Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αυτον τον δισκο και εχω το εξης προβλημα ενω λειτουργουσε κανονικα τωρα παω να τον συνδεσω και το λαπτοπ πλεον δεν τον αναγνωριζει καθολου ενω διχνει να  περνει ρευμα και να ακουγετε καποιος ηχος οτι λειτουργει στο λαπτοπ παρολαυτα δεν τον αναγνωριζει εψαξα να βρω το λειτουργικο μεσω της εταιριας αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο για τα windows 7. Προσπαθησα να τον συνδεσω και σε αλλο μηχανημα αλλα τα ιδια αλλαξα και το καλοδιο και παλι δεν ειδα καποια αλλαγη...

Καποια ιδεα για το πως μπορει να διορθωθει????

Δημοσ.

μπορει να ειναι θεμα καλωδιου μπορει και θεμα του κουτιου.δοκιμασε με αλλο καλωδιο αλλα μικρο σε μηκος αν εχεις αλλως σε βλεπω να τον βγαζεις απο το κουτακι και να τον συνδεεις ειτε σε αλλο κουτι ειτε απευθειας μεσα στο μηχανημα για να δεις αν παιζει.

Δημοσ.

μπορει να ειναι θεμα καλωδιου μπορει και θεμα του κουτιου.δοκιμασε με αλλο καλωδιο αλλα μικρο σε μηκος αν εχεις αλλως σε βλεπω να τον βγαζεις απο το κουτακι και να τον συνδεεις ειτε σε αλλο κουτι ειτε απευθειας μεσα στο μηχανημα για να δεις αν παιζει.

Οι passport (αν δεν κανω λαθος) εχουν ολοι ενσωματωμενο controller...οποτε δεν γινεται εσωτερικος ουτε μπαινει σε αλλη θηκη...

Δημοσ.

Οι passport (αν δεν κανω λαθος) εχουν ολοι ενσωματωμενο controller...οποτε δεν γινεται εσωτερικος ουτε μπαινει σε αλλη θηκη...

αν δεν γινεται αυτο τοτε το μονο που μενει ειναι να τον παει πισω αν ειναι σε εγγυηση εκτος αν φταιει το καλωδιο.δεν εχω ανοιξει passport αλλα ελεγα μηπως ηταν με κανονικο βυσματα sata και οχι Proprietary.αν ειναι εκτος εγγυησης βεβαια δεν χανει κατι να τον ανοιξει και να δει μονος του

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ειναι εκτος εγγυηση και απο οτι το κοβω μαλλον θα παρω εναν καινουργιο για να ξεμπερδευω!!!!

αφου ειναι εκτος εγγυησης δεν χανεις κατι να τον ανοιξεις και να δεις τι βυσμα εχει η αν υπαρχει καποιος ανταπτορας.αφου ετσι και αλλιως χαμενος θα παει.γιατι αμα εχει χαλασει μονο το κουτακι κριμα ειναι να παει χαμενος ο δισκος.αν μπορει να παιξει.εκτος αν στο ebay πουλανε κανα κουτακι για wd passport.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας western digital my passport 250GB που έχω εγώ, έχει κανονικά βίσματα SATA. Και σαν εσωτερικός, και σε άλλη θήκη που τον δοκίμασα δούλεψε.

Δημοσ.

οταν εχουν κανονικα βυσματα συνηθως μπαινουν παντου.πολλες φορες τα ιδια τα Nas δενδεχονται αλλους δισκους ενω οι δισκοι παιζουν αλλου

Δημοσ.

Είχα ενα καριβώς ιδιο πρόβλημα με ενα παλιό δίσκο οπου κάποιο στιγμή εκανε ακριβώς αυτο που περιγράφεις και το ειχα αφήσει στην άκρη για κανα χρόνο , για να μην τα πολυλογώ τελικά το πρόβλημα ειναι το ανταπτοράκι που εχει μέσα ο δίσκος και τον μετατρέπει σε usb ειχε χαλάσει αυτο , τον έκανα εξωτερικό με μια θήκη και τελικα δούλεψε

Δημοσ.

Είχα ενα καριβώς ιδιο πρόβλημα με ενα παλιό δίσκο οπου κάποιο στιγμή εκανε ακριβώς αυτο που περιγράφεις και το ειχα αφήσει στην άκρη για κανα χρόνο , για να μην τα πολυλογώ τελικά το πρόβλημα ειναι το ανταπτοράκι που εχει μέσα ο δίσκος και τον μετατρέπει σε usb ειχε χαλάσει αυτο , τον έκανα εξωτερικό με μια θήκη και τελικα δούλεψε

+1.πραγματι σε πολλους τυγχαινει να χαλαει μονο το κουτι και οχι ο δισκος .

Δημοσ.

Και να φανταστείς οτι τον ειχα πανω απο χρόνο στην άκρη σαν ενθύμιο γιατι λεω ψόφησε οπως ψοφάνε ολοι οι δίσκοι , καποι στιγμή ομως που σκάλιζα διάφορα πράγματα λεω για να δοκιμάσω να δω και με μια εξωτερική θήκη και ανάσταση !! :P

Δημοσ.

Και να φανταστείς οτι τον ειχα πανω απο χρόνο στην άκρη σαν ενθύμιο γιατι λεω ψόφησε οπως ψοφάνε ολοι οι δίσκοι , καποι στιγμή ομως που σκάλιζα διάφορα πράγματα λεω για να δοκιμάσω να δω και με μια εξωτερική θήκη και ανάσταση !! :P

παντα μα παντα του εξωτερικους οταν χαλανε τους βαζεις ειτε σε αλλο κουτι ειτε σαν εσωτερικους .εκτος αν ακους καμια κεφαλη να βαραει αλλα και παλι για το γαμωτο τον βαζεις σε Pc.αν δεν παιρνει ρευμα κτλ η δεν τον αναγνωριζει απειρες φορες φταιει το Housing

Δημοσ.

ακριβως μα ακριβως το ειδιο με τον ειδιο δισκο επαθα φιλε, τον ειχα ενα χρονο για back up μεχρι που μια μερα τον εβαλα και κολουσε, λεω δεν κανω ενα τεστ με το wd test εκανα και εβγαλε ζωή 78%  εχασα ολα τα αρχεια και δεν μπωρουσα ουτε διαγραφη να τον κανω, οταν καταφερα να τον κανω να τον φορμαρω, τον πηγα στο πλαισιο και μου λενε ειναι ενταξει πως γινεται αυτο δεν ξερω, τελος παντων με δωσανε καινουριο αλλά τα δεδομενα μου χαθηκαν οποτε τι να το κανω, πιστευω ελλατωματικη σειρα αυτη η συγκεκριμενη

Δημοσ.

ακριβως μα ακριβως το ειδιο με τον ειδιο δισκο επαθα φιλε, τον ειχα ενα χρονο για back up μεχρι που μια μερα τον εβαλα και κολουσε, λεω δεν κανω ενα τεστ με το wd test εκανα και εβγαλε ζωή 78%  εχασα ολα τα αρχεια και δεν μπωρουσα ουτε διαγραφη να τον κανω, οταν καταφερα να τον κανω να τον φορμαρω, τον πηγα στο πλαισιο και μου λενε ειναι ενταξει πως γινεται αυτο δεν ξερω, τελος παντων με δωσανε καινουριο αλλά τα δεδομενα μου χαθηκαν οποτε τι να το κανω, πιστευω ελλατωματικη σειρα αυτη η συγκεκριμενη

Παίζει αλλα ειναι να μην σου τύχει κιολας αστα βράστα

Δημοσ.

Όχι όλοι, οι παλαιότεροι δεν είχαν, αλλά καλά έκανες & το ανέφερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...