί στην αναβάθμιση των δύο συστημάτων που παρουσίασε πέρσι, λίγο πριν την κυκλοφορία των Windows 8 και τα οποία αποτέλεσαν τους πρώτους υπολογιστές που κυκλοφόρησε ποτέ η εταιρεία. Οι πωλήσεις ειδικά του Surface RT αποδείχθηκαν καταστροφικές με τη Microsoft να οδηγείται στην κάλυψη των ζημιών ύψους 900 εκατομμυρίων δολαρίων που δημιουργήθηκαν το διάστημα κυκλοφορίας του. Πρόσφατα η εταιρεία προχώρησε σε μείωση τιμής κοστολογώντας το Surface RT στα $349 και το Surface Pro στα $799.

Οι φήμες μέχρι τώρα αναφέρουν ότι το νέο Surface 2 Pro θα στηρίζεται στη νέα γενιά των Haswell επεξεργαστών της Intel με αυξημένη αυτονομία ενώ θα διατεθεί και ένα νέο πληκτρολόγιο κάλυμμά το οποίο θα ενσωματώνει μια εξτρά μπαταρία. Η επόμενη γενιά του Surface RT θα στηρίζεται στο Tegra 4 της Nvidia και οι διαστάσεις του θα είναι παρόμοιες με αυτές της πρώτης γενιάς.

Και τα δύο προϊόντα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της νέας πολιτικής της Microsoft ως εταιρεία πλέον "Συσκευών και Υπηρεσιών" δείχνοντας και την αφοσίωση της στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Link.png Site: allthingsd

Δημοσ.

Άντε να δούμε τα πολλά υποσχόμενα fanless haswell.

Ελπίζω να δούμε κάτι καινοτόμο στα RT διαφορετικά τα surface RT 2 θα στοιβάξουν στα ράφια όπως και τα 1..

Επίσης,αυτό με την μπαταρία ακούγεται πολύ ενδιαφέρον,θυμίζει transformer tablets,ελπίζω χωρίς την τσουχτερή τιμή τους.Παρόλ αυτά είμαι επιφυλακτικός επειδή ήδη πολλά (αν όχι όλα τα) haswell tablets που παρουσιάστηκαν στην ifa 2013 έχουν κακή αυτονομία ,περίπου 5 ώρες.

Τέλος θέλω να αναφέρω ότι αν το surface pro 2 έχει καλή τιμή (κοντά στα 700 ευρώ) θα κάνει τρελές πωλήσεις.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Δημοσ.

Μπορεί να μη το ξέρετε αλλά πλέον επικεφαλής στην ομάδα των τηλεφώνων/tablets/ps's είναι ο Joe Belfiore..που είναι επικεφαλής στην ομάδα ανάπτυξης του windows phone.

• Like 2
Δημοσ.

Hal9000 ξέρεις πότε θα γίνει η IDA 2013?Θα δούμε εκεί παρουσιάσεις καινούριων windows 8 tablet?

Edit: Διόρθωση,IDF 2013 και είναι στις 10 Σεπτέβρη,θα πάτε εκεί; :P

Δημοσ.

Hal9000 ξέρεις πότε θα γίνει η IDA 2013?Θα δούμε εκεί παρουσιάσεις καινούριων windows 8 tablet?

Edit: Διόρθωση,IDF 2013 και είναι στις 10 Σεπτέβρη,θα πάτε εκεί; :P

nope δε θα πάμε και δε νομίζω να δούμε και κανένα νέο tablet να βγαίνει από εκεί

Δημοσ.

Με την εμφάνιση του Surface με haswell το RT δεν έχει πλέον κανένα νόημα.

Δεν είναι τυχαίο που η Lenovo δεν ενδιαφέρεται πλέον για windows με ARM.

Αντιθέτως το pro μπορεί να πάει καλά αν έχει αρκετή αυτονομία και σωστή τιμή.

Δημοσ.

Είδα τώρα ότι στην IDF 2013 θα ανακοινωθεί ο bay trail και ίσως και κανά Tablet με bay trail γι αυτό ρωτάω.

Νομίζω είναι πολύ πιο οικονομικοί οι bay trail και τα tablets με Atom soc και αναμένω με ανυπομονησία να δω benchmarks,specs και κόστος.

Δημοσ.

Για μένα το surface pro είναι laptop killer. Μακάρι να το δούμε και σε 12~13 ίντες.

Εχει αντικαταστήσει πλήρως το λαπτοπ, το tablet, και το σημειωματάριό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πέσει το βάρος του PRO στα 700 γραμμάρια, ανέβει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 20% και βάλουν μέσα και 6GB RAM τα android, ios και RT θα νιώσουν πίεση, μετριασμένη όμως λόγω τιμής.

Δημοσ.

Δεν εχεις επιλογες σε 12-13",στα windows tablets?

Υπάρχουν, αλλά το surface pro 2 έχει πολύ ισχυρό επεξεργαστή x86, τον i5.  

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η διαφορά του surface pro με ό,τι άλλο tablet είναι ό,τι το πρώτο είναι εργαλείο και τα άλλα παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...