Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως μα ακριβως το ειδιο με τον ειδιο δισκο επαθα φιλε, τον ειχα ενα χρονο για back up μεχρι που μια μερα τον εβαλα και κολουσε, λεω δεν κανω ενα τεστ με το wd test εκανα και εβγαλε ζωή 78%  εχασα ολα τα αρχεια και δεν μπωρουσα ουτε διαγραφη να τον κανω, οταν καταφερα να τον κανω να τον φορμαρω, τον πηγα στο πλαισιο και μου λενε ειναι ενταξει πως γινεται αυτο δεν ξερω, τελος παντων με δωσανε καινουριο αλλά τα δεδομενα μου χαθηκαν οποτε τι να το κανω, πιστευω ελλατωματικη σειρα αυτη η συγκεκριμενη

για αυτο λεμε συνεχεια backup backup σε 2 διαφορετικους δισκους ειτε διαφορετικα μεσα.τωρα μπορει να ηταν καποιο κολλημα μπορει η Usb να μην εβγαζε σωστο ρευμα αμα μιλαμε για μικρο δισκο.χιλια δυο μπορει.αν εβγαλε και 78 τις 100 ζωη μπορει να ειχε πολλα bad sectors.τωρα τ τσεκαραν στο πλαισιο ποιος ξερει.και αφου ειπαν οτι ειναι ενταξει γιατι στον αλλαξαν παλι δεν καταλαβαινω.anyway.και σε seagate εχει βγει προβληματικη παρτιδα.στο προγραμμα ειναι δυστυχως ολα αυτα.

Όχι όλοι, οι παλαιότεροι δεν είχαν, αλλά καλά έκανες & το ανέφερες.

ενας βλακεια τροπος να μην μπορει ο καταναλωτης να βγαλει τον δισκο απο μεσα οπως και να μην αγορασει εξωτερικο επειδη πχ ηταν προσφορα και να τον κανει εσωτερικο.αλλα να σου λενε χαλασε το κουτι οκ πεταξε τον δισκο και ας μην φταιει ο δισκος.μακρυα απο τετοια.καλυτερα να παρεις εσωτερικο και να τον κανεις εσυ εξωτερικο να εχει και παραπανω εγγυηση.

Δημοσ.

Καλημερα..Αλλος ενας με ο ιδιο προβλημα...Το να αλλαξω το usb καλωδιο δεν ειναι ευκολο μιας και ειναι ενσωματωμενο στον δισκο.

Service εστω εκτος εγγυησης δεν εχουν μιας και  του δικου μου εχει ληξει η εγγυηση ?

Εννοειται οτι τα αρχεια τα εχω σε αλλα δυο pc..

Δημοσ.

Καλημερα..Αλλος ενας με ο ιδιο προβλημα...Το να αλλαξω το usb καλωδιο δεν ειναι ευκολο μιας και ειναι ενσωματωμενο στον δισκο.

Service εστω εκτος εγγυησης δεν εχουν μιας και  του δικου μου εχει ληξει η εγγυηση ?

Εννοειται οτι τα αρχεια τα εχω σε αλλα δυο pc..

δεν υπαρχει service.απλα βγαζεις τον δισκο απο μεσα και αν κουμπωνει σε κανονικο κουτακι τον βαζεις εκει.εκτος αν εχει παθει κατι ο δισκος.

Δημοσ.

δεν υπαρχει service.απλα βγαζεις τον δισκο απο μεσα και αν κουμπωνει σε κανονικο κουτακι τον βαζεις εκει.εκτος αν εχει παθει κατι ο δισκος.

Ευχαριστω.Νομιζω θα ηταν καλο να ειναι υποχρεωμενοι να εχουν service...Μπορει απλα καποιο καλωδιο να εχει παθει κατι.

Και οχι μονο σε κατι σχετικα φτηνο hardware αλλα και ακριβοτερα κοματια

Δημοσ.

Ευχαριστω.Νομιζω θα ηταν καλο να ειναι υποχρεωμενοι να εχουν service...Μπορει απλα καποιο καλωδιο να εχει παθει κατι.

Και οχι μονο σε κατι σχετικα φτηνο hardware αλλα και ακριβοτερα κοματια

δεν συμφερει οικονομικα διοτι στον δισκο απλα δεν μπορεις να φτιαξεις τιποτα.το να εχεις ενα service για να φτιαχνει μονο τα χαλασμενα κουτια των δισκων δεν αξιζει.στον δισκο δισκο δεν μπορεις να κανεις κατι οποτε παει βουρ πισω για να γινει refurbished μετα.δεν ειναι οτι θα του αλλαξουν Platters και θα σου τον ξαναδωσουν.αμα εχει χαλασει εντος εγγυησης θα στον αλλαξουν ολο.

Δημοσ.

Γιάννη θα συμφωνήσω & 'γω πως εκτός εγγύησης αν στον "φτιάξουν" θα σου κοστίσει ≥ με ένα καινούριο οπότε δε σε συμφέρει.

Δημοσ.

Γιάννη θα συμφωνήσω & 'γω πως εκτός εγγύησης αν στον "φτιάξουν" θα σου κοστίσει ≥ με ένα καινούριο οπότε δε σε συμφέρει.

Εχεις απολυτο δικο φιλε ...αδικε αλλα νομιζω η επισκευη καθε προϊοντος θα επρπε να εχει σχεση με το κοστος του

Πριν 2 χρονια για μητρικη απο mac αξιας 1200 ευρω μου ζηταγαν 900+ ευρω για την μητρικη γιατι ηξεραν οτι δεν θα το φτιαξω

Δημοσ.

γενικως σε καποια πραγματα μην πω στα περισσοτερα δεν γινονται επισκευες.βγαινει εκτος production line οποτε δεν αξιζει να χαθουν εργατοωρες.το ιδιο και για τα adsl router>τα απλα ρουτερ πχ των 10 20ευρω δεν πανε ποτε να φτιαχτουν και ας εχει χαλασει μονο ενας πυκνωτης.για να φτιαχτει πχ μπορει να θελει 10 λεπτα και μετα πρεπεια να ξανασυσκευαστει κτλ οποτε το κοστος βγαινει μεγαλυτερο απο οτι να φτιαχονται σε γραμμη παραγωγης που δεν κανει ουτε 5 ευρω το ενα.οποτε ολα πανε για ανακυκλωση μετα.το να πληρωνεις τεχνικο εδω στην ελλαδα η στην ευρωπη να σου επισκευαζει τετοια ειναι ασυμφορο.συν οτι πολλα πραγματα δεν φτιαχνονται πχ σκληροι δισκο Platter κεφαλες.ή να σου αλλαξουν πυκνωτη σε Mobo και μετα να γινει ελεγχος .θα σου πουν σου αλλαζουν ολο το Mobo για να ειναι σιγουροι ή θα σου πουν πεταξε το ειναι εκτος εγγυησης

.η να λυσεις εναν εκτυπωτη για να αλλαξεις τα Rollers που τραβανε τα χαρτια μπορει να ειναι 2 ωρες δουλεια.οταν ο υπαλληλος θα παρει μισθο 15 ευρω για 2 ωρες + ολα τα αλλα εξοδα , τι θα πεις μετα στον πελατη?οτι η επισκευη κανει 10 ευρω?οχι.θα του πεις κανει 60 που δεν θα σε συμφερει οταν το καινουριο με εγγυηση θα κανει 80.γενικα κολλητηρια και τετοια και πυκνωτες δεν παιζουν.παει ολοκληρο το ανταλλακτικο παντα και ας εχει 10πλασα τιμη.αν δεν σου αρεσει και σου φαινεται οτι ειναι ακριβο τοτε σου λενε παρε new.και ειδικα σε μερικα ηλεκτρονικα δεν μπορεις να αλλαξεις τσιπακι κτλ πανω.θελει αλλες εγκαταστασεις .

ακομακαι τα τροφοδοτικα κανεις δεν τα φτιαχνει.γυρνανε πισω και εσυ παιρνεις νεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...