angeleon98 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα θα ήθελα αν μπορεί να μου δώσει κάποιος μια λύση. Έχω το ps3 με multiman cfw 3.55 Είχα έναν εξωτερικό σκληρό 500giga και τον είχα σε Fat 32 και είχα αποθηκευμένα κάποια παιχνίδια μέσα και κάποιες φορές αντέγραφα απο το pc ταινίες για να τις δω. Προχθές που αντέγραψα μια ταινία και το συνδεσα το ps με το σκληρό δεν τον αναγνώριζε. Είδα ότι είχαν χαθεί όλα τα αρχεία και όταν πήγα να τον κάνω διαμόρφωση δεν είχα την επιλογή για fat32 (μόνο ntfs και exfat) δοκίμασα και σε άλλο pc αλλά πάλι δεν βγαίνει η επιλογή. Τη άλλο μπορώ να κάνω??? Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εξωτερικός με usb είναι έτσι;; Δοκίμασε με αυτό HPUsb
angeleon98 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι usb3 είναι. Αα να σημειώσω ότι έχω τα windows 7 το οποίο έχει απο μόνο του αυτή την επιλογή. Απλά τώρα δεν την.βγάζει ποια. Δοκιμάσα και δε άλλο pc αλλά πάλι το ίδιο βγάζει.
angeleon98 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανα διαμόρφωση τον σκληρό με HPUsb, έγινε fat 32. Αλλά μου δείχνει κατειλημμένα 300 giga. Τη άλλο μπορώ να κάνω?? Ενώ όταν τον κάνω NTFS είναι άδειος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα